Vägning viktminskningsvecka 8

av Åse
34 kommentarer

Jag tog faktiskt tjuren vid hornen och hoppade upp på vågen idag! Jag är nämligen sådan att när jag befarar en uppgång så vägrar jag vågen (lätt att stoppa huvudet i sanden ju) men som jag sa till kussen så är det ngt jag måste lära mig av med, för jag måste stå fast vid mina veckovägningar för dels motivation men även för kontroll.
Jag är jätteglad! För jag står på exakt samma som förra måndagen! Dvs 71,7 kg! +-0,0 mao.
Två dagars julätande med allt vad det innebär och det har ju blivit en del strunt för pointsen de andra dagarna.
Nu hoppas jag att det blir en lika snäll vägning nästa måndag!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

34 kommentarer

Ingrid 1 januari, 2009 - 20:37

Man blir fruktansvårt inspirerad av dig!! Vilken disciplin du har, och med 5 barn. Har man som jag tappat inspriationen vet man var man ska hitta den igen. HÄR!!! Torsdagen den 8 januari är det jag som stiger upp på vågen igen och tar rejäla tag mot mitt ”nya liv”.

Svara
Sofia 1 januari, 2009 - 16:29

Bra kämpat jag bara bävar för den dagen då jag ställer mig på vågen igen. Barnen har vart sjuka i flera omgångar så det har spårat ur helt här. Men jag får ta tag i det när vi börjar jobba och skolan drar igång igen!!!

Svara
Anita 1 januari, 2009 - 15:59

Fick nya ViktVäktartidningen när jag vägde mig i tisdags. Du var inte med i den. Synd! Men det blir kanske i nästa?

Svara
Sara 1 januari, 2009 - 14:59

Grattis till nollan 🙂
Idag är det nytt år och nya friska tag. Mitt mål är att nå minus 20 kg till juni då min pappa fyller 50! Vore fint att känna sig vacker tills dess. Gott nytt år och lycka till med viktkämpandet. Kram

Svara
Jessica 1 januari, 2009 - 10:29

vAD SKÖNT!!suck, min våg var inte liiika snäll 🙁 Mååååste vara fel på vågen *fniss*

KRAM

Svara
Yvonne 1 januari, 2009 - 09:55

Wooho!! Grattis till nollan då! Alltid skönt när man väntar sig värre!

Nu är jag igång igen, och självklart är 56 kilo på min blogrunda!! 😀

Kram på dig och gott smalt 2009!

Svara
Lotta A 31 december, 2008 - 17:23

Mycket bra av dej att lyckas stå still,
utan att gå upp över julen………….
För mej har det inte gått bra alls efter
alla jul bord i December + all jul mat & godis.
Som nu har intagits under jul helgen ,så vågen visar inga glädje siffror alls.
Men, men det är bra att ta nya tag.
Nu måste det bli ändring,Satsar på Nytt år med nya vanor ….
Gott nytt år !
Kram

Svara
camilla 30 december, 2008 - 15:57

Haha såg att det var ju inget minus utan att du stod still 😉 Ja ja grattis ialla fall
Kram

Svara
Åse 30 december, 2008 - 16:19

ha ha idag var det faktiskt ett minus så lite rätt hade du 🙂

Svara
camilla 30 december, 2008 - 15:56

Ville bara kika in och önska dig ett gott nytt år!!
Grattis oxå till minuset 🙂
Kram

Svara
Carina i Tyskland 30 december, 2008 - 12:37

Bra jobbat vännen!
Kram

Svara
isabeli 30 december, 2008 - 07:47

Hurra! Det är ju faktiskt JÄTTEBRA att stå still i vikt över julen. Jag har ätit på tok för mycket och ville också skippa vågen men jag fick lite råd på forumet att tänka om. Det blev bara +0,3 kg för min del och det var bättre för mig att veta det än att gå o deppa och tro att det rörde sig om flera kilon (vilket jag var säker på). Då är det nära till hands att fortsätta äta för mycket, iaf för mig 😉

Svara
Åse 30 december, 2008 - 09:37

Ja det var samma här, fick också för mig att det var mkt mer! nej jag ska inte stoppa huvudet i sanden fler ggr 🙂

Svara
Pernilla A 29 december, 2008 - 21:22

Det är väl det som är så bra med vv att man kan unna sig och att det är lika lätt att gå åter till pointsräknandet. Känner igen mig väl i din ångest över att överskrida. Det är ngt som man får kämpa med att komma över. Det är lätt, kanske för lätt att bli smått fixerad vid pointsen. Men allt har en övergång med sunt förnuft. Ha det gott och föresten……grattis till ditt +-0. Kram kram

Svara
Åse 30 december, 2008 - 09:57

Ja absolut, det är av erfarenhet så här i början – sedan så blir ju inte pointsandet mer en del av vardagen. KRAM!

