1 december is the D-day

10 november, 2008

Näääää vet ni kära vänner!!
Jag kan inte vänta till efter årsskiftet med att köra igång igen! Jag behöver verkligen komma igång nu annars misstänker jag att jag kommer spåra ut helt!
Jag satsar stort den 1 december! Spelar ingen roll att det är julmånad, jag siktar mot stjärnorna så når jag nog trädtopparna men jag måste bara ha en spark i häcken nu.
Jag vaknar som en viktväktare varenda morgon men somnar inte som en så ofta som jag vill. Checklistan har en hel del luckor och de luckorna är fyllda av massa godis och annat skräp vill jag lova! Och jag blir bara tjockare och tjockare känner jag! Jag måste verkligen komma igång på riktigt nu!
Så den 1 dec gör jag en vägning och sedan blir det vägning varje måndag. Till viktväktarna och väger mig gör jag inte förrän efter årsskiftet dock men jag känner att jag måste ha er att visa upp resultaten för annars kommer jag ingen vart!
Så fram till 1 december så blir det mina points till vardags men helgen fritt, som mjukstart. Jag lär väl inte gå ner något men åtminstone kommer jag inte gå upp något innan nystarten!

Så får det vara!

29 kommentarer
0

29 kommentarer

Viktvaktaren 14 november, 2008 - 21:22

Tjoho vad kul att du ska börja tidigare!!!:)

Svara
isabeli 12 november, 2008 - 10:22

Stort lycka till Åse!!

Svara
Åse 11 november, 2008 - 21:34

Ingrid:

Rekommendationer är just bara rekommendationer och våra kroppar är olika.
Jag ska äta 29 points enligt rekommendationerna (19+10) men gör jag det så går jag knappt ner något och tro mig, efter att ha ammat och gått ner med amningspoints tre gånger tidigare så känner jag min kropp väl och mina barn har alla ökat bra i vikt och mått bra under mina amningar/viktminskningar. Så att jag äter 4 points mindre än enligt rekommendationerna gör varken att jag eller mina barn far illa.

Tack för din omtanke ändå 🙂

Svara
Ingrid 11 november, 2008 - 21:24

Tycker det är intressant att du väljer att bara ät 25P/dag trots att du ammar. Enligt VV’s rekommendationer för ammande(har kvar dem sen förra återstarten) står det angivet att man ska lägga till 10 P om man ammar fullt ut, eller 5P om man ammar som tillägg till annan mat. Är dina ”baspoints” 15 eller 20? Viktminskningen ska ju oxå komma i andra hand under amningstiden. Så varför inte äta så många points som rekommenderas? Jag åt 32P och gick ändå ner i vikt varje vecka.
Men det är häftigt att se att du kan gå ner så pass mycket som 2 kg veckan innan du når målvikt!!! Tala om att vara målinriktad. Kan du överföra lite motivation till mig oxå?

Svara
Teres 11 november, 2008 - 16:36

Nu äter jag 25 p som du tipsade mej om sä jag hoppas att de ger resultat till nästa måndag jag ska väga mej. Du är en sådan inspetations källa så nu har jag en blogg också. De kommer gå så bra för dej du verkar veta exakt hur du ska göra. Massa lycka till kramar och stort tack

Svara
Jacinta 11 november, 2008 - 09:06

Det är nog inte dumt dra i handbromsen innan jul…Bättre gå +-0 än plussa ett antal kilo, och det ’bara för att det är jul’…Gjorde själv det misstaget förra året. Det gör jag inte om. Det är jul varje år. Och det finns ju så mycket mer än ätbart njuta av i juletid! Doftljus kan man väl inte gå upp i vikt av???(om man inte äter upp dem så klart…)

Svara
Nina 10 november, 2008 - 23:36

Ska bli så skoj att följa dig igen. Vi har själva lagt om maten mycket till viktväktar och smalare mat dock inte med jakt på några kilon utan mest för att det är kul och gott att byta ut lite mat hemma ibland. Sen om vi tappar några kilon också är ju inte helt fel 😉

Svara
Anita 10 november, 2008 - 22:28

Ska bli kul att följa dig. Kämpar själv via ViktVäktarna nu och det ger mycket inspiration att läsa din och andras bloggar.

Lycka till!

Svara
Pernilla 10 november, 2008 - 21:50

Vi ska nog ha koll på hur många kolor som slinker ner i jul 😉
Lycka till och detta fixar du lätt som en plätt. Och det är helt rätt att du sätter igång när du känner att det går på lite fel håll. Vi tjoar och tjimmar och hejjar på så gott det går tralla lalla laaaaaaa!!!!!!!
Kram kram

Svara
1 2 3

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.