Wrap med kycklingröra

12 oktober, 2011

Gottigottgott!

Köpte med mig en grillad kyckling hem i går och det blev det här av det!
(Maken, mig och min äldsta dotter som äter lchf)

3 portioner
Wraps:
6 ägg
8 msk vispgrädde
2 msk fiberhusk


salt och peppar

Stek i smör på båda sidor, wrapen ska inte få allt för mycket färg. Lägg upp på tallrik och svalna.

1 grillad kyckling i strimlor
2 dl creme fraiche
2-3 dl grädde
0,5 dl strimlade soltorkade tomater i olja
Jalapenos om man gillar lite styrka
1 msk kinesisk soja
salt och peppar

Rör ihop allt och låt småputtra en stund.
Lägg upp strängar på wrapsen, rulla in och dela i två delar. Servera med sallad eller grönsaker.

23 kommentarer
0

23 kommentarer

ivfresan 30 augusti, 2019 - 11:58

Jag älskar det här receptet. Gör det återkommande gånger. Fick rådet av min läkare att skippa kolhydrater under sista delen av graviditeten. Kram

Svara
Åse 30 augusti, 2019 - 12:25

Vad roligt att höra! Stort grattis tll graviditeten!

Svara
Petra Hansson 15 mars, 2016 - 21:13

Hej hej
Undrar om man kan förvara själva wrapsen eller måste de ätas direkt?

Svara
Laila 6 januari, 2015 - 15:24

Vad gott och mycket godareän de som man köper

Svara
Katja 6 november, 2011 - 22:00

Elin,

Jag får samma problem så fort det blir för mkt fiberhusk i. Då blir smeten geléliknande och omöjlig att använda. En msk husk är max för mig till 2-3 ägg, ofta räcker det med en halv msk. Blir smeten för tjock, späd med vätska eller ytterligare ägg.

Svara
Elin 14 oktober, 2011 - 11:26

Oj vad misslyckade wraps jag gjorde igår! Kan du förklara hur du gör? Min smet blev jättetjock och seg och wrapsen blev cm-tjocka geléiga omeletter…

Svara
Åse 14 oktober, 2011 - 11:40

Vad trist! Jag gör som jag skrivit i receptet. Du tog inte för mkt fiberhusk?

Svara
Elin 14 oktober, 2011 - 12:53

Jag dubbelkollade så jag tror att det blev rätt, men smeten kanske fick stå och svälla för länge.. får testa kortare nästa gång!

Svara
Helena 14 oktober, 2011 - 10:41

Åh vad det här var gott! Dottern 4 år och maken åt som bara den. Jag hade i lite Philadelphia ost då jag hade lite för lite grädde.

Svara
Zanna 12 oktober, 2011 - 18:45

Himmel vad gott det var! Har precis avslutat middagen. Kycklingröran avnjöts med grön sparris. Supergott verkligen! Enkelt och snabbt att tillaga. Det blir matlåda imorgon. TACK!

Svara
Åse 12 oktober, 2011 - 20:42

Härligt att det smakade! =))

Svara
Hanna 12 oktober, 2011 - 15:22

Åh såå gott. Ska nog hem och fixa detta ikväll till min familj. Jag och min man mår så bra när vi äter lchf, allra helst han som har diabetes 1. Kanonbra kurva när det gäller blodsockret. Min man försöker övertyga nästan alla han träffar om att läsa Matrevolutionen.

Svara
Jenny 12 oktober, 2011 - 10:42

Hur många wraps blir det? steker man det dom en pannkaka alltså? Ser jättegott ut! Mvh Jenny

Svara
Åse 12 oktober, 2011 - 10:49

Det blir vars en wrap.

Svara
Margitha 12 oktober, 2011 - 10:34

Vad gott det ser ut 🙂 undrar om man kan få det att se lika gott ut ;)..

Tack Åse för recepet..

Svara
Åse 12 oktober, 2011 - 10:50

Det kan du säkert =))

Svara
Linda 12 oktober, 2011 - 10:33

Perfekt, då vad jag vad jag ska ha till ”fredagstacos” denna veckan!

Svara
Kersti 12 oktober, 2011 - 10:31

Ajaj va gott!! vilket bra tips, det blir det på menyn idag. Byter dock ut kyckling till Quorn.. Fina och Goda bilder!

Svara
Tove 12 oktober, 2011 - 10:21

Alltid lika trevliga recept och bilder här! Provade wrapsen från Anna Halléns kokbok för någon vecka sedan men de blev ganska tjocka, dessa ser jättefina och tunna ut så de får vi prova nästa gång! Perfekt mat att ta med när man är på språng!

Svara
Catrin 12 oktober, 2011 - 09:57

Tack för ännu ett fantastiskt recept, ska provas omgående!

Tack också för ditt svar på min fråga om popcorn, det sitter kvar i ryggmärgen sedan VV-tiden att äta popcorn som snacks men ditt svar fick mig att inse inte bara varför sötsuget kommer som ett brev på posten redan efter en halvtimme, utan också sitter kvar hela nästa dag…

Svara
CamillaP 12 oktober, 2011 - 09:26

Åh mumsigt, nu blev jag sugen på en LCHF Club Sandwich, får jag nog göra ikväll…MUMMA
Kram

Svara
Jenjo 12 oktober, 2011 - 09:25

Oj så smaskens!!!! Ska absolut provas… 🙂
Kramis

Svara
Ellinor 12 oktober, 2011 - 09:07

Muuumsigt!!!!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.