Tröttisveckan som gått

av Åse

Usch vilken oinspirerad vecka!! Vi har varit sega hela högen här och både Noel och Alice har varit sjuka. Jag har knappt kommit ur pyjamasen på hela veckan, än mindre satt lite mascara på ögonfransarna! Nåja, nästa vecka kommer bli roligare, det har jag bestämt! Lite roliga luncher inbokade (Anna Hallén, Anne på Mat & Hälsa och Annika Rogneby) och tapasmiddag med Sarisen på lördag! En toppenvecka ska det bli!
Bakade lite nytt solrosbröd i gårmorse, bra att ha i frysen! Absolut godaste lågkolhydratbrödet tycker jag!

Tusen tack för ert engagemang när det gäller hundarna! Jag har köpt Eva Bodfäldts bok nu och så har jag coaching per mail av en söt läsare som liksom jag tror på belöning istället för bestraffning och hennes tips och råd har redan börjat ge utdelning!
Har ni också livsmedel ni absolut inte kan vara utan? Tipsa gärna! Jag har ju också några och det är bla Renee Voltaires ekologiska Tamarisoja, den har jag i allt!

En annan är D’elidas chilisauce, den har jag också i mycket, bla i min guacamole! Tyvärr säljs den inte någonstans där jag handlar så jag beställer den! Två nya beställdes i dag. De är otroligt dryga!

Som sagt, när man känner sig grå och trött, det är då man behöver lite extra lyx tycker jag! Så till middagen igår knäckte jag och älsklingen en fin flaska Amarone som jag fick i födelsedagspresent av svärmor i Juni. Helt underbar var den!
Passade perfekt till broccoli -ädelostpajen jag gjorde! barnen fick tacopaj! Sedan hjälptes småbarnen åt att göra fruktsallad, en supermysig kväll!


 
I dag är jag ensam med barnen eftersom Daniel ska på herrmiddag i Bjärred. Blir en runda till Väla (hej mascara!), barnen behöver kläder och sedan mys i soffan i kväll! Caesarsallad står på menyn – *favvosalladen*
Ha nu en toppenhelg alla raringar!!!
 

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

22 kommentarer

catja 8 september, 2012 - 13:40

Märket på Tamarisåsen har de på Mästerlivs vid Dunkers. Om de sedan har just den såsen vet jag inte men butiken har en hel del specialprodukter på ovanvåningen.

Svara
Uppsalasfinest 3 september, 2012 - 18:50

Åh, det är nog dags att testa det där brödet nu!
Krusakli är gjort på vetekornets skaldelar , och då jag är veteintollerant är jag rädd att det inte kommer funka så bra för min mage. Har du tips på vad jag kan byta ut krusakli mot?

Svara
Åse 3 september, 2012 - 19:19

Hej! Prova fibrex, det ska fungera som substitut. Hoppas det blir bra!

Svara
Uppsalasfinest 3 september, 2012 - 21:37

Tack! Jag ska testa!

Svara
Maja Sonjardotter 3 september, 2012 - 16:16

Hej!
Jag råkade komma över din blogg för ett tag sedan och jag har redan blivit ett stort fan! Så underbart och se någon med ett sådant engagemang bjuda på sig själv.
Som de flesta andra påpekat så har ju vädret inte varit det bästa och då bruklar jag få för mig att laga en massa gott här hemma. Nu har jag följt dig ett tag och testat några av dina tips. Du skapar leenden här hemma ska du veta 🙂
Keep up the good work!
Hälsningar
Maja

Svara
Helén 3 september, 2012 - 12:31

Vilken fin blogg och vilka fina rosa tallrikar.
Jag har nu jagat rosa tallrikar ett bra tag, var har du hittat dina?
/Helén

Svara
Åse 3 september, 2012 - 15:35

Hej! De är från Bruka Design, serien Color.

Svara
Helena W 2 september, 2012 - 10:24

Hej!
Blev lite nyfiken på chilisåsen. Är den utan socker?
Igår ville sönerna ha cheesecake till efterrätt och jag har ett recept från Nigella som var infört i Buffé 2008. Väldigt enkel cheesecake eftersom den varken ska i ugnen eller frysen och igår gjorde jag om receptet lite och gjorde det mer lchf-anpassat. Jag blandade smör och kokosmjöl och tryckte ut i en form och så vispade jag Philalephiaost med florsocker (hade inte motsvarade sötningsmedel hemma, annars hade jag förstås tagit det), lite vaniljpulver och lite citronsaft. Vispade sedan grädde hårt och blandade det med ostsmeten och bredde allt över botten. In i kylen ett par timmar och så åt vi det med hallon till. Blev jättegott!

Svara
Åse 2 september, 2012 - 14:06

Yes! Utan socker! Receptet låter gott! Påminner om ett recept jag har här! Skön söndag!!

Svara
Endast 39:- 1 september, 2012 - 23:04

Åh, vilka härliga inspirerande bilder. Tack för en fin blogg!
Önskar dig en Rockalicious kväll och hoppas att nästa vecka blir bättre!
You Rock!!!

Svara
Åse 2 september, 2012 - 14:05

Tack!!

Svara
Marie 1 september, 2012 - 18:50

Alla behöver en paymas vecka att ladda om och
Längta till inbokat. Förra lördagen hade jagt tjejmiddag
för 12 personer. Inspiration till mat fick jag av dig med paj
och plockmat. Lyckat. Nu har flera av dem hittat hit tack för
din blogg.

Svara
Åse 2 september, 2012 - 14:04

Vad roligt att höra Marie! tack för det =)

Svara
Mallan 1 september, 2012 - 16:46

Vilka fina barnknivar. Var har du köpt dem?

Svara
Åse 1 september, 2012 - 16:53

Det är en zyliss och en kotisol tårtspade men fungerar perfekt som barnkniv =))

Svara
Eva 1 september, 2012 - 16:40

Hej, har en liten undran om varifrån dina rosa mattallrikar kommer ifrån? Dom är så snygga =)
Tack på förhand!
Ha en bra lördag!

Svara
Åse 1 september, 2012 - 16:54

Hej! De är från Bruka Design, serien Color =)

Svara
Malin Henriksson 1 september, 2012 - 16:26

Här regnar det också och är riktigt grått och trist. Blir till att tända mycket ljus och njuta av god mat 🙂 jag är trött hela tiden nu och får varken sova på natten eller dagen känns det som! Men om ca 9 v är iaf den värsta värken över hoppas jag 🙂 längtar efter mitt tredje Lill <3 :)))
Ha en skön lördag med barnen!
Kram på dig så hoppas jag vi alla är piggare redan imorgon ;))
/ Malin

Svara
Kia 1 september, 2012 - 14:52

Hej!
Blev nyfiken på barnknivarna. Var finns dom att köpa? Vire super åt våra barn!
Kram

Svara
Lena 1 september, 2012 - 14:38

Bushmans Hot Az Hell chilli sauce är oumbärlig för mej. Några droppar i t ex köttfärssåsen eller marinaden räcker då den är väldigt stark.

Svara
Maud 1 september, 2012 - 12:12

Här är det NOLL inspiration åxå, och inte blir det bättre av vädret BLÄÄÄÄÄ
Blir en innedag med stickningen och ljudboken vid brasan.
Här blir det någon form av köttfärsbiffar idag och kanske din broccoli och ädelost pajen till….
Ha en fin mys lördag
// Kram från ett regndisigt Västerbotten

Svara
Linruz 1 september, 2012 - 10:21

Önskar dig en fin dag med söta du.
Kram Lina

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.