Hej vänner!
I går var jag helt slut efter gymmet!
Men åh vad SKÖNT det var att få vara tillbaka och lyfta tungt! Som jag saknat det!
Vi körde mest biceps och triceps i går och vi snackade lite om hur bra min kropp svarar på träningen och Therese sa det som jag ju redan vet, jag äter en sådan bra sammansättning av fetter och protein att kroppen har vad den behöver!
Jag vidhåller att man inte behöver skyffla i sig protein för att bygga muskler (och givetvis inte kolhydrater heller!) och för mig (och många med mig!) så fungerar en näringsrik välbalanserad lågkolhydratkost superbra med träning!
I dag blev det detta till frukost! Typisk Åse-mat! Detta står jag mig länge på och kroppen och knoppen jublar!
Sammanlagt 8 kolhydrater, 15 g protein och 36 g fett. (Mao LCHF)
Jag vill poängtera att jag inte räknar makronutrienter, det sitter i ryggmärgen men ibland skriver jag upp det här för att ni som behöver inspo och vägledning kan se mitt upplägg.


Jag ÄLSKAR Wilmas ekologiska fröknäcke!
012A7240

012A7367

Här är de söta RICE tallrikarna/ skålarna m.m  etc från Inreda.com som jag hade i Nyhetsmorgon i söndags! Älskar besticken, visst är de söta!
012A7353

012A7355

012A7365

Nä nu ska jag hasta i väg på ett möte! Det är en intensiv period för mig nu.. Pust! men ack, bara roliga saker!! Ska snart berätta mer ;))

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

7 kommentarer

Anna 6 mars, 2015 - 13:09

Hej Åse
Hoppas du kan ge mig lite klarhet i glutenfrågan. Vad är dina åsikter om de glutenfria produkter som finns i affärerna jämfört med att äta gluten? Tänker i första hand till barn som älskar bröd och pasta tex. Är det inte alls bra att äta dem eller är det lite bättre än att äta gluten?
Skulle även uppskatta tips på bloggen på vad du ger dina barn för mat, för lite inspiration. Försöker få min dotter att äta bättre än bara pasta, bröd och flingor ☺.
Tack!

Svara
Åse 6 mars, 2015 - 15:25

Hej Anna! Naturligt glutenfria produkter hade jag valt (Väljer jag) Hellre baka eget bröd på bovete tex än använda glutenmix med massa snabba kolhydrater och annat skräp i. Man kommer dessutom långt på att dra ner på gluten, utesluta i den bästa av världar så klart.
Risnudlar, bönpasta, rispasta, bovetepasta istället för glutenfri pasta.
Mina barn äter som jag men mer ris, potatis, frukt etc.

Svara
Camilla p-a 18 mars, 2015 - 23:07

Tack för de råden Åse, jag försöker att tänka i samma banor. Frukosten är svårast, tycker inte om dittan, tycker inte om dattan! 😉 ack våra kära barn!
Å andra sidan, så har jag upptäckt att lillkillen gillar gårdagen middag till frukost…varför inte. I många ländr gör de så! 🙂

Svara
Åse 19 mars, 2015 - 06:55

Haha så gör min 17 åring, äter ofta gårmiddagens mat till frukost :))

Svara
Jenjo 5 mars, 2015 - 08:00

Hej snygging. Nu har jag inte hunnit kommentera på ett tag. Har varit väldigt mycket ett tag här. Men jag följer dig lika ständigt som vanligt… 😉
Du var helt fantastisk på tv:n, jag blir alltid extra glad när man får se dig med rörliga bilder.
Såg att du ska till Stockholm med Vickan. Om du hör någon galen människa som ropar efter dig (er) så bli inte rädd. Det är bara jag som vill få säga hej. Jag ska oxå till Stockholm idag. 😉
Ha det fint!
Kram <3

Svara
Åse 5 mars, 2015 - 12:04

Haha Minsann då kanske vi ses om vi har riktigt tur! KRAM!

Svara
Emma 4 mars, 2015 - 10:50

Hej Åse! Jag har en liten fråga om portionsstorlekar. I morse åt jag ditt goda kesobröd med smör, ett ägg och majonäs på. Dock känner jag mig redan lite hungrig och kommer inte stå mig till lunchen. Har precis börjar dra ner på kolhydraterna så undrar mer om det handlar om ovana eller att jag borde äta mer till frukost?
Du är så oerhört klok och en stor inspirationskälla! Fick din bok igår och det var en fröjd att sitta och bläddra i den 🙂 ta hand om dig!
Kram kram

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.