Ratta in Nyhetsmorgon, TV4 på söndag 1 mars!

av Åse

…för då är jag med i princip hela förmiddagen med start 8:15!
Lite fjärilar i magen och det är ju en del att förbereda med tanke på att jag ska bjuda på frukost, lunch och middag á la Åse =)
Jag är fortfarande inte kry men det kan jag inte fokusera på, dock än viktigare nu att tanka kroppen med bra energi.
I dag blev det mitt nötfria och laktosfria fröbröd med makrill och majonnäs. ALLT är slut här hemma, Alice fick mitt sista ägg haha! Måste handla idag!
012A7263
I kväll skulle vi haft gäster men vi har bokat av, vi har dessutom Alice som också är sjuk.
Det blir en lugn kväll med god mat och en stor kopp chaite med honung i sedan.
Jag tar tåget upp i morgon eftermiddag, så kan jag vila på tåget och det blir en tidig kväll på hotellet eftersom taxin hämtar mig redan 6:15.
Nej jag är inte så värst inspirerande just nu, är så gaaaalet trött om dagarna..
I förrgår svängde jag ihop en god men enkel sallad på bacon, pekannötter, syrligt äpple, makunabär (man kan ha tranbär eller gojibär också) och gorgonzola. Basen var romansallad och lite babyspenat + ruccola.
En enkel balsamicodressing på det. Mums!
012A7253
KRAM på er ♥

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

19 kommentarer

Ulrika 1 mars, 2015 - 08:37

Hej Åse
Jag såg på Nyhetsmorgon och jag blev så inspirerad att du har lyckats kommit ur jojjobantningen. Själv är jag ännu där men önskar att komma ur, har också hållt på sedan 13 års ålder.
Det jag undrar över är om det går att ersätta ägget i dina recept eftersom jag är mycket kraftigt ägg allergiker. Många säger att man ska bara utesluta, men oftast är basen ägget i LCHF-recept.

Svara
Christine 1 mars, 2015 - 08:24

Har klivit upp tidigare för att titta på dig! Guuuuud vad vacker du är människa! Nu har du precis hittat dadlarna så snart ska du lära mig hur man gör mandelmjölk. Hihi!

Svara
Marielle 1 mars, 2015 - 08:15

God morgon!
Jättekul se dig på tv!!
Min favoritbloggare!Yes yes yes
Bara njuta en stund i soffan!!
Lycka till!

Svara
Rosa 1 mars, 2015 - 07:38

Håber du lægger et link til udsendelsen, så jeg også kan se den… lidt forsinket 😉

Svara
Gunilla Englesson 28 februari, 2015 - 22:10

Vad roligt att du är med en söndagmorgon när många är lediga och tittar och att de har gett dig mycket tid. Då får fler chans att ta del av din gedigna kunskap och kloka tankar om kost och hälsa. Jag sitter bänkad och tittar! ⭐️

Svara
Lotta 28 februari, 2015 - 21:22

Vad spännande, jag kommer definitivt att titta, krya på dig!

Svara
Eva Z 27 februari, 2015 - 19:44

Lycka Till Åse,
Jag är säker på att Du gör succe´ och jag ska spela in programmet så jag kan se Dig om och om igen!
Kram

Svara
camilla 27 februari, 2015 - 18:46

Söndag morgon spikad framför TV-n Stort lycka till 🙂
Camilla i Varberg

Svara
Sofia 27 februari, 2015 - 18:32

Hejsan!
Tack för en jättebra blogg! Jag gillar dina hälsosamma tankar kring mat och till livet. Skulle gärna vilja veta hur du tänker kring maten för dina barn. I vår familj försöker vi ha en hälsosam mathållning och alla i familjen äter samma mat; ekologiskt mycket vegetariskt och fritt från gluten. Dock tycker jag ibland att det är svårt att ha hälsosamma frukostar och mellisar. Hur gör ni med maten för barnen? Önskar gärna ett helt inlägg 🙂

Svara
Anna 27 februari, 2015 - 17:47

Åh det måste jag titta , så häftigt!!:) kryapådig kramar får du här 🙂 Anna

Svara
Charlotte Fransson 27 februari, 2015 - 17:11

Hej. Lycka till på söndag.! Har en några frågor. Jag brukar riva potatis och lägga det i blöt,kramar sen ut vattnet och gör det några gånger..Sen steker jag det i smör.Kan man inte äta det då?Det finns ju ingen stärkelse kvar. Sen undrar jag om du har några kurser eller föredrag? Bor ganska nära Helsingborg.

Svara
Åse 27 februari, 2015 - 17:34

Hej! Tack!
Stärkelsen finns kvar i potatisen, inte i vattnet! Klart du kan äta potatis men det beror ju på hur ditt kostupplägg är? Äter du inte mkt kolhydrater för övrigt och du vill äta lågkolhydratkost så är en potatis då och då inte hela världen. Jag har inga fysiska kurser i HBG dessvärre.

Svara
Charlotte Fransson 27 februari, 2015 - 18:07

Vad synd.(både om dig och potatisen och inga kurser). Krya på dig.Ska kolla på söndag!

Svara
Lennart Medin 27 februari, 2015 - 15:51

Hej Åse,
vad spännande, det måste jag se 🙂

Svara
Marja - Baka Sockerfritt 27 februari, 2015 - 15:41

Åh, så kul och spännande! Måste kika in 🙂 Hoppas du inte har sådan otur som när jag var där (och det mesta ställdes in pga nyheter….)

Svara
Jennie 27 februari, 2015 - 15:25

Jag har en fråga som inte handlar om lchf, utan om restauranger i Stockholm. ☺ Jag har följt din blogg ett längre tag och då du ibland är till Stockholm undrar jag om du kan rekommendera någon/några restauranger? Vi tycker om kött och hummer. Vi äter lchf kost.
Tack på förhand!
Mvh
Jennie

Svara
Mathilda 27 februari, 2015 - 14:23

hej! Har läst att du tränar, hur funkar det med träning och lchf för dig? Och hur ser uppdelningen med kolhydrater, fett och protein ut de dagar du tränar? Om ja fattat de räTT så höjer du på kolhydratsintaget de dagar du tränar? Och vad består isf dom kolhydraterna av? (Många frågor, haha). Har själv ätit enligt lchf men sen började ja träna mycket och fick ett kostschema så slutade med lchf. Men vill börja igen, funderar bara på hur en bra uppdelning ser ut på träningsdagar. Mvh

Svara
Gäst 27 februari, 2015 - 14:00

Va kul. Då ska jag ställa väckarklockan på 07:30 för säkerhets skull så jag själv hinner att koka kaffe!
Lycka till!

Svara
Ann-Sofie 27 februari, 2015 - 13:05

Galet roligt att du ska vara med i Nyhetsmorgon!!! Jag sitter8 okej ligger) bänkad och tittar. Så spännande, stor kram på dig och hoppas att du snart känner dig pigg igen ♥

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.