Sista studenten på ett tag!

av Åse
Inlägget innehåller annonslänkar

Hej raringar! Tack för Krya-på-dig hälsningar! Usch vilken pärs det varit men läget är under kontroll nu. Jag har fortfarande ont i magen när jag ätit och aptiten är inte som vanligt men det blir nog snart bra!
Att driva en blogg med fokus på god, hälsosam mat och inspiration är inte lätt när man inte har någon aptit eller ork eller mår bra och jag saknar verkligen att vara mitt vanliga jag! Tack för förståelsen ❤️
Singapore inläggen kommer också =)
I går tog Benjamin, som är den yngste i den äldsta barnkullen i vår familj studenten!
Jag och storasyrran har de fem äldsta: 93,96,97,97,98 och sedan har jag och lillasyrran de yngsta: 04,05,06,08,08 (+bonusbarn 02,04 och eftersläntarna födda 16) – underbart att ha barn i samma ålder och vi tre systrar är uppväxta utan kysiner eller mostrar, fastrar etc så det är underbart att våra barn får växa upp i en stor familj med så många kusiner och bonuskusiner!


Mina skruttor! Vips så är det deras tur att ta studenten, med den här takten!


Tänk att det redan gått 1 år sedan min förstfödde tog studenten! Nu jobbar han och fyller 20 i höst ❤️Syster-Yster och hennes Benji 🇸🇪☀️💕

På kvällen var det studentskiva hemma i mammas trädgård, så mysigt och god mat!


Stackars syrran, hon hade fått låna vårt tält och varit uppe till 2 i förrgår natt och fixat och haft sig. När de vaknade i går morse skickade mamma bild på tältet… Det hade regnat så mycket så och tyngt ner tältet att alla delar som höll ihop tältet var helt knäckta.
Gick INTE att rädda. Mamma hade ett gammalt trasig tält som de lyckades laga så det löste sig men hon förlorade ju massor av tid på saker hon skulle förbereda etc. Det blev hur bra som helst ändå och vi hade det jättebra och varmt i tältet trots att kvällen bjöd på regn!


Syrran, min Michelle och mamma <3


Eden och Adele skötte sig exemplariskt som vanligt! Älskade små gryn!!


Massor av mat!
Kameran dog sedan så kunde inte fota tårt- och kakbordet.Benjis farmor och farfar hade satt ihop ett sådant fint fotoalbum från hans barndom.

Min Nico och Benjis bror Albin 💕


Vi skulle tagit taxi hem men jag smuttade bara på lite vin tidigt på kvällen så jag körde oss hem sedan vid 22.30 tiden, direkt i säng och en lång natts sömn! En helt perfekt fredag med andra ord!
Nu ska jag ut i trädgården och fixa!
Kram kram kram!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Birgitta Gustafsson 11 juni, 2017 - 20:33

Vilka fina bilder från studenten. Det är en glädjes dag. Vad du är lik dina systrar, alla lika vackra som du❤️
Kram Birgitta

Svara
Jeanette 11 juni, 2017 - 13:15

Åhh myyyys med studentskiva, var också på en i fredags då min systerdotter gick ut som färdig kock:)
Ha nu en härlig dag och ta det lugnt så magen blir bra, kraaam:) <3

Svara
Malin Henriksson 10 juni, 2017 - 19:35

Ja herremingud så tiden går! På onsdag tar min förstfödda dotter Ellen studenten. Helt sjukt ju 😄 Mammas Lillgryn 😊 Då är hon stylist o makeup artist. Imorgon fyller min näst äldsta son Noel 7 år 😳 Vart har tiden tagit vägen? Max är ju den minsta som blir 5 i oktober o han kommer alltid vara min lilla bebis 😁😄 det blir mkt den här veckan så jag har tagit ledigt Ons-fre för att energin inte ska slå ut mig helt! Krya på dig nu. Tänk inte på oss utan tänk på dig själv i första hand. Skriv då du orkar och kan. Puss o kram / Malin

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.