Tröttisveckan som gått

1 september, 2012

Usch vilken oinspirerad vecka!! Vi har varit sega hela högen här och både Noel och Alice har varit sjuka. Jag har knappt kommit ur pyjamasen på hela veckan, än mindre satt lite mascara på ögonfransarna! Nåja, nästa vecka kommer bli roligare, det har jag bestämt! Lite roliga luncher inbokade (Anna Hallén, Anne på Mat & Hälsa och Annika Rogneby) och tapasmiddag med Sarisen på lördag! En toppenvecka ska det bli!
Bakade lite nytt solrosbröd i gårmorse, bra att ha i frysen! Absolut godaste lågkolhydratbrödet tycker jag!


Tusen tack för ert engagemang när det gäller hundarna! Jag har köpt Eva Bodfäldts bok nu och så har jag coaching per mail av en söt läsare som liksom jag tror på belöning istället för bestraffning och hennes tips och råd har redan börjat ge utdelning!
Har ni också livsmedel ni absolut inte kan vara utan? Tipsa gärna! Jag har ju också några och det är bla Renee Voltaires ekologiska Tamarisoja, den har jag i allt!

En annan är D’elidas chilisauce, den har jag också i mycket, bla i min guacamole! Tyvärr säljs den inte någonstans där jag handlar så jag beställer den! Två nya beställdes i dag. De är otroligt dryga!

Som sagt, när man känner sig grå och trött, det är då man behöver lite extra lyx tycker jag! Så till middagen igår knäckte jag och älsklingen en fin flaska Amarone som jag fick i födelsedagspresent av svärmor i Juni. Helt underbar var den!
Passade perfekt till broccoli -ädelostpajen jag gjorde! barnen fick tacopaj! Sedan hjälptes småbarnen åt att göra fruktsallad, en supermysig kväll!


 

I dag är jag ensam med barnen eftersom Daniel ska på herrmiddag i Bjärred. Blir en runda till Väla (hej mascara!), barnen behöver kläder och sedan mys i soffan i kväll! Caesarsallad står på menyn – *favvosalladen*
Ha nu en toppenhelg alla raringar!!!
 

22 kommentarer
0

22 kommentarer

catja 8 september, 2012 - 13:40

Märket på Tamarisåsen har de på Mästerlivs vid Dunkers. Om de sedan har just den såsen vet jag inte men butiken har en hel del specialprodukter på ovanvåningen.

Svara
Uppsalasfinest 3 september, 2012 - 18:50

Åh, det är nog dags att testa det där brödet nu!
Krusakli är gjort på vetekornets skaldelar , och då jag är veteintollerant är jag rädd att det inte kommer funka så bra för min mage. Har du tips på vad jag kan byta ut krusakli mot?

Svara
Åse 3 september, 2012 - 19:19

Hej! Prova fibrex, det ska fungera som substitut. Hoppas det blir bra!

Svara
Uppsalasfinest 3 september, 2012 - 21:37

Tack! Jag ska testa!

Svara
Maja Sonjardotter 3 september, 2012 - 16:16

Hej!
Jag råkade komma över din blogg för ett tag sedan och jag har redan blivit ett stort fan! Så underbart och se någon med ett sådant engagemang bjuda på sig själv.
Som de flesta andra påpekat så har ju vädret inte varit det bästa och då bruklar jag få för mig att laga en massa gott här hemma. Nu har jag följt dig ett tag och testat några av dina tips. Du skapar leenden här hemma ska du veta 🙂
Keep up the good work!
Hälsningar
Maja

Svara
Helén 3 september, 2012 - 12:31

Vilken fin blogg och vilka fina rosa tallrikar.
Jag har nu jagat rosa tallrikar ett bra tag, var har du hittat dina?
/Helén

Svara
Åse 3 september, 2012 - 15:35

Hej! De är från Bruka Design, serien Color.

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.