Underbara Barn mässan – summering

av Åse

Hej alla! Här sitter jag i bistron på SJ, värmer stämbanden med kaffe för rösten är på väg att försvinna helt, gissa hur mycket jag pratat i helgen? För att inte tala om skrattat!! Jag får nog dela upp inlägget för jag har så mycket att blogga om och har tagit så mkt bilder! Sofie har vart den perfekta rumskompisen, vi har skrattat så vi gråtit. Sofie kände jag inte så bra, jag visste om att hon var snäll och go men att hon var så rolig och så lik mig i humor etc var en härlig bonus!! Evelina har jag träffat för första gången denna helgen och vilken raring! Vi tre musketörer har kämpat ihop hela helgen! Jag är så glad att jag tillhör Allt För Föräldrar gänget! Vilket företag, vilka människor, både bloggare och anställda! Tack för allt!!
Helgen har inneburit många typiska Åse saker, jag har nästan lyckats glömma macen på tåget (en snäll människa upplyste mig!), glömma iphonen i en taxi (snäll taxichaffis som åkte tillbaka och lämnade den igen), tappa min ICHI jacka på mässan (still gone), tappa tågbiljetten och slutligen tappa rösten.
Jag är så glad att Mathilda, Sara, Sandra och Madde kom och hälsade på när jag stod i montern – underbart att se er igen! TVÅ läsare vågade sig fram och hälsade, var ni verkligen inte fler? 😉 Liiiiiite har vi hunnit kolla på både Underbara Barnmässan och Hem & Villa och jag har en del med mig hem! Både barnkläder och saker till sovrummet från härliga As If 4476, mer om detta i ett annat inlägg!
I dag har varit en jobbig dag, jag har mått jättedåligt och trodde att jag fått kräksjuka, men jag tror helt enkelt att kroppen var helt slut och eftersom vi var ute och åt i går så påverkade nog vinet mig mer pga kroppen och knoppen var så trött.
Men nu är jag snart hemma hos familjen!!

***********************************

Måndag 17 oktober

Som sagt, trött och helt slut! Jag lyckades inte slutföra inlägget går. I dag fick jag sova ut, har sååååå ont i halsen, kan knappt prata och huvudet spränger – så av alla hundratals människor man pratat med (varav alla småbarnsföräldrar typ) så har jag fått något virus som satt sig. Så här ligger jag fortfarande i sängen, jag och Milo och bloggar.
Det har varit så roligt att umgås med andra bloggare, man beter sig på samma sätt, man ser på saker som ev bloggmaterial och våra kameror har varit välanvända! haha! Jag har även funderat lite på min egen blogg och kommer inom den närmsta tiden att ändra om lite här inne, sugen på att designa om här inne och strukturera om och jag känner att på sista tiden så har bloggen lite för mycket LCHF. När jag flyttade in här helt i april, då bestämde jag mig för att flytta in mitt bloggande från Underbar.Org, dvs att hela jag skulle rymmas här inne: Mat, hälsa, kost, livsstil, heminredning, nöje, shopping, tips etc men detta är ingen blogg om bara LCHF egentligen, det är en livsstilsblogg med hälsa i fokus! Och hela jag vill få större plats här inne, inte bara mitt sätt att äta 🙂

Nä, nu ska jag sortera bland mina bilder och se till att få upp några här! Kärlek till er!

 
Jag, Sofie, Hanna Graaf Karyd, Evelina – Bild lånad från Hannahs blogg för hennes lilla kamera tog bättre bild än min stora, fast hennes man Peter mobbade Hanna för hennes pyttekamera jämsides med våra monster 😉


Jag, Sofie och e-handel Fredrik Norberg (Bild lånad av Ulrica)


Tre av AFFs toppbloggare, Jag, Katinka, Sofie. (Bild lånad av Ulrica)


Frukost!!!!

Kollegor: Lofsan, Katinka, Lady Dahmer


Min fina Sara som jag träffar allt för sällan eftersom hon bor i Umeå!!


Ellinor är en läsare här på 56kilo som jag faktiskt träffat en gång tidigare så det var kul att ses!!


Sofie, Maria från As If och Evelina!


