Raderad kommentar :/

17 juli, 2019

Helena!

Jag råkade radera din kommentar om smältande sill!

Kan du inte posta igen?

Tack!

5 kommentarer

Malin 18 juli, 2019 - 12:35

Det här är supergott! Min mormor brukade alltid göra den rätten. 👌👍😋😋😋😋

Svara
Åse 18 juli, 2019 - 12:42

Mååååååste prova!

Svara
Monica 18 juli, 2019 - 09:16

Det här måste jag testa Tack

Svara
Helena 17 juli, 2019 - 20:57

Hihi! Som det kan bli… men som tidigare skrivet så är följande rätt en av mina favoriter. Hur det passar in på någon speciell kosthållning/diet får var å en kolla upp och ev anpassa. För testa bör man då den är ruskigt god! Perfekt lunchmat eller som ett lättare kvällsalternativ…

Smältande sill
* Finhacka 0,5-1 rödlök och lägg i borten av en form eller halvdjup tallrik.
* Öppna en burk matjesill och dela bitarna i två-tre strimlor. Lägg på löken.
* Strö över rikligt med hackad dill. (Frusen funkar oxå.)
* Finhacka 2-3 hårdkokta ägg, gulor och vitor var för sig. Lägg över dillen i snygga ränder. (Går naturligtvis utmärkt att bara ösa över äggen i en salig röra oxå. 😉)
* Smält en rejäl klick smör och häll över.

Servera med kokt potatis (med skal), några tomater (för färgens skull) och knäckebröd.

Svara
Åse 17 juli, 2019 - 21:10

Taaaaaaaack!! ♥️♥️♥️

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.