Utveckling

11 juni, 2012

Goa fina besökare, hade som sagt två givande möten i dag – inget jag kan prata om nu men det kommer! Något ni kommer gilla:) Men funderar lite på, så här på kudden innan John Blund kommer – hur 56kilo kan förbättras. När det gäller det visuella så har jag planer, ny layout ska upp med bättre arkiv och sökmöjligheter, men vill ni tipsa mig om vad ni vill läsa mer om? Speciella upplägg? Något ni vill veta men som inte finns här?

Natti natti!

20120611-233335.jpg


Home Sweet Home!

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

19 kommentarer

Ulrika 12 juni, 2012 - 22:43

Har bara läst din blogg ett par månader, var fast efter första gången:)
Tack för en inspirerande blogg, hörde om periodisk fasta först här:) älskar dina recept och anväder de ofta. Dock kan jag tycka det är något krångligt att söka gamla recept eller i receptbanken. Den skulle med fördel förbättras:)

Svara
Åse 13 juni, 2012 - 07:14

Jaaaaa håller med! Arkivet och sökfunktionen måste förbättras! :))

Svara
maya 12 juni, 2012 - 13:21

Hej Åse, en mycket fin blogg!En fråga angående periodisk fasta bara, får man dricka lite vin på helgerna och ändå få bra resultat i form av viktminskning?Tack för ditt svar:)

Svara
maya 12 juni, 2012 - 13:17

Hej Åse, det är alltid roligt att följa din blogg.Tack för sååå mycket bra inspiration :)Kör du fortfarande periodisk fasta?Jag har själv börjat med den nu, men undrar hur det är med vinet.Får man dricka det på helgerna och ändå få bra resultat i form av viktminskning?Tack för ditt svar 🙂

Svara
Linn 12 juni, 2012 - 12:17

Jag är också ganska ny följare och jag tycker din blogg är toppen. Snygg och fräsch! Känns modern. Bra blandning mellan privat och mat. Nu kanske jag missat något som redan finns (får kika lite mer på de äldre inläggen), men det vore ju kul att få ”träffa” dina följare som ätit LCHF och nått sina mål. Det tycker jag är toppen som inspiration. Själv är jag i början av min LCHF-karriär (har testat annat också) men nu bestämt mig för att LCHF passar mig. Har cirka 15 kilo att bli av med så jag får återkomma om hur det går för mig:) Mer recept är ju alltid önskvärt också:) Ska bli spännande att se nya designen på bloggen. Jag kämpar på att få ordning på mina egena. En ny kamera och photoshop skulle sitta fint:)
Kram

Svara
Anna 12 juni, 2012 - 11:35

Jag har testat lchf sedan tidigt i våras men kör inte strikt. Jag häller tex inte grädde i kaffet och unnar mig tex panerad fisk någon gång då och då. Men jag äter inte pasta, ris och potatis. Tyckte det var lite svårt att komponera middagen i början men nu går det lättare. Jag tycker att jag mår bra men känner att kroppen fortfrande håller på att anpassa sig. Testar även pf sedan ca 2-3 veckor.

Jag har skrivit ut och testat fler av dina recept.

Jag hade tyckt att det varit kul att läsa din matdagbok. Vad du stoppar i dig under en dag och hur du resonerar kring dina val. Små tips som underlättar i vardagen.

Svara
Theresa 12 juni, 2012 - 09:43

Jag är ju ganska ny följare, men ÄLSKAR din design på bloggen. Arbetar själv med webdesign och uppskattar det milda och sobra i din design.

Det enda jag inte gillar är texten ”Arkiverad under: Lite om det mesta ·
Låna gärna mina recept (är det någon annans recept så står det i inlägget) till era bloggar etc, men ange hemskt gärna källan så fler kan hitta hit! Mina bilder vill jag dock ska stanna här. Tack på förhand!

Har du frågor om LCHF som viktminksningskost? Här hittar du många tips och råd: Värt Att Läsa
Har du frågor om vart du hittar ett visst livsmedel? Svaret finns nog här: Livsmedel ” som kommer efter varje inlägg. Jag förstår syftet, men hade tyckt att det kan räcka om den ligger i footern för varje sida, istället för varje inlägg. Blir så stökigt. Om den ska ligga kvar efter varje inlägg kanske det går att göra den mer ”kompakt”. Alltså, mindre typsnitt, inte kursiv, och kanske en ljusgrå ton så att den mer smälter bort. Älskar man att plöja din blogg – som jag börjat göra – blir det så stökigt för ögonen med den där texten. Men skit samma, det är en petitess (och jag kanske är yrkesskadad).