Ett glatt gäng skålar in en kväll ihop på Buco Nero! Jag, Lotta Gray aka Vimmelmamman, mina två andra vappendragare 😉


The roomates!


Jag och superfita Lovisa (Lofsan)


Två supercoola tjejer Natasha (Lady Dahmer) och Lotta (Vimmelmamman)


Underbara Erica och Lena som båda arbetar på AFF


Fredrik har vi delat måååååånga skratt med så vi kramas adjö innan vi lämnar mässan.


Jag och E tillsammans med VD Peter 🙂


Evelina hoppar av i Nässjö och får äntligen krama sin man och son igen! Hej dååååååå!

Fler bilder:

                                             

OBS! Glöm inte TÄVLA med MUTTI!!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

14 kommentarer

Josephine 19 oktober, 2011 - 10:58

Hej! Varifrån kommer den härliga rosa tunikan du håller i på en av fotona?=) Kram!

Svara
Åse 19 oktober, 2011 - 11:22

House of Lola!! =)

Svara
CamillaP 18 oktober, 2011 - 10:51

Hääääärlig helg Åse, kul att se alla bilder. Krya dig <3
Kram

Svara
Ulrika Trendspanar 18 oktober, 2011 - 10:09

Hello bästa tjejen!

Tack för alla goda skratt i helgen – så jäkla kul att träffas! Hoppas du fick med dig alla påsar hem, det var ju en del:).

Hoppas vi ses snart igen, kram Ulrika
http://blogg.alltforforaldrar.se/ulrikatrendspanar/

Svara
Åse 19 oktober, 2011 - 12:23

Tack själv Ulrica!! Alla påsar kom hem fast min jacka fösvann på mässan! KRAMAR!

Svara
Underbara UnderBaraBarnMässan | Happily Ever After 18 oktober, 2011 - 08:28

[…] bilder från Åse, ni ser nog vilka om ni kikar in på hennes blogg! Hon har gjort en jättebra summering av hela helgen med bilder från mässa och middag. Publicerat: 2011-10-18 08:22:58 | Dagbok | 0 […]

Svara
Sara & Busungarna 18 oktober, 2011 - 08:21

Ah hållning vad är det?! Oh lord vad jag ser ut, haha. Men men, det får jag väl bjuda på 😉
Den där bilden fick mig dock att bestämma mig för att jag absolut ska bli blond igen! Känner mig inte alls som mig själv i den färgen jag har nu…

Underbart roligt att få kramas och skratta en stund med dig vännen <3 Båda dagarna till och med!

Hoppas att du mår bättre idag!

Puss å kram!!

Svara
Sara 17 oktober, 2011 - 19:54

Härlig helg du har haft :))
Krya på dig!
Kram

Svara
ÅsaS 17 oktober, 2011 - 19:11

Vilken underbar helg du/ni haft! Mindre roligt dock med förlorad jacka och tappad röst och illamående!

Krya på dig!

Kram ÅsaS

Svara
Britt-Marie 17 oktober, 2011 - 18:00

Ser ut som du haft en trevlig helg.
Tycker det är kul att gå på mässa, men vad jobbigt det kan vara att stå i en
monter.

Krya på dig

Svara
Millan 17 oktober, 2011 - 16:49

Dig kan man lita på! 😉
Du levererar.
Tack för alla bilder och ord om mässan!
Jättekul att se och läsa om.
Hoppas du kryar på dig snart igen.
Stor kram från Trollhättan

Svara
mallan 17 oktober, 2011 - 13:59

Roligt att se så många bilder förresten! Krya på dig!

Svara
mallan 17 oktober, 2011 - 13:58

Låter bra med bloggen! Jag har saknat lite mer Åse o inte bara lchf 🙂

Roligt att träffa bloggvänner! Önskar ofta att Sverige (och världen) var lite mindre så man kunde träffas mer!

Kram!

Svara
Jenjo 17 oktober, 2011 - 13:53

Jag ÄLSKAR mässor och hade så gärna varit där. Det ser iaf ut som om ni hade riktigt kul.
Min nästa mässa blir Gamex i Kista. Åker ner över dagen enbart för att följa min son. Men vad gör man inte för barnen, trots att de börjar bli ganska stora! 😉
KRAMIS

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.