Alla ♥-ns dag!

14 februari, 2013

Alla hjärtans dag! Firar ni? Jag måste erkänna att jag som sagt känner mig som något katten släpat in men jag vill fira lite extra i kväll och tänkte skrapa ihop något smarrigt.
Något som både barn och vuxna tycker om så jag får gnugga geniknölarna! Jag är dessutom och firar min Saras födelsedag på lördag så kvällen får vara lite lillördag =) Jag funderar på min lövbiffsgratäng som finns med i boken och kanske chokladmousse till efterrätt? Det gillar ju alla!
 

IMG_0103

 
IMG_0174

Foto: Mikael Eriksson Optimal förlag
Eller en god köttbit med rotfrukter kanske? Och något syrligt till efterrätt… citronmousse med granatäpple??
VAD äter ni ikväll??
Måste bara visa min nya skinnjacka som jag fyndade på Ellos! har inte handlat på Ellos på flera år så det var väl dags nu! Min fina vän Anne tipsade på instagram om denna jackan, det var två rabattpriser på jackan (först 10% sedan 50%) så summan blev runt en femhundring! Jag tycker den är jättefin!
IMG_0943

IMG_0944

 

IMG_0947

Snyggt med min pälskrage till
 

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.