Söndagsslapp!

av Åse

Härliga frukost! Jag älskar, älskar, älskar kesoplättar och det vet ni ju! Bra med protein och jag håller mig mätt på dem! Jag har oftast kesella till (höjer proteindelen ytterligare) men man kan ha rysk yoghurt till om man vill ha fetare! För mig räcker fettet från kokosfettn som jag steker i! Och det är i mitt tycke just kokosfettn som är hemligheten med bra kesoplättar!! De blir så krispiga och gyllengula! Jag skulle göra mig till och spela in ett klipp med hur jag gör mina kesoplättar och lyckades med konststycket att för första gången misslyckas med dem!??? Helt degiga och slemmiga! haha! Ska försöka göra ett nytt försök 😉

Lite smått sugen på att grilla i dag!! Jag skulle ju göra gamla hederliga Thaikycklingwoken med Keldas thaisoppa! Av gammal vana tog jag den bara från hyllan och inte förrän nu när man har ett tränat öga så läste jag innehållsförteckningen :/ Visserligen bara 7 gram kolhydrater per 100 gram men maltodextrin, jästextrakt, modifierad stärkelse, socker, glukossirap etc kan jag faktiskt klara mig utan!
Så antingen blir det grillat (är lite sugen på att testa Kavlis nya majjo!) eller så gör jag min egen bas med kokosmjölk, lime, grön curry etc!!

Jag slappar fortfarande i soffan! haha! Läser bloggar, facebook, twitter, tidningar, recept, TV – har det fantastiskt slött!!

Kram finaste ni!! Ni ger mig så otroligt mycket med alla era rara kommentarer! <3

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Anna 29 april, 2012 - 21:33

Jag prövade kesoplättarna nu i helgen men de blev misslyckade! Jag följde receptet till punkt pch pricka men jag vet inte om jag gjorde fel när jag stekte dem? Jag använde smör då jag inte hade kokosfett hemma och stekte dem på läge 7 av 9. Hade jag för hög värme eller vad kan det bero på? Hur som helst blev de svampiga i konsistensen och föll sönder när jag skulle vända dem med stekspaden. Bara att slänga! Dina ser SÅÅ goda ut, hur får du dem så fina?

Svara
Åse 30 april, 2012 - 08:54

Stek dem länge! De ska gå ca 5 min på varje sida. På låg till medellåg värme

Svara
Lotte 29 april, 2012 - 16:47

Här blir det med grillat. Är i stugan i skummeslöv och bara slappar 🙂
Kram Lotte

Svara
kaffeutansocker 29 april, 2012 - 16:37

När du kör periodisk fasta, tränar du på förmiddagen då?

Svara
Fru M 29 april, 2012 - 16:19

Här blir det grillat i kväll.
Har varit ute och slappat hela dagen. Riktigt skönt i solen

Svara
ÅsaS 29 april, 2012 - 15:52

Är också sugen på grillat ikväll. Med tanke på det fina vädret som råder här i Västerås så kan laxen få stanna kvar i frysen så tar vi fläskfilén på grillen istället… Bara maken är med på de planerna, för det är han som står för grillningen här i huset…
Kram ÅsaS

Svara
Anita 29 april, 2012 - 15:27

Köpte faktiskt Kavli majonäsen när jag handlade med vitlöken. Ska i väg på ett Jympa Puls Bas pass nu i eftermiddag. Vet inte vad vi ska äta till middag efter. Ha en fortsatt fin söndag!

Svara
Linruz 29 april, 2012 - 15:15

Här blir det grillat till kvällen.
Ser fram emot ett klipp när Åse steker plättar 😉
Kram kram Lina

Svara
Annah 29 april, 2012 - 15:12

Det är så gott med kyckling, kokosmjölk och grön curry =)

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.