1 månad på points idag!

1 februari, 2007

Summa summarum är att jag mår sååå bra efter min månad som åter viktväktare! The way of life! Dagarna går på räls och det är härligt att känna sig mindre för var dag som går! Visst nu borde det bli lite mindre minskning per vecka men hoppas ändå att det ligger på 0.8 kg i snitt!

Måtte de kommande månaderna vara lika bra som denna. Amen.

Annonslänkar via APPRL

Vecka 32 TIPS

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


10 kommentarer

Ganskasmidig 2 februari, 2007 - 19:27

Jag är inne på min första dag som viktväktare och är otroligt inspirerad av dig. Grattis till en månad!

Svara
Therese 2 februari, 2007 - 14:40

Hej.
Jag undrar om du har några bra tips, så att man inte går omkring hungrig jämt å ständigt. Jag tycker att det är svårt att få den där mätt känslan…
Mvh Therese

Svara
Pjodden 2 februari, 2007 - 14:18

Som munken i Ivanho säger ” Pax Vibiscum”
Ses på söndag :-*

Svara
Di* 2 februari, 2007 - 12:09

Klart du fixar det – du har ju gjort det tidigare och man blir så puschad när man känner att kläderna blir större, eller just ja det är ju tvärtom.. 8o kroppen blir mindre!! =)

Kram Kram Di*

Svara
Malin J 2 februari, 2007 - 10:20

Du är ju så duktig! Jag känner också att jag är på banan, skall bli kul på måndag och se om det givit något resultat. Nu skall jag snoka lite bland dina recept och få lite inspiration.
Kram och trevlig helg!

Svara
vickan 2 februari, 2007 - 10:19

Hehe klart det kommer gå lika bra framöver!! Du är ju en vv-Guru!!!

Svara
Maria i Göteborg 1 februari, 2007 - 21:30

Grattis till en superlyckad viktminskningsmånad. Jag är fortsatt imponerad!
Själv har jag kört igång med en rivstart inom GI-tänket. Har avklarat första veckan av mat som bara innehåller ett sammanlagt kolhydrat intag på max 20 nettogram per dag. Väldigt lite men det är ju bara tänkt att man ska köra fas 1 i 2-3 veckor för att sen gå över till lite mer låååångsamma carbs. Ja, du vet ju allt om detta redan men för mig är det första gången. Det har känts riktigt bra förutom i tisdags då jag var yr och svimfärdig hela dagen men jag tryckte i mig lite nötter och det hjälpte faktiskt. Vi får väl se om jag går ner nåt… det är ju alltid lättare att hänga i då. 😀
Kram från Gbg *älska*

Svara
Nettan 1 februari, 2007 - 21:14

Klart att de resterande månaderna kommer att gå av bara farten!

Kram

Svara
Alexandra 1 februari, 2007 - 19:41

Jag är ju helt övertygad om att den resterande tiden kommer att gå minst lika bra som nu pleased.gif

Kramen!!!

Svara
Kicki 1 februari, 2007 - 19:32

Det är ju klart att de blir! Go girl!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.