Raderad kommentar :/

av Åse
5 kommentarer

Helena!

Jag råkade radera din kommentar om smältande sill!

Kan du inte posta igen?

Tack!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Malin 18 juli, 2019 - 12:35

Det här är supergott! Min mormor brukade alltid göra den rätten. 👌👍😋😋😋😋

Svara
Åse 18 juli, 2019 - 12:42

Mååååååste prova!

Svara
Monica 18 juli, 2019 - 09:16

Det här måste jag testa Tack

Svara
Helena 17 juli, 2019 - 20:57

Hihi! Som det kan bli… men som tidigare skrivet så är följande rätt en av mina favoriter. Hur det passar in på någon speciell kosthållning/diet får var å en kolla upp och ev anpassa. För testa bör man då den är ruskigt god! Perfekt lunchmat eller som ett lättare kvällsalternativ…

Smältande sill
* Finhacka 0,5-1 rödlök och lägg i borten av en form eller halvdjup tallrik.
* Öppna en burk matjesill och dela bitarna i två-tre strimlor. Lägg på löken.
* Strö över rikligt med hackad dill. (Frusen funkar oxå.)
* Finhacka 2-3 hårdkokta ägg, gulor och vitor var för sig. Lägg över dillen i snygga ränder. (Går naturligtvis utmärkt att bara ösa över äggen i en salig röra oxå. 😉)
* Smält en rejäl klick smör och häll över.

Servera med kokt potatis (med skal), några tomater (för färgens skull) och knäckebröd.

Svara
Åse 17 juli, 2019 - 21:10

Taaaaaaaack!! ♥️♥️♥️

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!