Annars: Otroligt bra blogg, den första LCHF-bloggen jag fastnat för! Tusen tack för all inspiration!

Svara
Åse 12 juni, 2012 - 10:29

Tack!! Ja jag hade det i footern innan men fick ändå samma frågor ofta av nya läsare så flyttade in det, men ska ha det i åtanke!

Svara
CamillaP 12 juni, 2012 - 08:40

Gillar DIG såklart och din sida!! ;))
Det enda jag kan ”störa” mig på ibland är sökfunktionen, men jag kanske gör fel??!! När jag söker något speciellt så radas det upp en massa som jag måste bläddra mig igenom så jag blir galen ibland!! hehe…men det kanske finns ett enklare sätt som jag inte fattar!
Spännande med möten!! Tjoho
Kramiz

Svara
Varvara 12 juni, 2012 - 08:04

Hej Åse!
Följer din blogg sedan en tid tillbaka (jan. 2012). Har dock inte kommenterat förrän nu.
Du inspirera mig med dina inlägg och bilder, tack! Jag har tom. varit i Väla som jag inte existerade! Du har fina recept, har provat en del.
Jag äter lite blandat lågkolhydratisk kost, utesluter helt, pasta, potatis och ris, känner att jag mår bra utav det på flera plan. Har även provat periodisk fasta och trivs med det.
Ibland upplever jag att jag inte kan läsa kommentarerna, det går inte att klicka fram äldre sådan. Vad kan det bero på?
Bra att du vill förändra och utveckla bloggen, det gäller ju att följa med i det som händer!
Ha en fin dag och lycka till!

Svara
Sara 12 juni, 2012 - 07:56

Din sida är väldigt bra tycker jag. Jag äter själv varierad kost med kolhydrater, jag har aldrig ”triggats” igång av socker. Det jag skulle vilja läsa mer av är dina träningsformer. Själv pysslar jag med löpning men skulle vilja prova något annat men vet inte vad.

Så det hade varit inspirerande att ta del av din träning.

Whiii vad spännande med Sthlm!! :O)

Bamsekram till dig

Svara
Maud 12 juni, 2012 - 07:47

Du har en superfin sajt, lättläst och fräsch;) I vilket program jobbar du,??? Vet du av något lättare program ”att börja med”
Ha en fortsatt fin morgon och njut av dagen
// kramar från ett somriggt Västerbotten

Svara
Joacim 12 juni, 2012 - 07:00

Nuvarande printer-funktion är lysande, att man kan ta bort det man inte vill skriva ut osv

Svara
Åse 12 juni, 2012 - 07:03

Kul du uppskattar! Tycker också den är bra!

Svara
irene 12 juni, 2012 - 06:50

allt finns, o vad du än gör så är du bäst!!!!
irene

Svara
linwin 12 juni, 2012 - 05:57

Något jag hoppas att du INTE ändrar till är att man måste klicka för att få läsa hela inlägget som finns på många sidor. Sedan skulle man kunna önska att det är mer än bara 4-5 st inlägg per sida. Sökfunktion är bra fast det har du ju redan.

Följer bloggen även om inte jag äter som du för det går ju alltid att justera recept.

Linwin

Svara
Åse 12 juni, 2012 - 06:55

Nej då det ändrar jag inte på 🙂 att det bara är 4-5 inlägg per sida beror helt enkelt på att jag har många bilder i bloggen och att det annars blir tungt att ladda sidan för många 🙂

Svara
Sara 12 juni, 2012 - 00:09

Ooooh det later spannande 🙂
Jag tycker bloggen ar superbra som den ar och sarskilt uppskattar jag dina recept som passar mig sa bra som gluten intolerant. Alla har i Wales gapar och forundras dessutom over hur jag kan halla formen och ata fett samtidigt. Jag ar overtygad om att hur du an fornyar och utvecklar bloggen sa blir det snyggt och roligt att lasa. Jag har precis bakat dina muffins och varsin san aker ner i barnens lunchlador i morgon till skolan och det blir dina plattar till frukost. Tusen tack. Sara x

Svara
Åse 12 juni, 2012 - 06:59

Vad roligt Sara!! Stor kram till dig!!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.