Svara
jenny 29 december, 2008 - 20:56

Vad skönt att du trots all mat och godis hållt din vikt!!
Jag lyckades stå still jag med trots svulleri men som sagt det är jul EN gång om året (tack och lov ;))

Svara
Åse 30 december, 2008 - 09:57

GRATTIS till dig också Jenny!

Svara
Bina 29 december, 2008 - 20:25

Vad härligt, glad för din skull!

Jag drar igång på fredag igen… VET att det lagt på mig och dessutom är det ”svullna veckan”.

Svara
Åse 30 december, 2008 - 11:25

Det tar du i ett nafs! KRAM!

Svara
Sara 29 december, 2008 - 20:25

Skönt att stå still! Jag har faktiskt fått -0,1 kg på vågen 😀 Och jag är nöjd med det. Har ju trots allt misskött mig ganska mycket under juldagarna… vilket jag inte hade tänkt. Hade även tänkt skärpa mig idag redan men så blev det som det blev så det får nog bli efter nyår istället! 😉

Svara
Aika 29 december, 2008 - 20:24

Hej heja! Vägde mej faktiskt oxå idag och det var ingen kul syn alls. Tänk att man kan tjoffa upp vikten såååååå snabbt på såååå kort tid!

Kramis

Svara
anna 29 december, 2008 - 20:02

Grattis till att du har stått still. Har kört vv förut men började i höstas med tallriksmodellen och mycket motion och kände att det passade mig mycket bättre. Jag fick så dåligt samvete så fort jag åt något som jag ej borde ha gjort och jag hade för stor press på mig själv. Blev därför mer sugen på allt med den nya strategin så har jag inte lika stort behov av det jag var sugen på som förr för nu vet jag att jag kan äta det utan att få dåligt samvete. Har även slutat ställa mig på vågen mäter mig istället.

Svara
Lina 29 december, 2008 - 17:57

wao! +-0 är ju superbra med tanke på juletider.
Känner igen det där med huvudet i sanden, är precis sådana själv nämligen.
Blundar för dessa mellandagar, även om min mage inte gör det, har ont varje kväll när jag lägger mig. Men i jan är det vv som gäller igen, o nu ska jag baske mig inte ge mig förrens jag fixat det.
Tack för all inspiration du delar med dig av!

Svara
Louice 29 december, 2008 - 17:16

Oj vad duktig du är! Verkligen bar gjort stå stilla…Det gör inte jag tyvärr men tur att det är nytt år nu så det blir nya tag igen för den här fläskfian! 🙂
Kram!

Svara
Marie 29 december, 2008 - 15:46

Härlig!!

Svara
Anita 29 december, 2008 - 13:55

Snyggt jobbat!

Går du till ViktVäktarna och väger dig?
Har själv klarat julen bra, tror jag. Ska till VV och väga mig i morgon fm. Blev ingen vägning i lördags pga att jag var genomförkyld.

Svara
Åse 29 december, 2008 - 14:04

Tack!

Nej jag väger mig hemma nu! Tänker vänta några kg till, känns surt att betala som guldmedlem 🙂

Svara
Biggan 29 december, 2008 - 13:44

Grattis!!
Vad duktig du är. Tyvärr så tror jag inte att det har gått lika bra för mig….
Jag är faktiskt också sån att jag vägrar vågen när jag vet att jag har fuskat. Det har varit svårt under julen, ja det började ju faktiskt före jul. Känner att det har tillkommit något kilo eller så.

Men nu tar jag nya tag igen!! Det är det som är skillnaden denna gång att jag verkligen stoppar mig och kör på igen, för ner ska jag!!
/Biggan

Svara
Jenjo 29 december, 2008 - 13:28

Grattis på dig! Vad skönt att få ett sådant resultat.

Jag hade bestämt mig för att strunta i vikt och vad man äter, ända fram till efter trettonhelgen. Imorse ställde jag mig på vågen och även om jag är för feg för att berätta vad som stod där, så kan jag säga detta… Det blev nystart med vikttänket från idag istället!

Känns ändå bra att vara på rätt sida igen, så att säga… 🙂

KRAMIS

Svara
Åse 29 december, 2008 - 14:32

Ja vad bra gjort! Man får göra det som känns bäst!

Svara
Tina 29 december, 2008 - 12:48

Oj, vad duktig du varit! Själv fick jag +1,3kg denna veckan…inte så bra. Men det blir nya tag med start idag. Nyårsafton ska bli inom rätt pointsmängd också.
Du har peppat mig till en ordentlig nystart och jag minibloggar på Let´s eat under namnet nyaTina. Tack! o Lycka till i fortsättningen!

Svara
Åse 29 december, 2008 - 14:33

Det är jul en gång om året 😉 man får tänka så! Lycka till nu!

Svara
Maria 29 december, 2008 - 10:55

🙂 Grattis! Jag har strategin att inte väga mig förrän helgerna är över, kommer att klättra upp på vågen den 5 jan 2009! ha det skönt nu i slutet! 🙂

Svara
Åse 29 december, 2008 - 14:34

Detsamma detsamma! Hoppas vågen är snäll på måndag mot dig! Kram

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!