Veckans första pass!

av Åse

Hej hej! Tittar in lite snabbt, har ett spännande recept på gång – hoppas det blir bra så delar jag med mig sedan!
I dag var det yoga dags egentligen men jag var mest sugen på att köra vikter eftersom jag inte tränat sedan i fredags.
Fast egentligen så var jag mest sugen på att stanna hemma! Haha!
Men på samma sätt som man kan ändra hjärnans signaler när det kommer till val man gör med maten så kan man ändra de val man gör när det kommer till träning.
Jag kommer ihåg att Leila sa till mig en gång: Se det som ett beting! Har du betsämt dig för att träna fyra ggr i veckan så är det ett beting! Jag har personligen lätt för att skjuta upp saker så för mig hjälper det synsättet. 
Numera så är med andra ord belöningen i hjärnan efter ett träningspass större än den jag får av att skippa träningen och då är ju saken biff! Vi måste bli den förändringa vi vill se! – Ghandi
1 timmes helkroppsträning med mestadels fria vikter och jag ser fram emot lite ömma muskler i morgon.
I dag ska min TRX upp så i morgon blir det hemmaträning. Mina 10 kilos hantlar kom också idag.
traning
Hoppas ni haft en bra start på veckan! ♥︎

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Nora 21 januari, 2015 - 21:56

Hej!
Jag har hållt på med lchf ett tag o brukar låna recept ftån din sida. Tack för dom!

Svara
Sabina 20 januari, 2015 - 23:10

Hejsan! Du har väl ögonfransförlängning? Jag funderar på att skaffa det men är osäker iom träning och många duschar/hårtvätt

Svara
Åse 21 januari, 2015 - 16:16

Yes! Mina sitter bra trots dusch och träning! Men ju så olika ju! Prova och se?

Svara
al68 19 januari, 2015 - 20:12

Har precis landat i soffan efter att ätit en god måltid från din nya bok, tummen upp från alla. Blev ett långt pass på gymmet idag med en härlig genomkörnkbg av överkroppen. Imorgon blir det löpning med intervaller, verkligen ÄLSKAR min träning. Är glad att den får mig att må bättre i jobbiga stunder

Svara
Martina 19 januari, 2015 - 19:05

Härligt! Det gäller att få träningen till att bli ett beroende, ett positivt beroende då förstås. Jag tränar varannan dag och precis som du säger så måste det bli ett beting, det ska göras helt enkelt och man mår ju så bra efteråt. Kör hårt! 🙂
Håller på att läsa igenom din bok, jättefin och många bra tips!

Svara
Rita 19 januari, 2015 - 18:42

Läser också den nya boken! Den är mycket inspirerande och bra tips. En riktig ”peppbok” Har haft en längre tränings-svacka men nu börjar intresset komma igen Kram till dig Åse/Rita

Svara
Ewa Svensson 19 januari, 2015 - 18:26

Jag fick absolut en bra start på veckan för när jag kom hem från jobbet låg din bok ” Ät och njut” i brevlådan + att jag fixade 45 min promenad på mitt gåband. Nu har jag alla din böcker, så ikväll vet du nog vad jag kommer att göra 🙂 Börja läsa din bok. Ha en skön kväll //Ewa

Svara
Åse 19 januari, 2015 - 19:08

Underbart Ewa!! ❤️

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.