Tummen upp

av Åse

Det går verkligen bra med pointsen nu! Man ska bara komma igång! Jag retar mig på att det blev som det blev sensommaren och hösten med flytt och även innan dess, istället för att loosa 2 kilo till från 56 så blev det ju +! Inte mkt men några kg + och det känns så onödigt! Det går ju snabbt att gå ner men det är ändå känslan av misslyckande.
Sen är det ju så att när man är på/runt målvikt så släpper man lätt på kontrollen för att man trivs med sig själv och det är lätt att tänka ”Bara idag, i morgon är det nyttigt igen..”

Nåja, man lär så länge man lever och nu går det ju på räls igen! På lördag kommer jag dock inte räkna för då är det Paaaaaaarty! Men på nyår ska jag vara nere på under 56!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

NIna 9 november, 2007 - 16:01

Du inspirerar verkligen mig. Har gått på viktväktarna sedan 1/9…men för 3 veckor sedna tappade jag motivationen, men hittade din sida och gav mig fanken på att jag oxå kan!!!!! Så -0,8 denna vecka totalt 7,8 sen 1/9

Svara
Jen 8 november, 2007 - 11:18

Vännen, att du är nere under 56 kg på nyår tvekar jag inte över en endaste sekund.

Kram och puss

Svara
A-M 8 november, 2007 - 10:27

Tycker du varit superduktig som lyckats hålla dig på litet plus i samband med flytt och allt. Jag samlade på mig 6-7 kg på ett halvår med flytt och renovering. Inge kul… Nu har jag blivit av med de där extra kilona plus ett gäng till men de där sista trivselkilona som hade varit skönt att bli av med sitter som berget… Kanske lyckas jag komma ner till mina 60 kg till nyår när du når dina 56 kg?! :o) Kör hårt!

Svara
jenny 8 november, 2007 - 09:29

Det här kommer att gå snabbt och smidigt för dig!! Heja!

Svara
Maria 7 november, 2007 - 16:33

Hej hallå! Vet du, du har ju blivit med hus och DET är en stor förändring, går inte att ha fokus på allt! Så ta en sak i taget *tipsar* och tack för att du är tillbaka på sidan igen 🙂

Svara
Ida 7 november, 2007 - 11:08

Hej Åse!
Vad skönt att du är ”tillbaka” här på 56kilo.se igen! Jag började ju vv i våras å gick ner 15 kilo snabbt…men sen i augusti så har det bara gått utför…har nu gått upp 6(!)kilo på kort tid…vilket innebär att jag inte har några kläder som passar längre…för dom jag hade innan gjorde jag mig av med snabbt eftersom jag inte skulle väga så mycket igen…Jag kan ju tillägga att jag inte har varit på några VV-möten sen i augusti…å jag hade inte tänkt att gå igen för jag har tänkt att jag fixar detta själv med sunt förnuft…men jag gör verkligen INTE det…så igår bestämde jag mig för att börja igen…Från och med imån är det points som gäller å from torsdag nästa vecka är det jag som går till vv å gör förköp på 16 ggr igen! Då kan jag inte fuska för jag vill inte slänga 1400 spänn i sjön! Till saken hör att jag ammade i våras å nu har jag slutat helt = -10 points…men det ska gå, mitt problem är att jag är alldeles för glad i godis, särskilt choklad…

Kul iallafall att du är tillbaka, jag kommer att fortsätta att kika in här varje dag för att hämta inspiration.

Dina pluskilon är snart borta! Jag tycker att du har varit och är superduktig…fyra barn, husköp, renovering å allt vad det innebär…inte konstigt att du inte har orkat planera maten OXÅ! Heja dig Åse! Du verkar vara en helt underbar person så som jag uppfattar dig utifrån 56kilo å Fullt Hus!

Kram Ida

Svara
Cia 7 november, 2007 - 08:30

Men du har ju haft en väldigt rörig höst med flytten och allt så det är ju helt normalt att inte hinna räkna points jämt! Tycker du är så duktig annars så du är nog snart nere på 56 kilo igen. Kram!

Svara
a-k 6 november, 2007 - 23:35

Hejjar på dig Åse! Sen är det ju bra att du tar tag i det innan det bär iväg. Man måste ju testa att bara ”leva” och det är väl fantastikt när det funkar så bra som det gjort. Du som jag vet ju att det kan gå fort (åt fel håll) ibland så jag tycker du sköter dig alldeles utomordentligt! Gonatt 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.