VINNARE: Plain Vanilla Monstera top

av Åse

Här kommer en lite ynklig Åse som är ganska så rejält golvad i förkylning. Har sovit halva dagen och inte gjort ett smack så jag hoppas jag mår bättre i morgon! I morgon ska jag till Malmö och har dels två möten men även en dejt med svärmor så jag vill vara piggare då!
Tittar in för att annonsera ut vinnaren av den suuuuuuperfina Monstera från Plain Vanilla! Ni var många som var sugna på en och visst är den fin!? Önskar att ALLA kunde vinna en men det går ju inte, jag har dragit ett nummer och det är kommentar nr 34 som vunnit.
Grattis Majsan! Maila mig på ase (at) 56kilo.se och tala om vilken storlek du önskar!
Svaret var givetvis: Märket startades 2004 av Ingela Grip och Johanna Ahlgren.
Sköt om er så hörs vi i morgon!
 

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

Majsan 19 november, 2012 - 22:25

Vilken överraskning! Och gud, så glad jag blir!!!!!!!! Tusen tack, jag kommer att ta väl hand om den:)

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.