Sköna lakan och LCHF Loppet

av Åse

Hallå!! I dag kom värmen och solen till Skåne också! Vi drar nog ner till stranden snart *ahhhhhhh*
Jag vill bara tala om att det kan vara en del konstigheter på bloggen närmaste dagarna, håller på att mixtra med en ny layout så det kan fattas lite info, länkar etc under tiden!

I går kom sänglakan från AS IF, Romantik – helt fantastiska! Jag har sovit som en prinsessa! Riktigt styva, tjocka bommulslakan, riktig hotellkänsla. Med små broderade blommor.


Jag har sneglat på PIP huuuur länge som helst och i förrgår fick två stycken stora muggar följa med hem <3

Jag blev ombedd att vara ambassadör för LCHF-Loppet som går av stapeln den 25 augusti på Djurgården i Stockholm men jag kan inte vara med. Däremot har jag fått 10 stycken gratisplatser att lotta ut till er läsare om ni vill vara med!

Motivera med max 50 ord i kommentarsfältet, varför just DU ska få en gratisplats.
Vinnarna dras på söndag!! Lycka till! <3

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

18 kommentarer

Elin Nylander 8 juli, 2012 - 19:38

Åh vad jag vill vinna en plats! behöver en sporre att se fram emot! tränar och äter lchf men händer inte så mkt på vågen tyvärr =( just ett lchf lopp kanske sporrar mig till att bli superstrikt och vem vet, det kanske lossnar =) Fick en propp i benet iom min senaste graviditet men springer så gott det går och det går sakta men säkert framåt, och snart hoppas jag det försvinner för gott! all kärlek till er alla!

Svara
Lotta Wiidh 8 juli, 2012 - 10:37

Åse! Jag har redan skrivit att jag gärna vill vinna en plats.. Det är så att jag fått igång min sambo lite, både ut i löpspåret och med nyttigare mat. Jag nämnde loppet och att jag hoppas få en plats och han blev sjukt taggad och vill gärna också springa! Så den här kommentaren är från honom 🙂

Svara
Tina 5 juli, 2012 - 09:39

Har nyligen hittat till din blogg.

Nådde min målvikt på min sons 8-månaders dag, hade några envisa mammakilon som höll sig kvar trots att jag jobbat så hårt. Kejsarsnittet satte sina spår vilket resulterade i ett lättare träningsförbud där bara lätt träning fick ingå, korta joggrundor osv.
Hur ska det gå till då, tänkte jag och fann först en egen variant av diet och sedan LCHF, succé!
Nu älskar vi blomkålsmos och zucchinipasta här hemma och går inte tillbaks till det andra. På 2 månader har jag tappat de där envisa kilona och lite till, fantastiskt. Din blogg är en inspiration med många bra recept som jag vill prova.

Att få springa LCHF-loppet på Djurgården skulle för mig vara ett sätt att visa mitt stöd för LCHF-livsstilen och en vinst i sig att visa att det funkar:)

Svara
Sussie Meurk 5 juli, 2012 - 09:21

Vill gärna ha en gratisplats i LCHF loppet.. Som en belöning och en stor motivationssporre för att jag kämpat sen i vintras med mitt onda löparknä. Inte kul med skador men börjar känna att jag är på G och detta vore en morot av första klass…. Håller tummarna att de blir lilla jag… /Sussie Meurk

Svara
Pippi 4 juli, 2012 - 23:19

Stön!!!
LCHF-lopp! Redan i september!?
OK!
Tjock (Ja,ja fet) överviktig tant som hatar att tävla, men mer avskyr att springa, men älskar att vinna och som äter LCHF sedan en (liten) tid tillbaka och börjar förstå att det finns ett liv efter chips, socker och godis. Jag önskar ”vinna” en biljett till Lchf-loppet för att kanske få ett nytt och mer innehållsrikt liv.

