1 december is the D-day

av Åse

Näääää vet ni kära vänner!!
Jag kan inte vänta till efter årsskiftet med att köra igång igen! Jag behöver verkligen komma igång nu annars misstänker jag att jag kommer spåra ut helt!
Jag satsar stort den 1 december! Spelar ingen roll att det är julmånad, jag siktar mot stjärnorna så når jag nog trädtopparna men jag måste bara ha en spark i häcken nu.
Jag vaknar som en viktväktare varenda morgon men somnar inte som en så ofta som jag vill. Checklistan har en hel del luckor och de luckorna är fyllda av massa godis och annat skräp vill jag lova! Och jag blir bara tjockare och tjockare känner jag! Jag måste verkligen komma igång på riktigt nu!
Så den 1 dec gör jag en vägning och sedan blir det vägning varje måndag. Till viktväktarna och väger mig gör jag inte förrän efter årsskiftet dock men jag känner att jag måste ha er att visa upp resultaten för annars kommer jag ingen vart!
Så fram till 1 december så blir det mina points till vardags men helgen fritt, som mjukstart. Jag lär väl inte gå ner något men åtminstone kommer jag inte gå upp något innan nystarten!

Så får det vara!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

29 kommentarer

Viktvaktaren 14 november, 2008 - 21:22

Tjoho vad kul att du ska börja tidigare!!!:)

Svara
isabeli 12 november, 2008 - 10:22

Stort lycka till Åse!!

Svara
Åse 11 november, 2008 - 21:34

Ingrid:

Rekommendationer är just bara rekommendationer och våra kroppar är olika.
Jag ska äta 29 points enligt rekommendationerna (19+10) men gör jag det så går jag knappt ner något och tro mig, efter att ha ammat och gått ner med amningspoints tre gånger tidigare så känner jag min kropp väl och mina barn har alla ökat bra i vikt och mått bra under mina amningar/viktminskningar. Så att jag äter 4 points mindre än enligt rekommendationerna gör varken att jag eller mina barn far illa.

Tack för din omtanke ändå 🙂

Svara
Ingrid 11 november, 2008 - 21:24

Tycker det är intressant att du väljer att bara ät 25P/dag trots att du ammar. Enligt VV’s rekommendationer för ammande(har kvar dem sen förra återstarten) står det angivet att man ska lägga till 10 P om man ammar fullt ut, eller 5P om man ammar som tillägg till annan mat. Är dina ”baspoints” 15 eller 20? Viktminskningen ska ju oxå komma i andra hand under amningstiden. Så varför inte äta så många points som rekommenderas? Jag åt 32P och gick ändå ner i vikt varje vecka.
Men det är häftigt att se att du kan gå ner så pass mycket som 2 kg veckan innan du når målvikt!!! Tala om att vara målinriktad. Kan du överföra lite motivation till mig oxå?

Svara
Teres 11 november, 2008 - 16:36

Nu äter jag 25 p som du tipsade mej om sä jag hoppas att de ger resultat till nästa måndag jag ska väga mej. Du är en sådan inspetations källa så nu har jag en blogg också. De kommer gå så bra för dej du verkar veta exakt hur du ska göra. Massa lycka till kramar och stort tack

Svara
Jacinta 11 november, 2008 - 09:06

Det är nog inte dumt dra i handbromsen innan jul…Bättre gå +-0 än plussa ett antal kilo, och det ’bara för att det är jul’…Gjorde själv det misstaget förra året. Det gör jag inte om. Det är jul varje år. Och det finns ju så mycket mer än ätbart njuta av i juletid! Doftljus kan man väl inte gå upp i vikt av???(om man inte äter upp dem så klart…)

Svara
Nina 10 november, 2008 - 23:36

Ska bli så skoj att följa dig igen. Vi har själva lagt om maten mycket till viktväktar och smalare mat dock inte med jakt på några kilon utan mest för att det är kul och gott att byta ut lite mat hemma ibland. Sen om vi tappar några kilon också är ju inte helt fel 😉

Svara
Anita 10 november, 2008 - 22:28

Ska bli kul att följa dig. Kämpar själv via ViktVäktarna nu och det ger mycket inspiration att läsa din och andras bloggar.

Lycka till!

Svara
Pernilla 10 november, 2008 - 21:50

Vi ska nog ha koll på hur många kolor som slinker ner i jul 😉
Lycka till och detta fixar du lätt som en plätt. Och det är helt rätt att du sätter igång när du känner att det går på lite fel håll. Vi tjoar och tjimmar och hejjar på så gott det går tralla lalla laaaaaaa!!!!!!!
Kram kram

Svara
Gabriella 10 november, 2008 - 21:38

Ska följa ditt exempel. Måste verkligen börja sats helhjärtat. Är precis som du, dagen börjar bra men slutar inte alltid lika bra…suck! Måste titta in här lite oftare, det är så inspirerande, att man kan lyckas och även hålla vikten, du är verkligen duktig…och sen alla underbart goda recept. Kram Gabriella

Svara
Charlotta 10 november, 2008 - 20:46

Lycka till!

