4,5K
Frukost? Guess what? Kesoplättar så klart!
Frukost? Guess what? Kesoplättar så klart!
Hur har ni det i dag? Torsdag, och i morgon är det fredag! Det är lite oroande att tiden går så fort :/
I går hade jag första kurstillfället, kul! Härlig grupp! De ska bli kul att följa!
Gjorde en sådan god omelett nyss!
2 ägg
2 msk grädde
salt, peppar
40 gram cantadou paprika, chili
ca 3 msk grädde
gríllad kyckling
Vispa ihop omeletten och koka sedan ihop grädden och cantadoun, smaka av med salt och peppar och rör ner lite grillad kyckling.
Lägg ovanpå omeletten när den är klar. MUMS!
För er som missade uppslaget i Aftonbladet som jag var med i så kommer den här!
Klicka för att komma åt koket.pdf
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
18 kommentarer
Åååh, det ser himla gott ut!
Hej! Tack för alla goda recepttips! Undrar bara lite över kokosfett, på vår affär finns ju bara den sorten man köper när man ska göra ischoklaf, kan man använda det i dina recept? Mvh Ulrika
Va kul att läsa reportaget från Aftonbladet, för jag glömde ju såklart att köpa tidningen då 🙂
Ha en trevlig helg! Kram
Oj så kul. Min mamma bjuder mig på lunch varje onsdag. jag jobbar och hon har gått i pension, så det blir oftast någon god fiskrätt. Hon sa att hon hittade onsdagens recept i Aftonbladet. Hade dock ingen aning om att det var ditt recept 🙂 Jättegott var det verkligen. Så jag får tacka för veckans goda lunch!!
Snart ätit LCHF i 2 veckor, det är ju ingenting tidsmässigt, men det syns på vågen och på kroppen. Och jag är så himla mätt och nöjd hela tiden. I går åt jag frukost 07.00, glömde bort lunchen och kom på 15:30 att jag inte ätit…. Det är rent magiskt 🙂
Nämen vad kul!!! =))
Haha visst är det häftigt!! GRATTIS! =)
Kul att få läsa artikeln! Jag önskar jag hade haft samma intresse för mat som dig 🙂
Hej !! behöver tips på bra frukost så jag står mej många timmar på jobbet.. jag är vegan och jag äter min frukost klockan 5 måndag-fredag
Tack för plättreceptet häromdagen, med creme fraiche – alla pojkar i familjen åt med god aptit! Hur många äter du till lunch, exempelvis? Hela satsen var ju 25 stycken.
Det här lagar vi fler gånger.
/anna
Härligt!!
Det är så olika, ät tils du är mätt och nöjd!! Ca 3-4 vuxna tippar jag att receptet är på (till frukost)
Vad spännande med första kurstillfället, synd att jag inte bor närmare så att jag kan komma och lyssna på dig! Omeletten låter jättegod.
Hej Åse
Testade att göra plättarna nyss men ack nej det funkade inte…
använde mig av 2 msk bake pro istället för fiberhusk eftersom jag inte kan med den smaken
men allt brände fast o det blev bara en gegga 🙁 Kan det vara det att jag inte mixade som var det största problemet..vad tror du?
Tacksam för svar
Det berodde på att du inte använde fiberhusk, bakepro är inte likvärdigt.
Alla är vi olika men jag tror fortfarande att LCHF är något som är inne nu. Det var likadant med GI metoden som inte är så populätr längre.
De fyra bokstäverna kommer säkerligen försvinna men kunskapen kommer antagligen och förhoppningsvis finnas kvar.
Läste artikeln i tidningen och den var riktigt bra. Du är en sådan inspiration för mig och jag har hittat så många goda recept här på din blogg. Så tack för det!
Plättarna kan du gärna skicka hit;-D De ser jättegoda ut! Kul att läsa om dig i tidningen, grattis:)
Jag tycker det är lite LCHF hets överallt. Mår kroppen verkligen bra i det långa loppet av att äta så mycket fett? Kolhydrater i måttliga mängder, och nyttigt bröd… det tror jag bara är bra för kroppen.
För vems kropp?
Inte för min, när jag åt tallriksmodellen vägde jag +25 kilo.
Och jag är inte ensam, vi är många som inte kan handskas med spannmål, stärkelse etc.
Jag äter antagligen lika mycket fett som du men jag har tagit bort gluten, socker och stärkelse och ersatt med naturliga fetter och inga lightprodukter.