5,8K
2 personer á 9 pts
2 kycklingfiléer
30 gram gorgonzola (2 msk)
1/2 paket bacon (4 skivor)
Potatis
Gör djupa snitt i kycklingen och göm bitar av gorgonzolan och rulla sedan två baconskivor runt kycklingen, stek dem hastigt i hett panna så de får stekyta och stek sedan färdigt i ugn, 200 grader i ca 20-25 min.
Servera med klyftpotatis kryddade med flingsalt och timjan.
Vill man spara in på kolhydraterna kan man istället ta en extra kycklingfilé, baconskiva + mer gorgonzola (35g istället för 15g) per person och servera med en god sallad istället för potatis för samma pointsmängd!
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
9 kommentarer
Gud så gott det lät!!!
Kram…
Tanja:
Jag har alltid lite fett på, oftast så sprayar jag på olivolja (har en sådan oljesprayflaska)och det fettet räknar jag aldrig!
Ser mycket gott ut!! Har du något fett på potatisen eller lägger du dem på bakplåtspapper så att de inte ska klibba fast på plåten?
Kram Tanja
Mumma, måste testa!
mmmmm,påminner om ett annat jag har.
Låter supersmarrigt! Det blir till att testa en dag 🙂
Trevlig helg!
kram
Mums!
Nämen tack du! Min skål med fil och musli var inte 1/10 del så smarrig som din måltid! Vill ha!!!!! =)
Puss söstra!
Mmmm, ser jättegott ut!!!
Det låter och ser gott ut!