Hej fredag!
Uuuuunderbart med helg!
Jag ska strax till Katja min kiropraktor och sedan blir det löpbadet på gymmet, styrketräning fixade jag igår.
I kväll ska jag sedan ha en blinddate (!) med en tjej jag lärt känna på instagrm – hur kul??
Hörrni, det här åt vi igår – jaja jag skrev ju igår att jag inte behövde en pizza går efter min avsmakningsmeny 😅 men efter heldagsfasta och gymmet så satt detta hur bra som helst! 🔥
Jag älskar Zetas creme med svamp & tryffel (Så HÄR ser den ut)
Den gör jag en biancosås på med grekisk yoghurt, lite tryffelolja och salt och har som biancosås på tortillan.
Vi gillar lowcarb tortillan från CarbZone men ni kan använda vilken botten ni vill ha som passar er smak, känsligheter och kosthållning! Varför inte en av mina pizzadegrecept här som passar LCHF kosten eller de som mår bra av en kost med mindre gluten & vetemjöl?
Tryffelcremen bredde jag sedan på bottnarna och sedan toppade jag med resterande topping:
Riven gruyere! Men åh vad GOTT!
Marinerade kronärtskockor är ju underbart på pizza! Gillar ni??
Champinjonerna körde jag tunna i mandolin och sedan stekte jag på dem med en halv vitlöksklyfta och olivolja tills de fått fin färg.
Tryffelsalami, babyspenat, lite extra gruyere och hackade hasselnötter!
In i ugnen på 250 gr tills osten smält – åh doooooooften!
Helt enkelt ett pizzatoppingtips som ni mååååååste prova!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
2 kommentarer
Men dra mig baklänges så gott det såg ut! Det där ska jag bjuda sis på om hon kommer upp på visit i helgen! Tack för ett riktigt smarrigt recept!
Härligt att höra!!