Svara
Carolina o Axel 4 juli, 2012 - 22:39

Som vanligt- bra blogg! Letar efter något gott att göra i helgen! Motivering- gått ner till målvikt efter mitt första barn plus blivit i min bästa form!! Vore kul att visa upp den! O alla sa att LCHF var strunt! Nu har jag visat dem;-)

Svara
Angelica 4 juli, 2012 - 20:03

Åh! Vore världens bästa morot att vinna en biljett till loppet då jag sedan 2 v tillbaka börjat med LCHF och träning. Lider av ca 30 kg övervikt..Det är fortfarande tufft med mitt nya liv men denna gång SKA jag klara av att gå ner i vikt! En biljett skulle ge mig den där lilla extra boosten jag verkligen behöver nu! 🙂

Svara
Åsa 4 juli, 2012 - 19:31

Ja det vore ju fantastiskt roligt att vinna! Jag har anmält mej till tjejmilen, och detta vore ju en superbra uppvärmning inför milen! 🙂

Svara
Mia 4 juli, 2012 - 19:15

Opererades för bröstcancer i våras och har sen strålbehandlats. Kom igång med träning efter operationen men under strålbehandlingsveckorna försvann både orken och motivationen. Att få en biljett till LCHF-loppet skulle vara en bra spark i baken till att komma igång igen.

Svara
Lotta Wiidh 4 juli, 2012 - 15:52

Åh jag skulle bli så glad om jag fick vinna en plats! Det är precis den motivationen jag behöver för att inte komma av mig på semestern 🙂 Det är så lätt att man glömmer vart man är på väg under sommaren och allt ohälsosamt lockar.. Tack för bästa LCHF-bloggen!

Svara
Susanne 4 juli, 2012 - 11:54

Hej!!
Jag skulle hemskt gärna vilja vara med i LCHF-loppet och speciellt nu då jag kommer jobba hela sommaren vilket tyvärr även har mattat av min träningsinspiration och likaså motivation. Jag är dock turligt nog ledig den 25 augusti och att då förhoppningsvis få chansen att fylla denna dag med en härlig utmaning i hälsans tecken istället för jobb vore en sån otrolig pepp-boost. 🙂

Svara
Desiré Östergren 4 juli, 2012 - 11:38

Härligt med nya lakan! 🙂 Fina var dom också.

Jag vill vinna en biljett eftersom det förenar två saker jag älskar och mår bra av – LCHF och löpning! <3

Kram
Dessi
http://www.dessi.se

Svara
Lize-Lotte 4 juli, 2012 - 11:36

Jag har länge följt din fina och trevliga blogg. Den har gjort så mitt liv har blivit LCHF. I mitt 49 åriga liv har jag aldrig mått bättre. Och inspiration av dina härliga recept m m gör lchf.andet en fortsättning varje dag

Svara
Victoria (matplatsen) 4 juli, 2012 - 11:36

Jag vill INTE vinna nån biljett 🙂 men däremot dreglar jag oxå efter PIP-koppar 8dessa var ju supersöta!!), ska klämma på de sandfärgade med guldkant utan öra i dag tänkte jag. och vilka ljuvliga lakan!!!!!! Det får man aldrig för mkt av.

kram och ha så skönt på beachen

Svara
Åse 4 juli, 2012 - 12:42

Haha du jag hade blivit mäkta förvånad om du ville vinna;)))
Finns så mkt fint PIP, helt underbara! Blev ingen beach – fetemolnet på himlen! Vad har vädergudarna emot skååååååne!????? Pöss

Svara
Mathilda 4 juli, 2012 - 11:01

Att njuta av livet, är lätt att ta för givet
Socker, mjöl och chokla – brukade tillhöra det som gjorde mig gla
Med lchf fick mitt liv en vändning och kilona rasa
Med socker i kroppen = omöjligt att till träning masa
Nu flyger jag upp på ett kick
Jag trodde inte ens att de va sant för ett ögonblick
Piggare, fräschare och gladare än nånsin förut
Är nu nästa steg att börja springa fullt ut
En biljett till lchf-loppet skulle hjälpa mig dit
Det vore ett grymt nästa mål
Då skulle jag skrika ut ett vinnarvrål
För vinnare är vad jag är, oavsett om jag vinner dethär
Jag har ändrat min livsstil, och valt det som är rätt
När du verkligen bestämmer dig är det faktiskt riktigt lätt
Chips, godis och potatismos, nej tack!
Hellre livet, hälsa och välmående – inget snack!!

Svara
Mathilda 4 juli, 2012 - 11:04

oj, såg nu att det skulle va 50 ord… haha, jaja så går det när man läser för snabbt 😉

Svara
Helena 4 juli, 2012 - 16:14

Så klockrent Mathilda!!!
Alla som svarar är ju värdiga vinnare, men din käcka motivering slår ändå rätt högt tycker jag 🙂 Bra skrivet!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.