VINNARE: Ät & Njut!

av Åse

Åh Tusen tack för alla era härliga kommentarer! Jisses så glad jag är över er uppskattning!
GROUP HUG!! Ni är ju bäst! ❤️ Jag har verkligen världens bästa jobb!
Som alltid vid sådana här tävlingar så vill jag ju att ALLA ska vinna, men det går inte :/
Ni som inte vann får en cyberkram istället!
De två som vunnit varsin signerad bok är:
 
Malin:

1. Varför heter bloggen 56kilo?
56 kilo var den målvikt du ville nå, som du kände skulle passa din 162 cm perfekt 😉
2. Säg minst EN sak du uppskattar med bloggen eller min instagram.
Inspirationen du sprider genom att visa att man kan äta bra utan att sätta någon etikett på det. Det handlar ju faktiskt om att må bra!
Jag har en lång sjukskrivning bakom mig och har tyvärr lagt på mig några kilon som jag tänker ta itu med nu när det åter är dags att börja jobba igen. Men jag vill inte rikta in mig på en enskild variant, utan göra det på mitt sätt, som min kropp mår bra av. Där vet jag att din bok skulle vara en mycket stor vägledning för mig! Läser din blogg dagligen, och följer dig på IG och ser så tydligt hur ditt tänk är så sunt! Fortsätt så här – det får mig att bli inspirerad och målinriktad att nå mitt mål, och hålla det! Många kramar, Malin

 
Tina Lindberg: 

Den boken vill jag ha – om jag vinner vill jag givetvis ha den signerad! Vinner jag inte så kommer jag att köpa ändå. 🙂
1: 56 kilo var din målvikt under din viktresa
2: Kan ju nämna en hejdundrande massa bra med din blogg/instagram men här kommer några:
Du verkar ha så himla kul! Det ger mig glädje.
Du har fantastiska recept! Vi har nog samma smaklökar, toppen ju!!
Du delar med dig av det mesta! Alltid intressant att kika in hos dig för du ”levererar”.
Du har ett gott självförtroende, självmedvetande! Det behöver jag så jag tankar på sån energi hos dig.
Tack för en toppenblogg!!!! Hoppas du aldrig tröttnar!!
Kramar från Lomma

Maila era adressuppgifter och om ni inte vill ha boken signerade eller till någon annan, skriv det =)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Malin B 10 augusti, 2015 - 22:07

Stort Grattis till vinnarna. Själv hade jag förmycket att hitta på i helgen så jag blev aldrig färdig till att vara med och tävla så nu ska jag beställa boken på Adlibris istället. 🙂 Satt här och tänkte att vi får ju så otroligt mycket recept och träning/inrednings inspiration helt gratis från din blogg Åse, tänk vad en vecko/månadstidning kostar. Blir lika förvånad varje gång jag ska betala i kassan. Rotfruktsgratängen ska jag göra till helgen och hamburgarna måste ju också testas. Jag måste bara låta bli att äta så stora portioner av allt gott som du visar här………

Svara
Diana (La Madre) 10 augusti, 2015 - 21:06

Stort grattis till vinnarna, hade gärna vunnit själv men så är livet. Ha en fin dag allihopa.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.