Hej på er alla!
Vi är inne i semesterlunken och dagarna går ihop lite 😊
I går var vi på båtarna igen och åt lunch med Michelle & Jeff och hans föräldrar Majsan & Patrik. Och lilla Millie såklart!
Sååå mysigt och roligt!
I förrgår hade vi tapasmys hemma innan grannarna messade att det var rundpingis i trädgården på gång hos dem. Älskar sommarens härliga spontanitet!
Gambas al Ajillo (pil-pil) Vitlöksräkor är så goda att tillaga på grillen!
Jag värmer på dem på högsta värmen tills de är rykande heta. Då går jag i med olivolja, vitlök och paprika.
Räkorna har jag kryddat med salt, peppar.
I med räkorna och vänd dem lite så de blir jämnt tillagade. Det går fort så övergrilla inte dem! Ca 3-4 minuter.
Jag beställer räkorna från Ishavet. De är lagom stora och utan skal.
På med persilja och servera rykande heta!
Viña Zorzal Garnacha är ett rött vin från Navarra i norra Spanien, gjort på 100 % garnacha (grenache).
Medelfylligt, friskt och fruktigt, med mjuka tanniner och en liten pepprighet. Ofta ganska lättdrucket men ändå med karaktär.
Gott till grillat kött, kyckling, charkuterier och medelhavsmat. Servera gärna lite svalt, runt 14–16 °C.
Prisvärt och populärt vin för vardag och enklare bjudningar!
Väldigt trevligt vin tyckte vi! Finns i beställningssortimentet.
Yum yum yuuuuuum!