Alla ♥-ns dag!

av Åse

Alla hjärtans dag! Firar ni? Jag måste erkänna att jag som sagt känner mig som något katten släpat in men jag vill fira lite extra i kväll och tänkte skrapa ihop något smarrigt.
Något som både barn och vuxna tycker om så jag får gnugga geniknölarna! Jag är dessutom och firar min Saras födelsedag på lördag så kvällen får vara lite lillördag =) Jag funderar på min lövbiffsgratäng som finns med i boken och kanske chokladmousse till efterrätt? Det gillar ju alla!
 
IMG_0103
 
IMG_0174
Foto: Mikael Eriksson Optimal förlag
Eller en god köttbit med rotfrukter kanske? Och något syrligt till efterrätt… citronmousse med granatäpple??
VAD äter ni ikväll??
Måste bara visa min nya skinnjacka som jag fyndade på Ellos! har inte handlat på Ellos på flera år så det var väl dags nu! Min fina vän Anne tipsade på instagram om denna jackan, det var två rabattpriser på jackan (först 10% sedan 50%) så summan blev runt en femhundring! Jag tycker den är jättefin!
IMG_0943
IMG_0944
 
IMG_0947
Snyggt med min pälskrage till
 

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.