Bara lite babbel!

18 januari, 2013

Titta en en liten runda till, så mysigt att vara ”hemma” hihi
Snabba ryck här, blir inte alls pulled pork – tiden rann i från mig så det får bli morgondagens middag i stället. Barbequesåsen är ju klar så det ska bara in i ugnen med karéen men det tar ju 5-6 timmar.
I kväll blir det istället kreolska räkor! Mums!!
Jag fick mitt nya objektiv som jag beställt i går. En vidvinkel (Canon 24/2,8 IS). Jag använde nästan bara fasta objektiv numera. De bilderna ni ser är fotade antingen med mitt Canon 50/1,4 eller mitt Canon 35/2,8. Gillar mitt nya 24 mucho! Skarpt och perfekt vidvinkel till min Canon 7D. Har köpt den för ett speciellt ändamål 😉 Tjohooooo!
Kaaaaaan det vara någon som är intresserad av mitt Sigma 17-50? Maila i såfall!

IMG_0247

Dagens lunch: Abbas Mästarmakrill (skrapar bort tomatsåsen) och ett stekt ägg. 100% osexigt men ack så gott och framför allt nyttigt och mättande! 
Nä nu är det dags att ta sig an maten! KRAM på er och TACK <3
PS: Hör gärna av er om tips och idéer kring bloggen! Något ni vill se mer av? Några funktioner ni saknar? Bring ’em on!

23 kommentarer
0

23 kommentarer

Anna 19 januari, 2013 - 13:24

Kommer receptet på den sockerfria Barberque såsen???

Svara
Åse 19 januari, 2013 - 13:26

Ja den kommer.

Svara
Frida 19 januari, 2013 - 09:55

Tack vare dig har jag funnit LCHF och kör strikt LCHF-kost sedan 3 veckor tillbaka. Din nya bok är fantastisk och hela du och din blogg är så inspirerande, stort Tack! Jag är även intresserad av PF. Så här kommer några frågor, svara bara om du hinner.
1. Jag äter middag före kl 18 varje kväll och inget därefter blir det samma effekt om jag äter nästa mål efter 10 dagen efter eller är mat-intervallet 12-20 att föredra?
2. Får jag dricka kaffe/te med lite mjölk eller är din kokoslatte ett bättre val under fastan?
3. Jag har inte gått ner något än även fast jag äter enligt dina portioner och endast 3 mål/dag. Visserligen kaffe/te däremellan som jag har svårt att dricka utan mjölk/grädde. Men jag ska ge det tid. Jobbar med mina sista kilon nu 165cm:64kg och vill ner 5-6kg till. Något jag bör tänka på för att underlätta min slutspurt i viktnedgång?

Svara
Åse 19 januari, 2013 - 17:12

Hej!
1. Nej läg du tiden som passar dig! Fasta mellan 18 och 10 fungerar!
2.Liiiiite mjölk i kaffet kan fungera men inte kokosfett.
3.TÅLAMOD =) Addera till kokosfett istället för gräs/mjölk på em om du kan. Addera omega 3. Äter du dig lagom mätt?

Svara
Kila7 19 januari, 2013 - 09:51

Hej . En liten fråga… Om man varit lite kass i magen , å förr hade ätit vitt bröd, blåbärsdricka å dofilus, eller annan sån bra för tarmarna mat:). Vad tar man när man kör LCHF?! Tusen tack på förhand. Å välkommen tillbaka.

Svara
Åse 19 januari, 2013 - 17:28

Hej! Kokt vit fisk, naturella blåbär och även om det är kolhydrater i havregryn så är det rent och utan gluten och det viktigaste är ju nu att bli frisk. Probioplex kanske också kan fungera att få igång de snälla bakterierna?

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.