Sportlov & Nytt på Kropp & Knopp!

av Åse
Artikeln innehåller reklamlänkar

Hej raringar!

Hoppas ni har en fin vecka so far! Har ni sportlov?
Det har vi – så då passar även jag på att köra lite på halvfart, så sorry att det varit lite tomt här på sistone!

Det känns att vi går mot ljusare tider, eller hur!? (åtminstone när det kommer till årstiden..)
I dag är första dagen som jag känner att förkylningsviruset som jag haft i kroppen har släppt! Tror jag kissat ut 2 liter vätska i kroppen i natt! Sett helt svampig och vadderad ut sista veckorna. Och jag är mycket piggare!
Så imorgon blir det gymmet igen, äntligen!
Jag har inte haft någon hosta eller typiska förkylningssymtom – det bryter sällan ut på mig utan jag kan gå runt med den här virussvullnaden och känna mig trött och energidränerad i veckor!
I förrgår sov jag nästan 11 timmar! I går och i natt 8 timmar 🤗
Svårt att lägga sig för vi plöjer  Nora Sand – så himla bra! Om dagarna plöjer jag Vera så fort jag får möjlighet! Till lunch, som jobbsällskap på paddan bredvid datorn. ÄLSKAR Vera! Älskar danska och brittiska kriminalare öht!

I går var jag äntligen hos min frisör malin här i stan (No. 27)
Färgade botten och klippte det, jag insåg när jag satt där att jag inte varit där sedan 2 maj! Jisses! Mitt hår växer ju dessutom som ogräs så det behövdes klippas.

Världens skönaste tröja hittar ni HÄR – önskar så att den fanns i fler färger! Så mjuk och skön 💖
Byxorna med hög midja är nya favoriter! De hittar ni HÄR

I går blev de kesoomelett till frunch, så himla god och späckad med protein!
3 ägg, 1 dl keso, kokt skinka och proteinrik lagrad ost ger hela 45 g protein – supergott!

I dag blev det Proteinvåfflor och jag invigde nya kastehelmiserien i färgen LJUNG! En perfekt Åse-färg! LOVE!
HÄR finns de! En del på fin kampanj!

Nu är det längesedan jag tipsade er om lite hudvårdsprodukter etc!
För ett tag sedan uppdaterade jag lite från Dermalogica HÄR

Nya serum som jag verkligen älskar!
Pro Collagen Serum har jag under dagkrämen. Dynamic Skin Recovery HÄR är en ny dagkräm som jag har.

Innovativt ansiktsserum som hjälper till att stimulera, skydda och bevara hudens naturliga kollagen idag, så att du har bättre förutsättningar att stå emot för tidigt hudåldrande imorgon. Huden blir spänstigare och ser både fylligare och jämnare ut. Passar både för yngre respektive äldre hud när man vill förebygga och bromsa hudens åldrande.

Dynamic Skin Retinol på kvällen (HÄR) med den HÄR fuktkrämen.

När det gäller Collagen så älskar jag ju de HÄR, de tar jag varje kväll 30 min innan sängen.

Peter Thomas Roth 24K Gold blev jag tipsad om av Isabelle Rydberg och hur underbar är inte den?
Jag blandar lite med vanlig foundation och den ger sådant fint glow! Man kan även använda den som vanlig highlighter på kindben, näsrygg, överläpp, under ögonbrynen. Den är ljuvlig!

Innehåller Intelligent Shade-Sensing Sphere Technology som är en blandning av ingredienser som omedelbart reflekterar och sprider ljus för att skapa en illusion av en felfri strålande och friskare hud. Aktiva fuktgivande ingredienser återställer hudens fuktnivå och förser huden med omedelbar och långsiktig återfuktning för en fräsch, sammetslen och matt finish. För alla hudtyper.

HÄR hittar ni den och kan läsa mer om den!

KRAM på er!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

12 kommentarer

isa 22 februari, 2024 - 19:37

Oj! Vad har hänt med bloggen? Jag har inte läst på länge och slås av hur otroligt mycket reklam det har blivit! Mycket svårare att läsa nu tyvärr…

Svara
Åse 24 februari, 2024 - 13:15

Jag har inte mer reklam än innan (det vet jag eftersom annonsplatserna är densamma) däremot ligger annonserna på andra ställen än de tidigare gjort pga byte av annonspartner. Tro mig, ingen mer än jag skulle vilja slippa reklam på bloggen i form av annonser men detta är mitt leverbröd och jag kan inte driva den här bloggen utan reklam, så är det bara. Läser man oftare så tänker man inte på det längre men klart är man här inne sällan så blir det kanske mer tydligt.

Svara
Jeanette J 22 februari, 2024 - 19:36

Hej Åse! Blev sugen på tortilla kebab. Tog rester (karrekotlett) som jag stekte på i bitar med din hemgjorda kebab krydda. Hade lowcarb tortillabröd i frysen och aioli i kylen. Oj oj va gott det blev. 😋

Svara
Åse 24 februari, 2024 - 13:32

Oj vad gott det låter!! MUMS!

Svara
Marie 22 februari, 2024 - 07:47

Hej,
Snygga jeans, men jag undrar bara om du har lagt upp dom och vilken stl du har i dom?
(Jag är inte så lång 162 cm och sådana lite vidare jeans brukar jag alltid få lägga upp)

Svara
Åse 22 februari, 2024 - 09:15

Jag är lika lång som du och brukar behöva lägga upp men inte i de här! Så ta din vanliga storlek!

Svara
Anna Haeggman 21 februari, 2024 - 19:44

Skönt att du känner dig piggare igen!
Kul med lite shoppingtips. Fina jeans! En fråga, varför tar du kollagen just 30 min före sänggående?

Kram Anna

Svara
Åse 21 februari, 2024 - 20:06

Hej fina Anna <3 För att collagen även innehåller aminosyran glycin som ugnar det centrala nervsystemet
mao hjälper dig att varva ner och sedan somna sött.

Svara
Anna haeggman 21 februari, 2024 - 20:34

Aha. Vad bra! Tack för tipset! Det måste jag prova. Jag brukar ta magnesium strax innan sänggående men då jag lägga till collagen oxå. 🥱

Svara
Malin 21 februari, 2024 - 18:25

Tack för besöket hos mig på salongen!
Alltid lika trevligt🥰

Svara
Malin 21 februari, 2024 - 18:21

Tack för besöket hos mig på salongen! Alltid lika trevligt🥰

Svara
Åse 21 februari, 2024 - 18:25

Du är bäst ❤️‍🔥🥰
KRAM!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.