Sockerfri Sangria till Jul

14 december, 2015

Som sagt.
Glögg är gott! Och helst en icke-sockerklibbig variant 😉
Julen är full av tillfällen där vi umgås med vänner och familj och det är väl alltid trevligt med något gott i glaset då. Jag håller dock nere på raffinerat socker så mycket som möjligt så här kommer ett recept på en trevlig glöggsangria / julsangria!

012A8758

012A8769

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Sockerfri Sangria till Jul


  • Författare: åse falkman fredrikson

Ingredienser

  • 2 dl kyld 56kilos sockerfria glögg
  • 1 msk frysta lingon
  • 1/2 skiva apelsin skuren i bitar
  • 1/2 skiva citron skuren i bitar
  • 1/2 dl cava

garnering

  • 1/2 skiva citron
  • 1/2 skiva lime

Instruktioner

  1. Gnid en klyfta lime runt glaskanten och doppa i socker eller t.ex sockerersättningsströ (man dricker ju ändå med sugrör så spelar ingen roll om det är socker eller vad det är)
  2. Lägg i lingon och citruskött i glaset.
  3. Häll upp glöggen och avsluta med cavan.
  4. Servera genast!

Näringsinnehåll

  • Portioner: 1

012A8788

 

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

3 kommentarer

Gustav Carlstedt 15 december, 2015 - 19:27

Åååh vad gott! Ska definitivt göras inför julafton 🙂
Tack Åse!

Svara
Catharina Siedberg 14 december, 2015 - 20:50

Hej Åse! Vilken sockerfri glögg använder du
De enda jag hittat innehåller aspartam och det vill jag helst inte ha.
Tack för inspirerande blogg och god jul önskar Catharina

Svara
Åse 14 december, 2015 - 20:55

Jag har länkat till mitt recept på glögg i receptet 🙂 God Jul!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.