Underbara Barn mässan!

av Åse

Wehoooo, redan dags! I morgon tar jag tåget till Stockholm för att jobba på Underbara Barn mässan tillsammans med Allt För Föräldrar! Sofie hoppar på i Hässleholm och Evelina hoppar på i Nässjö, på kvällen ska vi äta på VAPIANO, har ni ätit där?
På lördag är det sedan dags för mässa och vi kommer vara i AFFs monter, C05:49 bredvid caféet! Kom och hälsa om ni är där! På kvällen ska hela AFF gänget ut och äta, på BUCO NERO. Jag har förbeställt Il controfilletto – ryggbiff, guarnizione (garneras), körsbärstomater, roccolinoost från Piemonte. Efterätten är en tiramisu men jag ska försöka byta det mot italiensaka ostar.
Givetvis bloggar jag hela helgen! Så häng på!
HÄR har ni hela programmet för AFF där.


annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Malin 14 oktober, 2011 - 06:34

Jepp, Vapiano har jag ätit på, i alla fall den i gamla stan. Tror jag brukar välja sallad, annars är det ju mest Pizza eller Pasta har jag för mig… Dvs inte mitt förstahandsval, men en väldigt mysig miljö att äta i och konceptet i sig är lite ballt =)

Svara
Åse 14 oktober, 2011 - 08:42

Ja jag är inställd på en smarrig sallad för annars finns där nog inget för mig!

Svara
Jenny 13 oktober, 2011 - 19:53

Hej!

Hade så gärna velat komma och träffa dig på mässan efter att ha följt dig i alla år. Nu känns det ju extra aktuellt med Underbara barn mässa igen 🙂
Men maken åker till Barcelona i morgon och här hemma ska vi ägna oss åt simskola, barnkalas, balett och Bamsegymnastik. Samtidigt som jag har en hemsk hosta och Nellie växtvärk och vaknar och gråter titt som tätt på nätterna…
Tiden som blir över (om det blir nån) får jag ligga i soffan och försöka ta igen mig.
Men nästa år! då kommer vi, jag och lill-bäbsen 😉 Hoppas du är där då också!?

Ha så skoj!
Stor kram

Svara
Åse 13 oktober, 2011 - 22:24

Jaaa ibland får man bara inte ihop det!
Det vet man aldrig Jenny, kanske! =) KRAM!!

Svara
UlrikaNynäshamn 13 oktober, 2011 - 19:02

Buco Nero kommer inte att göra dig besviken. Kul att se personalen in action i köket, god mat och häftig lokal. Till och med handfaten på toan är döcoola.

Svara
Åse 13 oktober, 2011 - 22:24

Vad kul att höra!!

Svara
5barnsmamman 13 oktober, 2011 - 11:17

Kul! skall oxå ditt i helgen hoppas vi ses(:

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.