Vinter ute, vår inne.

av Åse

Hej hopp raringar!
Det blir hemmagjorda hamburgare här ikväll, alltid poppis här – alla får lägga på vad de vill på sina hamburgare. Jag brukar variera kycklingfärs, lammfärs, nötfärs och laxfärs. I dag blir det kycklingfärs och fetaoströra istället för hamburgerdressing. Jag kör ett litet kostexperiment här hemma (bara jag) lovar att återkomma om 1-2 veckor med vad jag kommit fram till.
I dag var jag hos bästa AnetteNagelhuset i Ramlösa här Helsingborg (uttalas RAMMlösa, inte RAAAAAAMlösa bara så ni vet. ni som uttalar det fel 😉
Jag har gått och byggt gelé sedan 2005, hos Anette är jag alltid nöjd. Hon är ytterst kunnig och förra gången valde jag att klippa ner mina naglar och istället hålla dem korta med färggelé. Av tre anledningar egentligen:
1. Jag har så mycket med mat att göra att det känns fräschare med korta naglar.
2. Mina naglar växer som ogräs (som mitt hår!) och det var inte kul att alltid komma med söndriga naglar för att de blivit för långa och bräckliga,
3. jag tycker just nu att det är mycket snyggare och fräschare med korta naglar.
Förra gången hade jag ett rost/bordeaulack och denna gången valde jag ett bordeaux åt det mer cerise hållet. Jättenöjd så klart!!
IMG_0399
Rött är sååååå svårt att fotografera! Lacket är inte så ljust eller så orange som det ser ut här utan mer mörkbordeaux.
Någon mer som just nu krampaktigt försöker få in lite vår i hjärta och sinne? Jag längtar till våren nu :/ Fast vi precis lämnat julen bakom oss!!
IMG_0404
Smyger in våren här hemma, kan ju åtminstone ha vår inomhus!? Rosa tulpaner, rosa mateus, rosa blockljus från Miljögården. Som smällkarameller! =)
Nä dags att ta tag i middagen! KRAM på er!!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

13 kommentarer

Sara 30 januari, 2013 - 04:58

Hur kommer det sig att dottern bor halva tiden hos din pappa, men hennes tvillingbror heltid hos dig? Det låter som en ovanlig överenskommelse/ett ovanligt arrangemang. *nyfiken i en strut*

Svara
Åse 30 januari, 2013 - 08:43

Helt enkelt för att sonen vill ha ett fast boende och inte två, han har valt själv 🙂

Svara
Madeleine Madde1125 29 januari, 2013 - 21:54

I Skövde kommer det alltid heta raaaamlösa;)
Kram

Svara
Åse 30 januari, 2013 - 06:43

Fast då är det fel;) man utkallar en stad/plats alltid som det uttalas i hemkommunen serru;))

Svara
Mathildas mamma 28 januari, 2013 - 23:25

Hej
Gjorde din suveränt goda blomkålslåda idag men du hade glömt att skriva var den rivna osten skulle vara. I såssmeten eller (som jag gjorde) bara strö den över innan den går in i ugnen. Känner att jag hittar något missat i var och vartannat recept…säg till om jag ska sluta kommentera, känns som jag bara hittar fel och det är inte min mening. Vill bara göra dig uppmärksam men du kanske redan vet.
Bästa boken
Kram

Svara
Åse 28 januari, 2013 - 23:27

Jag är redan medveten om att det saknas en del och det kommer ändras i tilltrycket, det som missas då ändras i nästa tilltryck. Jag tycker också det är synd att korrekturet inte varit bättre. Men fortsätt gärna att rapportera felen.

Svara
Linda 28 januari, 2013 - 19:54

Var kommer din fina tröja ifrån?

Svara
Åse 28 januari, 2013 - 20:01

Cindstory från Tintin Style! Finns ett inlägg lite längre bak med den.

Svara
Helena 28 januari, 2013 - 19:00

Längtar också till våren och efter tulpaner, men katten biter alltid sönder alla blommor. Så njuter av din bukett istället.

Svara
Angelica - Vardagsliv med LCHF 28 januari, 2013 - 18:24

Jättesnygga naglar! Håller med, fräscht med kortare naglar!

Svara
Anna-Maria Johansson 28 januari, 2013 - 18:17

Du är inte den enda som längtar efter våren. Idag har det varit rent bedrövligt väder här men då får man vara glad att man jobbar inomhus och kan göra det mysigt där.
Ha en fin vecka!

Svara
Rosa 28 januari, 2013 - 18:17

Åh söta Åse måste bara säga att det känns så gott att komma in här och glimta efter en lååång dag. Är trött och sliten men blir så glad av din fina färgglada bilder och av allt du delar med dig. TACK!

Svara
Susanna Lampi 28 januari, 2013 - 17:37

Hejsan, första gången jag läste din blogg var på xxxxx.se och då läste jag den bara för att sambon började med lchf. Kände att det blev lite krångligt med olika mat så nu har även jag börjat med lchf. Och har hittat så mycket goda recept och tips på din blogg. Toppen bra blogg på alla vis!!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.