Sorbet

av Åse

De flesta som läst här en tid vet att jag är en gottegris och det är just det som får vågen att peka uppåt mellan varven.
Jag vill gärna ha något på kvällarna och för att inte rusa till affären och shoppa loss bland godishyllan så försöker jag hitta relativt pointsfattiga alternativ. Sia glass Sorbet är en sådan! 3,5 pts för en halv bytta! Pointsvärt tycker jag. Personliga favoriten är mango, maken gillar hallon.

MUMS!
2155_150.jpg

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Finna 2 januari, 2007 - 11:45

Åh, det var ju positivt! Bjöds på den hallonsorbeten till nyårsdesserten och den var ju supersmarrig! Kan tänka mig att mangosorbeten oxå är super!

Som så många andra ska även jag skärpa mig nu när det nya året har börjat. Är liksom du en sån som har haft alltför många ”passa på”-dagar.

Kram kram

Svara
Sara 30 december, 2006 - 14:58

Holy shit, är det SÅ lite points i den?! Ahhh nu vet jag precis vad jag ska bunkra frysen med i sommar, för den är ju huuur god som helst!!

Svara
Trollis 29 december, 2006 - 16:35

Vill gillar oxå Cia, fast jag fördrar juh glassen då förstås, som säkert har mängder med points. Därför jag ser ut som jag gör oxå *hm* *ler*

Svara
Åsa G 29 december, 2006 - 10:23

Sorbet Mango är mycket, mycket god och en av de få sorbeter jag kan äta eftersom den är helt mjölkfri. Kan också rekommendera hallonsorben men mangon är ett strå vassare….

Svara
Louice 28 december, 2006 - 18:51

Ah…så du menar den är god?
Är oxå en gottegris så det vore ju bra. Är ju eg inte så förtjust i sorbet men ska testa denna.

Förresten, du hinner gå till VV före mej så du får skvallra på viktforum om powerstarten. Jg upptäckte just att de har stängt nästa vecka i Umeå…Typiskt!

Kram på dej!

Svara
Kicki 28 december, 2006 - 14:43

Aha! Den kör vi eftersom den är helt mjölkfri – allergier i familjen du vet. Men att den dessutom är ”smal” är ju absolut ett plus i kanten!
Kram!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.