Jag tycker det är jättekul att följa med dig på din viktresa!

Svara
Sara 10 november, 2008 - 20:24

Det låter som ett bra beslut. Lycka till! Jag tycker själv det är jätte svårt nu när man ammar att både hålla sig till det nyttiga och att även gå ner i vikt. Det funkar tydligen inte så jätte bra på mig. Det är snarare att kroppen suger åt sig all näring som finns i allting jag äter. Suck!

Svara
Ida 10 november, 2008 - 19:33

Vad kul att du kör igång redan nu! Hoppas på att få en massa inspiration från dig då jag oxå behöver ta tag i mig själv… Kram

Svara
Margitha 10 november, 2008 - 18:47

Jag tror att du tar rätt beslut. Massor med pepp till dig ..

PS: Sidan ser konstig ut hos mig ??? Texten ligger åt vänster över det svarta och rosa fältet..Har tryckt på uppdatera några gånger men det hjälper inte.

Kram Kram

Svara
Lia 10 november, 2008 - 17:49

Kul att du kör igång igen, du ger mig sån motivation 🙂

Svara
Carola 10 november, 2008 - 17:42

Bra tänkt, du kommer fixa det galant!
Kram

Svara
camilla 10 november, 2008 - 17:06

Vad toppen du har det som har en massa läsare som piskar dig, skulle jag också behöva! 😉 har höga mål nu.
Kämpa på så kanske jag dras med! 🙂

Svara
Linruz 10 november, 2008 - 16:39

Bra tänkt tjejen. Vi är här med piskorna och kollar dig…=)
Själv känner jag att jag inte orkar starta förräns efter helgerna. Känns som att starta i uppförsbacke. Det har jag inte någon energi till.
Du har inga funderingar på att starta något race? Som vårraset sist?
Kram kram

Svara
jenny 10 november, 2008 - 16:08

Hahaha jag vet precis hur det där fungerar…. tänk om det hade funkat att viktväkta fram till lunch och att man ändå hade gått ner i vikt….. Hade min invägning i morse och det var inte kul. Jag har ökat med 6 kilo sen förra året; jag vet ju varför men det är så jäkla trist att man låtit extrakilon bli ännu fler. 🙁

lycka till! Ska bli väldigt inspirerande att följa dig igen!

KRAAM

Svara
jennie 10 november, 2008 - 15:13

*skratt* Du är rolig du. Jag vaknar oxå varje morgon och har så stora planer för dagen, men sen nångång på eftermiddagen så går det åt skogen. Vi lagade din fykligrätt m hela champinjoner igår, det var supergott!!! Lycka till med viktminskningen, fast jag är inte ett dugg orolig. 🙂 You go girl.

Svara
Marie 10 november, 2008 - 14:43

Ett bra beslut tycker jag!! Jag menar jul kommer ju varje år, så det är lika bra att ta tjuren vid hornen. Du kommer klara det galant, för du vet hur man gör!!

Stor lycka till, jag kommer att heja på!!
kram

Svara
Louice 10 november, 2008 - 14:01

Kram o lycka till!

Svara
Åse 10 november, 2008 - 13:51

Pia:
Tja jag har kanske inte gått upp men det känns som det, men det är ju så att det är mkt hormoner i omlopp och jag VET att om jag inte är 99% duktig när jag ammar så sätter sig ALLT. Vissa går ner bara av att amma men min kropp knycker varenda extrakalori.

Jag har kikat in på din checklista lite då och då några dagar och tycker du värkar ha enorm diciplin under dagarna, är det så att du värkligen går upp i vikt även om det åker ner massa onyttigt emellan?? menar det du äter e ju smal mat för övrigt och du ammar med…

Jag behöver oxå sätta igång men har såå låg motivation. Tänkte försöka VV under november för att släppa på det i december. men känner att jag bara orkar kämpa med att “hålla vikten” just nu.

Stor kram på dig ÅSE!

Svara
Pia B 10 november, 2008 - 13:30

Jag har kikat in på din checklista lite då och då några dagar och tycker du värkar ha enorm diciplin under dagarna, är det så att du värkligen går upp i vikt även om det åker ner massa onyttigt emellan?? menar det du äter e ju smal mat för övrigt och du ammar med…

Jag behöver oxå sätta igång men har såå låg motivation. Tänkte försöka VV under november för att släppa på det i december. men känner att jag bara orkar kämpa med att ”hålla vikten” just nu.

Stor kram på dig ÅSE!

Svara
Bina 10 november, 2008 - 13:03

Du skall göra som du känner!

Svara
Susanne 10 november, 2008 - 12:47

Det ska bli spännande att följa!

Svara
Maria 10 november, 2008 - 12:45

Duktig och inspirerande – som alltid. Heja dig och jag känner att den sparken du kickar dig med räcker enda hit! 🙂 Jag har tagit mig i kragen och satsar oxå på stjärnorna!:)

Svara
Emelie 10 november, 2008 - 12:28

Lycka till!!!!!

Svara
Carina i Tyskland 10 november, 2008 - 11:45

Du är duktig du!

Lycka till!
Kram

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.