VINNARE: Plain Vanilla Monstera top

19 november, 2012

Här kommer en lite ynklig Åse som är ganska så rejält golvad i förkylning. Har sovit halva dagen och inte gjort ett smack så jag hoppas jag mår bättre i morgon! I morgon ska jag till Malmö och har dels två möten men även en dejt med svärmor så jag vill vara piggare då!
Tittar in för att annonsera ut vinnaren av den suuuuuuperfina Monstera från Plain Vanilla! Ni var många som var sugna på en och visst är den fin!? Önskar att ALLA kunde vinna en men det går ju inte, jag har dragit ett nummer och det är kommentar nr 34 som vunnit.
Grattis Majsan! Maila mig på ase (at) 56kilo.se och tala om vilken storlek du önskar!
Svaret var givetvis: Märket startades 2004 av Ingela Grip och Johanna Ahlgren.
Sköt om er så hörs vi i morgon!
 

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

1 kommentar

Majsan 19 november, 2012 - 22:25

Vilken överraskning! Och gud, så glad jag blir!!!!!!!! Tusen tack, jag kommer att ta väl hand om den:)

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.