VINNARE: Lev gott med LCHF och Periodisk fasta

3 mars, 2014

Då var det dags att kora två vinnare till min bok ”Lev gott med LCHF och periodisk fasta”!
Grattis Veronica

Då vill jag att min livsvågskål väger lika mycket. Beskymmer i den ena och hälsan i den andra. Nu är ohälsa lagd i beskymmersskålen så det är total obalans. Då har jag haft hjälp av din nya bok som jag vann och har lärt mig njuta av livet trots allt! ♥

Grattis Susanne

Om 1 år då är jag färdig med min utbildning så jag har mera tid att lägga på annat. Det innebär att då har jag kommit igång ordentligt med min träning – både konditionsträning och styrketräning. Har också minskat på mina stressnivåer så kroppen därmed har valt att släppa de där sista förargliga kilona som sitter runt magen. Tills dess har mina framgångar dessutom inspirerat flera stycken på min arbetsplats så det är fler som får må bra och dessutom gå ner i vikt.
Har gillat och delat! 🙂

Maila mig era adresser med nedan kontaktformulär, övriga kommentarer till inlägget i kommentarsfältet nedan tack!

[contact-form subject=’Vinnare till Lev Gott’][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Webbplats’ type=’url’/][contact-field label=’Meddelande’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


2 kommentarer

petra noren 3 mars, 2014 - 20:34

Grattis… såååå avis.

Svara
Eleonor 3 mars, 2014 - 19:35

Grattis! 🙂

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.