Sköna lakan och LCHF Loppet

4 juli, 2012

Hallå!! I dag kom värmen och solen till Skåne också! Vi drar nog ner till stranden snart *ahhhhhhh*
Jag vill bara tala om att det kan vara en del konstigheter på bloggen närmaste dagarna, håller på att mixtra med en ny layout så det kan fattas lite info, länkar etc under tiden!

I går kom sänglakan från AS IF, Romantik – helt fantastiska! Jag har sovit som en prinsessa! Riktigt styva, tjocka bommulslakan, riktig hotellkänsla. Med små broderade blommor.


Jag har sneglat på PIP huuuur länge som helst och i förrgår fick två stycken stora muggar följa med hem <3

Jag blev ombedd att vara ambassadör för LCHF-Loppet som går av stapeln den 25 augusti på Djurgården i Stockholm men jag kan inte vara med. Däremot har jag fått 10 stycken gratisplatser att lotta ut till er läsare om ni vill vara med!

Motivera med max 50 ord i kommentarsfältet, varför just DU ska få en gratisplats.
Vinnarna dras på söndag!! Lycka till! <3

18 kommentarer
0

18 kommentarer

Elin Nylander 8 juli, 2012 - 19:38

Åh vad jag vill vinna en plats! behöver en sporre att se fram emot! tränar och äter lchf men händer inte så mkt på vågen tyvärr =( just ett lchf lopp kanske sporrar mig till att bli superstrikt och vem vet, det kanske lossnar =) Fick en propp i benet iom min senaste graviditet men springer så gott det går och det går sakta men säkert framåt, och snart hoppas jag det försvinner för gott! all kärlek till er alla!

Svara
Lotta Wiidh 8 juli, 2012 - 10:37

Åse! Jag har redan skrivit att jag gärna vill vinna en plats.. Det är så att jag fått igång min sambo lite, både ut i löpspåret och med nyttigare mat. Jag nämnde loppet och att jag hoppas få en plats och han blev sjukt taggad och vill gärna också springa! Så den här kommentaren är från honom 🙂

Svara
Tina 5 juli, 2012 - 09:39

Har nyligen hittat till din blogg.

Nådde min målvikt på min sons 8-månaders dag, hade några envisa mammakilon som höll sig kvar trots att jag jobbat så hårt. Kejsarsnittet satte sina spår vilket resulterade i ett lättare träningsförbud där bara lätt träning fick ingå, korta joggrundor osv.
Hur ska det gå till då, tänkte jag och fann först en egen variant av diet och sedan LCHF, succé!
Nu älskar vi blomkålsmos och zucchinipasta här hemma och går inte tillbaks till det andra. På 2 månader har jag tappat de där envisa kilona och lite till, fantastiskt. Din blogg är en inspiration med många bra recept som jag vill prova.

Att få springa LCHF-loppet på Djurgården skulle för mig vara ett sätt att visa mitt stöd för LCHF-livsstilen och en vinst i sig att visa att det funkar:)

Svara
Sussie Meurk 5 juli, 2012 - 09:21

Vill gärna ha en gratisplats i LCHF loppet.. Som en belöning och en stor motivationssporre för att jag kämpat sen i vintras med mitt onda löparknä. Inte kul med skador men börjar känna att jag är på G och detta vore en morot av första klass…. Håller tummarna att de blir lilla jag… /Sussie Meurk

Svara
Pippi 4 juli, 2012 - 23:19

Stön!!!
LCHF-lopp! Redan i september!?
OK!
Tjock (Ja,ja fet) överviktig tant som hatar att tävla, men mer avskyr att springa, men älskar att vinna och som äter LCHF sedan en (liten) tid tillbaka och börjar förstå att det finns ett liv efter chips, socker och godis. Jag önskar ”vinna” en biljett till Lchf-loppet för att kanske få ett nytt och mer innehållsrikt liv.

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.