Zucchinirullar med Chevre

av Åse

God natt från Los Angeles men god förmiddag till er =)
Vi har nyss kommit hem från middag efter en heldag på Universal Studios (AMAZING!) – berättar så klart snarast.
I morgon bär det iväg till Palm Springs så vi har en 2 timmars bilresa dit så tänkte passa på att uppdatera er om både Malibu och Universal Studios då!
Men innan jag släcker lampan här (00:45 här) så tänkte jag bara ge er ett härligt söndagsrecept!
Zucchinirullar fyllda med chevre, sååååå gott som tillbehör till kött, fågel, fisk!

Förra veckan grillade vi entrecote och så serverade jag dessa godingar till. MUMS!
(Tillbehör: Sallad, Coleslaw med rostad paprika och bearnaise)

 

Enkelt men med mycket smak. Älsk! Gillar man inte chevre kan man ju ha färskost istället och tex krydda med rosmarin eller timjan.

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Zucchinirullar med Chevre


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

1 zucchini
150 g bredbar chevrre
salt, peppar
olivolja eller kokosolja att steka i


Instruktioner

Skär tunna skivor av zucchinin, gärna med mandolin.
Stek i stekpanna på låg värme i olja. Salta och peppra. Låt svalna. Bred chevren ovanpå och rulla ihop.
Servera som tillbehör.

 

 

 

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!

 

Annons för TrendRehab

STARTA 2025 STARKT!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på ALLT, tex hemmaträning & IR produkter. Utöver ev nedsatt pris!

Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

TrendRehab

1 kommentar

Karolina 17 juni, 2018 - 13:46

Mums! Har man ingen mandolin kan man använda osthyveln, funkar perfekt!

😀👍

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.