SITGES! Tredje året i rad! Bokningsbar!

av Åse

Först och främst, jag har läst alla era kommentarer i mobilen men ska läsa dem i lugn och ro via datorn också men jag är tacksam ooch glad att ni har tagit er tid att kommentera och dela med er av era tankar, Tack rara! ❤️
Vi har haft ett fantastiskt dygn i Göteborg och jag ska berätta all about it i morgon!
Nu är jag slut som artist och vi ska strax ha TV mys med kidsen i soffan till ett pausat Let’s Dance! (Tack gooooode gud för inspelningsbar box!)
Men vet ni jag måste bara dela med mig av detta!
Vi åker till Sitges för tredje året i rad! Resan har bara blivit bättre och bättre och förra året satt vi på beachcluben och planerade för detta årets resa och vi var överens om att vi ville fokusera mer på Hälsa, Må Bra med betoning på livets goda, bli ompysslade, ta hand om sig själv och när jag sedan släppte min nya bok Ät & Njut så var vi överens! Vi skulle göra en Ät & Njut resa!
Och jag är stolt och lycklig över att kunna berätta att mina vänner Mats och Magnus följer med som inspiratörer! Både två har gjort en hälsoresa, lyckats vända det goda, lata livet till en positiv hälsospiral och båda har gått ner massor i vikt med en personligt anpassad lågkolhydratkost, de har båda lyckats balansera kost, träning och livets goda!
Jag, Anna Hallén, Mats & Magnus Carlsson kommer göra vårt bästa för att peppa, inspirera, ge positiv energi och massa kunskap! YAY!!
Hoppas ni följer med till UNDERBARA Sitges 16-23 september!
Läs mer HÄR!
DSC06307-Redigera

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

12 kommentarer

Mot Spanien och Sitges! - Johanna Toftby 15 september, 2015 - 18:17

[…] sedan vidare mot Barcelona och Sitges! Herre min gud så kul detta ska bli! Jag kommer vara med på Åse, 56 kilos inspiration och hälsoresa till  Sitges som dom gör nu för tredje året. Vi ska träna, lyssna […]

Svara
Pernilla Andersson 18 april, 2015 - 16:12

La fram min önskan Åse och då skrek 8-åringen MEN MAMMA LALANDIA DÅ!!!!!! ?

Svara
Åse Falkman Fredrikson 18 april, 2015 - 11:23

Haha Pernilla Andersson Tycker jag!!!

Svara
Effa 18 april, 2015 - 11:07

Detta låter ju otroligt spännande och härligt. Har jätte lust att följa med. Tror tyvärr inte jag har någon som följer med mig bara….Är det någon som reser på dessa resor själv? Jag bor i Oslo-området, men kan lätt ta mig upp till Stockholm till avresa. När är sista dagen för att beställa? Det är väl dessutom begränsat med platser…. Jag var i Barcelona förra sommaren, och tog en heldag i Sitges. Jättefint där. Har såååå lust till detta. Men hade varit kul om jag hade en väninna som följer med.

Svara
Åse 18 april, 2015 - 15:46

Det är många som åker själv på tidigare resor! =)
Vi har ingen sista dag utan när det är fullt är det fullt.

Svara
Ulrica 18 april, 2015 - 08:17

Åhhhhh gud, om man hade råd att följa med :).
Vilken drömresa!!
Behöver ni inte en föreläsare inom viktoperationer :-)))
KRAM

Svara
Majsan 18 april, 2015 - 07:47

Åh vilken härlig resa det verkar vara….skulle gärna följa med men får hoppas att ni åker nästa år också så det kan sparas lite! Vill också sägs till dig Hur fantastiskt inspirerande du är med din blogg! Du har hjälpt mig att hitta en balans i tillvaron som är guld värd! Jag har energi, lugn mage och går dessutom ner i vikt tack vare lchf som passar mig! Du har fått mig att lyssna på just mina signaler…vad triggar mig osv. Jag går in på din blogg varje dag! Fortsätt med det du gör, du gör det ju så bra! Tack!

Svara
Pernilla Andersson 17 april, 2015 - 21:26

Stora dottern frågade vad jag önskade i födelsedagspresent idag och just då kom jag bara på en ny mascara ? men jag får nog göra ett tillägg på listan ? ser helt underbart ut ?

Svara
Lotte 17 april, 2015 - 22:32

meeeen vilken resa 🙂 Hoppas det blir helt underbart!
http://lotte4.blogspot.se

Svara
Jennie Nilsson 17 april, 2015 - 20:24

Längtar! Ska bli sååååå skoj! Underbara ni, kan inte bli bättre! ❤️

Svara
Therese Gustavsson 17 april, 2015 - 19:55

Ååååå vill vill!!!!

Svara
Anna Hallén 17 april, 2015 - 19:37

Ses ❤️

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.