Surpriseparty, Martin 40 år!

26 augusti, 2012

Hej alla finisar! Regnar det på er? Det står som spön i backen här! men det göööööör inget för jag ligger nerbäddad i soffan, tända ljus och vi ska sätta på en komedi: Love, Wedding, Marriage 🙂 Till på köpet är huset nystädat och det är inga fler måste här i dag! En skön söndag mao!
Vi är en aningens sega här i dag, det var nämligen överraskningsfest igår. Min svåger fyller 40 på tisdag så i går lurade vi honom totalt, han och hans tre svågrar var och hade grabbdag med dyk, lunch, bastu m.m och vi lurade i honom att vi tjejer var på SPA. Vi skulle träffas hemma hos dem sedan för ett glas vin för att sedan ta taxi till en flott restaurang här i stan, så blev det inte 😉 När han kom hem efter grabbdagen stod vi alla med tutor och fotoblixtrarna haglade och vi skrek SUPRIIIIIIIIIIIISE!!!! hihi! Han blev helchockad och hade inte misstänkt någonting! Duktiga syrran hade lyckats hålla hela festen hemlig med allt vad det innebar (mat, dryck etc). Det blev en toppenfest!!


Klänningen från Smultrongården (Örebro), en CREAM klänning som jag fyndade för 200:- (70% rea)

Dukat för ca 25 personer


Syrran hade gjort en fantastisk buffé!

Söstra mi

Lite mingel i väntan på bilen med Martin 😉

GRATTIS MARTIN!!!! 🙂

Lilla mamma.

Martin som alltid vinner alla sångtävlingar hade det lite tufft i går när storasyrran hade satt ihop en sångtävling han omöjligen kunde vinna 😉

Hans söta syster Cia med make Magnus (Bor i Falsterbo)

Medalj och uppblåsbar gitarr som (tröst)pris 😉

Och den gitarren lämnade han inte på heeeeeela långa kvällen/natten 😉

Cia och min Daniel, massor av dans, skratt och gott humör – en toppenkväll!!

Nu har jag skickat iväg maken för att köpa sushi!! är såååå sugen på det och det finns värre dagen-efter mat 🙂
Skön söndag!!! <3

11 kommentarer
0

11 kommentarer

Sanna 30 augusti, 2012 - 21:16

Hej!
Jag vill tacka för din fantastik blogg och inspirerande recept. Jag är med i Viktväktarna och har svårt att skriva ner allt jag äter. Jag har alltid älskat god mat vill gärna göra maten för grunden. Serverar halvfabrikat bara när det krisar med tiden. Jag blev väldigt intresserad av LCF speciellt när alla dina recept är så goda. Vi har provat några recept nu och hela familjen tyckte att maten var jätte gott, mums. Jag känner mig vilsen nu…Jag hade bestämt mig att viktväktarna ska vara lösning men ju mer tiden går svårare blir det att skriva ner allt..
Tack igen. Du inspirerar mig! Kram /Sanna

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.