Recept och inloggning

av Åse
13 kommentarer

Insåg att det finns ju verkligen ingen anledning att skydda receptinläggen etc! Jag älskar ju att inspirera och då ska man inte behöva vara registrerad för att läsa dem!
Men det krävs fortf inloggning för stora delar av sajten, bilder etc.

Kram kram!!!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

13 kommentarer

tinaminastina 21 februari, 2010 - 12:17

Hej! Tack för en inspirerande sida….hittar massor med härliga recept som ska testas! Jag har kört LC/LCHF ett tag nu och tappat ca 7 kg, men har kört fast lite med inspirationen i matlagningen. Här hittar jag goda recept med jättefina bilder!!!

Ha en fin söndag!

Svara
Lindis79 20 februari, 2010 - 15:09

Hejsan!

Blev tipsad om din blogg på jobb och jag är verkligen imponerad, av dig och alla dina recept.

Själv är jag lika lång, eller kort 🙂 som du och väger idag 68 kilo, jag har aldrig i mitt liv sett ett så högt tal på vågen och jag mår så dåligt över detta. Men nu har jag bestämt mig att ta tag i kilona!
Min fråga till dig är om du vet någon man kan vända sig till för råd o peppning eller om du kanske rent utav själv kan tänka dig att bli min rådgivare under några månaders tid? Självklart betalar jag.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Hälsningar Linda

Svara
Åse 22 februari, 2010 - 13:06

Hej Linda!

Det beror hwlt på vilken viktminskningsmetod du vill använda. Viktväktarna har ju möten varje vecka och man får massor av inspiration av att gå dit!
Jag känner att jag kan peppa via min sajt här men tar ”mig inte an” privat, har ju fem barn så tiden och orken räcker dåligt till ibland=))

Svara
Lillan 19 februari, 2010 - 21:04

Hejsan!
Jag har länge tänkt att jag skulle fråga dig en sak, och nu gör jag slag i ämnet:
Jag ville bara kolla lite med dig. Du opererade ju in implantat för ett tag sedan. Jag håller själv på och funderar över detta, har alltid velat och nu när jag har pengar så tvivlar jag. Det känns som att det kan bli så många olika komplikation efteråt , typ kapselbildning m.m. Så därför tänkte jag att jag skulle fråga dig hur din operation gick och hur då mådde och läkte efteråt . Fick då någon info ang. cancer och implantat?
Mycket frågor blir det 🙂 Jag har sökt ganska mycket info, men jag tyckte ända att det skulle kännas bra att höra vad en som verkligen gjort det tyckte.

Ha det så gott/trevlig helg
Lillan

Svara
Åse 22 februari, 2010 - 09:47

Hej!
Min operation har gått jättebra! Jag är superdupernöjd och önskar på sätt och vis att jag gjort detta tidigare men jag var ju inte klar med barnafödandet så därför väntade jag.
Jag har mina implantat delvis bakom muskeln och då upptäcks canserknutor lättare. Dessutom har jag vävnad etc runt mina implantat så förhoppningsvis känns knutarna OM de gud förbjude skulle uppstå.

Svara
Jessica 19 februari, 2010 - 20:46

HeLLO,är inne med en fredagskraaam.
trevlig helg!

KRAAAAM

Svara
tina 19 februari, 2010 - 14:05

Vad lustigt! Jag tittade ju in här för att skicka iväg en förfrågan om lösenord (var här och skulle leta recept igår men kammade noll). Har hamnat på efterkälken med att surfa bloggar, men nu ska jag frestas ikapp med dina recept igen! Härligt! 🙂

Allt gott, trevlig helg Åse!

Svara
cathrine 18 februari, 2010 - 19:15

Kära Åsa. NU(idag) har jag bestämt mig att börja South Beach Diet efter 9 månader ätit LCHF.Det bestämde jag mig snabbare än fort efter jag funderat och funderat och inte mera går ner i vikt efter att jag gick redan mina 7 kg sedan sa det stop! Det var egentligen DU som fick mig till att ta det sista beslutet! Tack för det ;)) Du äter SBD och kommer antagligen att kolla in DINA matrecept. Du åt ngt som påminde om South Beach? Skall gå ner 10-12 kg och går på gym 3-5 gånger i veckan (spinning 30min +gym 30min)och är 40 och inga småbarn mera så jag har massa tid för
”only me” ; ) och jag skall ner till mina 36 kläder jag hade ännu 7 år sedan. Hoppas det går bra efter LCHF… kram tack

Svara
cathrine 18 februari, 2010 - 19:18

ÅSE det blev lite fel där….

Svara
Åse 18 februari, 2010 - 19:23

Hej Cathrine!

När jag åt lågkolhydrat så åt jag lite åt SB hållet men absolut inte ”renlärigt” Jag anpassade det efter min egen smak.
NU äter jag allt och räknar pro points på det och det fungerar jättebra.

Det absolut viktigaste när man viktminskar är att äta mindre än man gör av med, sedan spelar det ingen som helst roll egentligen om energin kommer från kolhydrater, fette eller protein, MEN vi reagerar olika på olika byggstenar och håller oss mätta på olika byggstenar därför ska man äta det som ”håller en på mattan” och håller oss mätta.
Det finns inga ”rätta dieter” det finns inga dieter som passar alla utan vi måste hitta dieter som hjälper oss att gå ner i vikt men som även fungerar i livet.

Svara
jobi55 18 februari, 2010 - 17:28

Jag är ingen fiskmänniska men fiskgratängen ser onekligen god ut…tack för att du inspirerar/jobi55

Svara
Maria 18 februari, 2010 - 16:58

Låter som en smart indelning. 🙂 Jag ska fortsätta testa recepten och låta mig inspireras av dina recept bara vi är på plats i huset. Men just nu packar jag bara och det är fullt upp. 🙂

Svara
jenny 18 februari, 2010 - 16:34

Hej Åse!
Roligt att du är igång igen med bloggandet!
Detta kanske är lite tjatigt och gammalt men jag måste få fråga IGEN(!!): Dina resultat på våg och kroppsform när du lowcarbade…. var dom ”bättre” än när du ätit vv? Eg är jag mer intresserad av fettminskningen… Har kommit in i värsta sockerchocken och vet knappt hur jag ska äta längre… Är sugen på att äta lc men behöver väl eg bara höra att det är så bra som jag tror ;))
Förresten den där lc-pastan du köpte, var den värt sitt höga pris??
KRAM Jenny

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!