VINNARE: Plain Vanilla Monstera top

19 november, 2012

Här kommer en lite ynklig Åse som är ganska så rejält golvad i förkylning. Har sovit halva dagen och inte gjort ett smack så jag hoppas jag mår bättre i morgon! I morgon ska jag till Malmö och har dels två möten men även en dejt med svärmor så jag vill vara piggare då!
Tittar in för att annonsera ut vinnaren av den suuuuuuperfina Monstera från Plain Vanilla! Ni var många som var sugna på en och visst är den fin!? Önskar att ALLA kunde vinna en men det går ju inte, jag har dragit ett nummer och det är kommentar nr 34 som vunnit.
Grattis Majsan! Maila mig på ase (at) 56kilo.se och tala om vilken storlek du önskar!
Svaret var givetvis: Märket startades 2004 av Ingela Grip och Johanna Ahlgren.
Sköt om er så hörs vi i morgon!
 

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


1 kommentar

Majsan 19 november, 2012 - 22:25

Vilken överraskning! Och gud, så glad jag blir!!!!!!!! Tusen tack, jag kommer att ta väl hand om den:)

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.