Slut i rutan och RAW

av Åse

Jisses vilken dag, är helt slut i rutan. Massor på schemat idag, mest skoj och planering inför morgondagens tripp till Stockholm och Helsingfors med man och barn. Det ska bli sååååå kul att få se något helt nytt och det är massor av saker inplanerade för barnen. Ska bli underbart att få umgås med mina ♥
I dag besökte jag RAW som är en nyöppnad rawfood restaurang i Helsingborg. Jag ska ägna ett inlägg åt detta sen men jag vill bara berätta att det var en intressant och inspirerande upplevelse! Det är fantastiskt motiverande att träffa eldsjälar som brinner för bra mat! Jag hade en hel del fördomar mot Rawfood, ska jag erkänna..
Jag åt enchiladas och pizza på Rawfood vis och det var en explosion av smaker och jag blev sååååå mätt! Näringstät mat och nyttiga fetter som skapar mättnad.
Rawfood är inte så galet olikt filosofin bakom LCHF, en del skiljer sig såklart men många gemensamma nämnare. Men som sagt mer om detta senare!
I morgon kommer en rolig tävling! Kika in då! Så hörs vi under resans gång, för ni följer väl med!??
IMG_3473

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

4 kommentarer

missdalarna 10 maj, 2013 - 12:40

Hej!
Vad kul att du ska skriva mer om rawfood 🙂
tycker det verkar spännande och har bara testat några maträtter och desserter med just rawfood än så länge..
Trevlig resa!!
Kram

Svara
Jenjo 9 maj, 2013 - 13:48

Självklart hänger vi gärna med. Trevlig resa! 🙂
Kramar!

Svara
Camilla Tomas 9 maj, 2013 - 07:21

Hej!
Jag funderar lite på hur dina fettreducerande behandlingar har gått? Jag minns att du skrev att du skulle ta upp det igen. Jag har nämligen fått ett väldigt bra erbjudande av en vän som ska börja med detta och skulle gärna få veta vad du tyckte om behandlingarna och effekten. Jag har svårt att hitta bra recensioner eftersom många på tillverkarens hemsida känns lite utvalda och eftersom det är svårt att veta om de som privat recenserar har fått behandling med de nya eller gamla maskinerna.
Bästa hälsningar Camilla

Svara
Åse 9 maj, 2013 - 09:57

Hej! Jag har två ggr kvar sedan kommer recension!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.