VINNARE: Lev gott med LCHF och Periodisk fasta

av Åse

Då var det dags att kora två vinnare till min bok ”Lev gott med LCHF och periodisk fasta”!
Grattis Veronica

Då vill jag att min livsvågskål väger lika mycket. Beskymmer i den ena och hälsan i den andra. Nu är ohälsa lagd i beskymmersskålen så det är total obalans. Då har jag haft hjälp av din nya bok som jag vann och har lärt mig njuta av livet trots allt! ♥

Grattis Susanne

Om 1 år då är jag färdig med min utbildning så jag har mera tid att lägga på annat. Det innebär att då har jag kommit igång ordentligt med min träning – både konditionsträning och styrketräning. Har också minskat på mina stressnivåer så kroppen därmed har valt att släppa de där sista förargliga kilona som sitter runt magen. Tills dess har mina framgångar dessutom inspirerat flera stycken på min arbetsplats så det är fler som får må bra och dessutom gå ner i vikt.
Har gillat och delat! 🙂

Maila mig era adresser med nedan kontaktformulär, övriga kommentarer till inlägget i kommentarsfältet nedan tack!

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

petra noren 3 mars, 2014 - 20:34

Grattis… såååå avis.

Svara
Eleonor 3 mars, 2014 - 19:35

Grattis! 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.