VINNARE: Lifesum Gold!

av Åse
0 kommentar

GRATTIS till vinnarna!
Maila mig så vidarebefodrar jag era namn till Lifesum.

Kathrin Isaksson:
Då vågen står stilla trots att jag försöker äta strikt känner jag att hjälp behövs! Kanske är det något jag överäter eller så äter jag fel. Med Lifesum får jag möjlighet att utröna vart ”felet” ligger, om det är alls är något fel. Kanske bara min kropp som behöver tid på sig 🙂
Appen är hemladdad så nu hoppas jag på turen!

Camilla:
Har varit sugen på att testa appen ett tag, har följt lchf i ca 10 veckor och mår super. Plus är attjag har gått ner 9 kg. Jag ytterligare 10 kg jag vill gå ner och då hade det varit super att ha lifesum som hjälp då jag börjar känna att jag har lite svårt att ha koll själv på hur mycket kolhydrater jag stoppar i mig. Så just nu äter jag väldigt enformigt. Jag hade blivit så lycklig för jag vet att lifesum hade hjälpt mig att nå min målvikt.

Åse Hansson:
Pricken över I:et, grädden på moset, löken på laxen. Ja, Lifesum skulle ge mig en extra kick att ge järnet i mitt nya lågkolhydratliv.

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!