Pommes både kors och tvärs

av Åse

De är ju lite roliga här på restaurangerna i turiststråken, de serverar pommes till precis allt!
Detta är min frukost! Omelette… med pommes! Givetvis fick min pommes flytta någon annanstans 😉

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

15 kommentarer

turk 27 juni, 2011 - 13:59

Hej!

Men det är bara för att turkar äter pommes till frukost:) Men då är det inte vanliga pommes utan de gör ”hemmagjorda”. Det är någon ny tradition att äta det till frukost:) I vanliga rätter äter dem det dock inte. Men eftersom de tror att turister gör det så serverar de väl antagligen det till allt. Men turkarna själva äter det bara till frukost. / turk

Svara
Åse 27 juni, 2011 - 14:03

Kul att veta! 🙂

Svara
Therese 28 september, 2010 - 20:44

Tillbringade själv 2 veckor i turkiet och jag försökte allt vad jag kunde med att undvika dessa pommes, men de var så otroligt goda att det slank ner en och annan..
Blev ”bara” 2 kg upp 🙂
Nya tag igen för mig!
Och det är DU som inspirerar!
// Thess

Svara
Anna 26 september, 2010 - 13:48

Hoppas på en fortsatt underbar semester, och att magbesvären får stanna borta från er. Kram till dig!

Svara
maja 25 september, 2010 - 12:25

Men uuuu inte till frukost?! Men resten verkar mums=)

Svara
Kristina 25 september, 2010 - 08:44

Hej tjejen!! Hoppas du har haft en underbar semester o resa trots magnekymmer. Hade egentligen tänkt skicka ett mail, men hittade inte din adress.
Det jag egentligen ville var att berätta hur glad o tacksam jag är över att jag under dessa år har fått följa dig genom både vardag o fest:) Har varit underbart motiverande att gå läsa om just dig, dina framgångar, kunskap, metoder psv

Svara
Kristina 25 september, 2010 - 08:48

Fortsättning. Jag kikar ofta in på sidan för att gå tillbaka o läsa o hitta motivation o inspiration. Många av dina recept lagas regelbundet här hemma:) Tack!!
Det jag menar är att jag är tacksam o hoppas du kommer fortsätta skriva om dig o ditt liv och att jag kommer kunna få ta del av det. Du är underbar!! Tack!! Många kramar!!

Svara
Åse 25 september, 2010 - 09:04

Åh men vännen, vad söt du är! Och vad glad jag blir! Tack för dina rader! =))
Stor kram och trevlig helg!!!

Svara
Pernilla 24 september, 2010 - 14:42

Men urk då pommes till frukost =0. Helt klart gillar jag den nordiska frukosten bättre då. Havregrynsgröt på kors och tvärs 😉

Svara
cathrine 24 september, 2010 - 09:57

Det är så roligt at komma hit o titta o läsa lite vad du skriver och sätter in vackra bilder.
Nu har jag motionerat och motionerat + haft en diet som heter DUGA. Mycket mycket svårt att få ner min fett% så därför har jag bestämt mig att göra en Smartlipo som är en skonsam och ganska så ny teknik av fettsugning. Det skall jag göra runt magen och lovehandels. Såklart fortsätter ja min kost och mitt gym so jag så älskar numera ; )

Svara
Anita 23 september, 2010 - 17:10

Fattas bara baconen = Engelsk frukost. 🙂

När jag var i Turkiet första gången 1990, trodde de väl att vi turister var små i maten. Beställde man in middag på kvällen fick man bara 2/3 av pommesen du har på tallriken. Ofta fick vi ta in någon xtra tallrik och dela på, så det har gått framåt ser jag.

Svara
MalinSt 23 september, 2010 - 14:05

Det är ju just en sådan gång jag skulle gå bort mig. Om pommesen bara fanns där på tallriken…
Det skulle nog bara ”slinka ned” en pommes eller två. Och sen är ju hjärnan funtad (min åtminstone) så att jag tycker att det är kört, dvs lika bra att trycka i sig resterande på tallriken.. och då är ju dan förstörd – och är den ändå förstörd kan jag ju ändå äta lite godis och har jag ätit godis, då kan ju äta lite chips.. och kanske lite läsk på det…

Sen är det en ny dag… ibland går det och ibland inte.

Jag tycker du är superduktig Åse!

Kram

Svara
Eva 23 september, 2010 - 11:32

Haha, ja det var en lite annorlunda kombination 🙂

Ha en fortsatt skön semester!!

kram

Svara
Anki 23 september, 2010 - 11:23

Men blä vilken kombo!!:( Hoppas ni har det bra=9
kram kram

Svara
Alexandra 23 september, 2010 - 10:52

Ja, det är väl typiskt! På mallis fick vi pommes till kinamaten, hur gott är det?!
Nog för att jag kan tycka pommes är gott inom rimliga gränser.

Kram till dig, skönt att du känner dig bättre!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.