So far so good!

24 september, 2009

Hello världen!

2:a dagen med lite mer kolhydrater och jag mår prima!
Två sammanfattningar:
1. Det känns skönt att ha större utbud i kosten, dvs äta allt men inte alltid känns ganska najs.
2. Min kesellafrulle fast med 1% kesella och matlagninsggrädde håller mig tyvärr inte mätt 🙁
Så jag kommer köra på 10% igen och strunta i att det kostar points (åter igen, mitt pointsräknade kommer hållas vääääldigt avslappnat och jag tänker inte bli slav under några points!) och så kommer jag varva med att äta två grova med lagomfet ost alternativt bacon & ägg/omelett.
Blir mackor imorgon så ska jag checka mättnaden då.

På måndag opereras jag! **
Veckan som kommer lär jag äta det som serveras för jag kommer ha noll finger med i matlagningen så det blir till att äta det maken och mamma lagar 😉
På söndag kommer ny vikt!

I morgon kväll blir det detta smarriga! Räknade ut pointsen idag och tro det eller ej men det blir bara 7,5 pts om man använder 15% creme fraiche istället för 34%. Jag äääälskar parmesancremen! MUMS! Jag använder Tulips bacon för den är så fin och ”köttig” och är lite magrare än annan bacon.

46 kommentarer
0

46 kommentarer

Jonna 27 september, 2009 - 19:52

Har läst din blogg länge men jag har bara kommenterat 1 gång tidigare från min nya blogg. Som jag skrivit tidigare så inspireras jag supermycket av dig och att du vågat prova olika sätt för att nå dina mål.

Jag skulle tycka att det var väldigt intressant att få ta del av operationen då jag själv går i funderingar om att göra ett ”bröstlyft” när jag nått min målvikt.

LYCKA TILL IMORGON! Stor kram från mig!

Svara
laila 26 september, 2009 - 16:15

Önskar dig all lycka till med operationen!! Har en vännina som gjort en liknande op och det blev kanon hon är så nöjd!!

Hoppas jag får möjlighet att följa din framtid efter op i din blogg.

Kommer att tänka på dig på måndag mellan skokartongsbärningen:-)

önskar en skön och fortsatt mysig helg!!laila

Svara
anje01 26 september, 2009 - 10:11

HEJSAN.Du måste ha en vilja av stål jag bara undar hur orkar man…… Fixa att ta tag i sista viktresan,få ett ny renoverat hem med flera små barn hemma. Det är inte bara att bo och leva bland färgburkar,elsladdar mm ,och inget ligger där det ska.Och sen ska man fixa att vardagen rullar på som vanlig med tvätt,städ, matlagning och ett kylskåp som är på fyllt ,läxläsning ,att barnen får med sig rätt väska rätt dag till skolan /dagis. och skulle även tro att ni har kvällsaktiviteter oxå.Sen behöver man ju ha lite tid för sig sälv oxå för att ladda batterierna.jag säger bara att du är helt otrolig.NU vill jag önska dej lycka till på måndag på din nya resa som jag tror att inte kommer att bli helt smärtfri men du kommer att fixa den lätt. du är en kvinna av stål.skulle vara roligt om jag fick bli en av dom som får följa dej på vägen. Trevlig helg på dej hoppas ni får ett lyckat 1-års kalas på söndag.kram jenny

Svara
Ettan 26 september, 2009 - 07:29

Hej!Alltid lika roligt att följa med i dina tankar och beslut ang.vikten.Då jag själv har funderingar-när jag få råd-att göra en bröstop.så skulle jag gärna följa dig på din operationsresa.Ett stort Lycka till på måndag!!!

Svara
Malin B 25 september, 2009 - 20:31

Du är så duktig och faktum är att det är det är dej jag har att tacka för när det gäller att få bort de sista kilona. Du har inspirerat i massor. Denna metod skulle jag aldrig ha provat om det inte varit för din blogg, och den passar mej klockrent. Tänk så konstigt det kan bli….jag fnös åt allt vad GI och LCHF hette innan jag läste din sida 🙂

Jag följer dig gärna med op:en. Klart man är nyfiken men inte i ”snokarsyfte” (om du förstår vad jag menar 🙂 ). Tanken på att göra en op har funnits hela tiden efter sista barnet och i och med viktminskningen så har tanken övergått till en lite mer allvarligare fundering. Har inte riktigt vågat göra slag i saken utan samlar på mej information till att börja med. Man vill ju vara insatt i allt vad det innebär från smärta till läkning och resultat.
Har förståelse att du är restriktiv med denna blogg då det är personligt och jag hoppas att det går riktigt bra för dig. Detta är ju ”presenten” till dig själv efter allt du lyckats med. Fått 5 fina barn och fått tillbaka figuren är en stor prestation.

Trevlig helg!

Svara
lotta 25 september, 2009 - 17:04

Jag vill jättegärna ta del av din ”reseberättelse”. Jobbar i den verksamheten och har själv varit patient…
Just nu har jag en svacka i ätandet, LCHF, javisst, men det blir nog för mycket mat, suck! Lycka till på måndag!

Svara
isabeli 25 september, 2009 - 14:48

Hej! Har du en ny adress nu? Hittade inte till den gamla bloggen.

Kram och trevlig helg 🙂

Svara
Cissi II 25 september, 2009 - 14:20

Hejsan Åse!

Om du känner för det så läser jag gärna om din operation. Jag berättar gärna mer om mig själv.
Idag handlade jag salladsdressingen du tipsade om nyligen, Kens tror jag märket var…
Snygga kläder du valt!

Cecilia

Svara
Åsa 25 september, 2009 - 09:38

Hej Åse

Oj vad tiden går är det redan dags för operationen ? 🙂
Jag skulle gärna vilja vara med på den resan och läsa hur det går för dig .

Trevlig Helg

Kram Åsa

Svara
Karin 25 september, 2009 - 09:04

Vad bra att det funkar med lite kolhydrater ibland. Men hur blir det om du äter nåt riktigt kolhydratladdat? För mig går det käpprätt åt skogen när jag gör det.

Ska tänka på dig på måndag, massor av lycka till önskningar från en smått avundsjuk (men absolut inte missunsam) medsyster. :-);-)

Svara
1 2 3 4

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.