Ruggiga dagar och en massa steg

av Åse
9 kommentarer

Hej vänner!
Varit en lite busy vecka så jag har inte hunnit uppdatera här som jag tänkt 🙁
Usch i dag är mitt humör lika grått som vädret ute! Alltså hur tråkigt är det inte det med konstant regn??
Sommar och blomdoft inomhus i allafall!


Trött som jag vet inte vad idag! Så där riktigt sömntrött!

Jag kommer nyss från en +5K promenad i Pålsjö skog med min goa vän Sara och så avslutade vi med lunch på Linnea – där är ju sååå mysigt! Faktiskt där jag fotade omslaget till ”Lev Gott”!


Träningen har gått galant, det var först i går jag hade en hel vilodag, fick inte riktigt ihop det men annars har det blivit sammanlagt 151 982 steg sedan förra måndagen då jag körde igång! 🤘🏻Känns toppen!

Maten har varit lite liberalare än förra veckan eftersom jag ätit ute tre dagar denna veckan.
Inte mycket, men några sushibitar och några pommes. Inget som dödare mig med andra ord! Det känns bra i kroppen!


Skippar riset i Bentolådan men sushi skippar jag aaaaaaldrig! 
Höstjacka och bootsen har åkt på i dagarna! Brrrrrrrr!
Och så har jag gått in mina nya Guess sneakers, löööööv them!


Nu ska jag värma fingrarna med en kopp kaffe och så ska jag förbereda två inlägg med recept till er!
HUR har det gått för er??? Med kost & träning? Berätta!
På gensyn som dansken säger! P&K 😘  

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

9 kommentarer

mallan 9 september, 2017 - 12:54

Stegen går det bra med, maten sådär. Något mål om dagen är kanonbra, men inte alla.
Ha en fin helg!
Kram!

Svara
En annan Jessica 8 september, 2017 - 21:44

Hej Åse! Jag igen. Tack för tips och pepp förra veckan! Jo, efter en vecka med ganska liberal LCHF eftersom jag ammar en hungrig bebbe 25 gånger om dagen (känns som det iaf) är jag mer än nöjd. Minus 4 kilo! Jag vet av erfarenhet att det går snabbast i början och att det är mycket vätska, men det är precis vad jag behöver för att orka kämpa vidare trots sömnbrist och trotsig tvååring. Innan i livet har jag bara kört strikt och det är läskigt att fuska, men samtidigt skönt och något som gör att ”dieten” känns långsiktigt och hållbar. Nu har jag alltså ätit lite frukt, lite knäckebröd, några matskedar müsli och nån potatis här och där. Funkar jättebra!
Fortsatt tack för inspirationen! Kram från Frankfurt

Svara
Åse 8 september, 2017 - 22:09

Åh så grymt! Men du! ”Fuska” vill jag att raderar från din vokabulär i samband med kost! 😙 strikt LCHF är inte synonymt med att ”det är det enda rätta” LCHF är en livsstil som rymmer stora personliga variationer och jag tror att du själv inser att om det ska vara en livsstil och hålla så funkar inte allt eller inget 😘

Svara
Nina 8 september, 2017 - 08:19

Här är det sannerligen höst….och fastän den kommer varje år vill man liksom inte ta det till sig. Tur det finns blommor och ljus som lyser upp inomhus iallafall.
Din blogg är så otroligt inspirerande! Här går det inte så bra med kosten just nu, har stora föresatser varje morgon, men dippar så på seneftermiddagen, och småäter före middagen 😔. Äter lagad mat på jobbet redan 11.15, så det blir lite långt till middagen på kvällen. Då var det extra hoppfullt att läsa din matdagbok, och få tips om att t.ex. äta ägg eller brieost till ”mellanmål”.
Din blogg betyder så jättemycket – fortsätt skriva och lägga ut bilder, både på recept och annat.
Ha en riktigt fin helg ❤️

Svara
Åse 8 september, 2017 - 17:26

Hej Nina! Tack för dina rader! Värmer hjärtat ska du veta! ❤️
Ja in med ett gott mellanmål! Så blir inte hunger och sug så stort! Heja!! Kram o trevlig helg! 🌟😍

Svara
ÅsaS 7 september, 2017 - 16:44

Här finns stegen, men i övrigt är det lite si och så.. Har iaf varit godisfri i 8-10 veckor nu, och det är STORT! Godisråtta som jag alltid varit..
Det finns så mycket som kommit emellan på sistone, det som kallas livet. Dels renovering av tvättstuga dels sjukdomar hos nära/kära. Försöker väl hålla en lagom balans trots allt, men en del snabbmat slinker ner. Inte alltid de bästa valen, men försöker iallafall undvika de sämsta. Alltid något. Vikten har jag inga problem med, då några kg+ inte skulle skada. Men äta för ätandets skull, det är inte min grej.
Nä, får ta nya tag när det sk livet lugnat sig och återgår till vanlig vardag igen. För det gör det, så småningom.
Kram!
ÅsaS

Svara
Åse 7 september, 2017 - 19:05

Största goaste kramen Åsa!
Du är ju så grym! Tänk så många som inte har problem med vikten som glömmer att man äter för välmående och hälsa och inte bara för vikten. Livet kommer emellan och livet är inte bra en räkmacka 🙂 ❤️

Svara
Popprinsessan 7 september, 2017 - 14:10

Insåg imorse att det kanske är dags att sätta undan jympisarna och Conversen och ta fram stövletterna.. Men vill liksom inte medge att det är höst. Det känns lite som ett nederlag 🙂 Är inte redo riktigt än…
Det går jättebra med kosten här – kryss i taket! Antar att jag får lite problem fre-lör då vi är bortbjudna, men, men det är bara att hoppa upp ur diket igen direkt. Motionen går det inte alls bra med. Förkylning och regn gör det motigt…
Kram

Svara
Åse 7 september, 2017 - 14:12

Haha ja rätta ord: Nederlag! Var liksom så varmt och skönt förra veckan så det kom så hastigt!?
Så är det! Det är inte det som händer vid ngt enstaka tillfälle utan det som händer hela tiden! Krya på er! KRAMAR!

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!