Pimpa pizzan

28 januari, 2010

Med lite mozzarella och oregano blir den tråkiga VV hawaii pizzan betydligt roligare!
Med detta säger jag trevlig helg för det blir intensivt i helgen då vi knappt kommer vara hemma, det blir både 2 x bortbjudet och restaurangbesök, dvs många tillfällen att balla ur men jag ska rapportera in på måndag och berätta att jag varit jätteduktig! sådeså!
Dock kommer ett brödrecept till lite senare idag, måste hasta i väg nu.

Trevlig helg!

IMG_5700

21 kommentarer
0

21 kommentarer

Jessica 1 februari, 2010 - 06:29

Hoppas helgen varit bra!Klart du klarade skivan:))

KRAAAM

Svara
Veramedflera 28 januari, 2010 - 22:18

Nu kör jag en rejäl nystart, börjar blogga igen på mindreavmig, så nu jäklar!! Vad god pizzan ser ut, måste testa att lägga på lite extra 🙂

Trevlig helg!

Svara
MalinN 28 januari, 2010 - 21:34

Testade VV nya vegetariska lasagne. Gillade den gamla mycket, toppen med mycket smak. Den nya var riktigt riktigt äcklig i min mening.. SKärpning nu VV!

:/ Besviken Mollatolla

Pöss

Svara
jenny 28 januari, 2010 - 21:14

Ha det så roligt i helgen!!
Pizzan ser så mycket godare ut med lite mozarella på!!
kram

Svara
LenaH 28 januari, 2010 - 20:18

Ha en trevlig helg och undvik urballning 😉
*kram*

Svara
Mariaros 28 januari, 2010 - 17:58

Hej.

Klart du e duktig:D Alltid!
VV-pizzorna behöver verkligen ”lyftas upp” med lite extra på om det ska bli ngn smak.
Brukar lägga på lite fetaost och lök.
Trevlig helg.

Kram Maria Rosendahl

Svara
Åse 28 januari, 2010 - 22:10

Mmmmm det tipset tar jag till mig! Yummy!

Svara
Mathilda 28 januari, 2010 - 17:24

Klart att du ska rapportera in att du varit duktig. Jag har koll och du kan! 😉

Svara
Åse 28 januari, 2010 - 22:10

Haha, bra det gumman!! Puss på dig!

Svara
emeli 28 januari, 2010 - 16:17

Hej hopp!
jag undrar om du kan hjälpa mig med pp värdet på frökusar?
Räknat på calc o då blir det 1pp per skiva, kan det stämma??
kram emeli

Svara
Åse 28 januari, 2010 - 17:20

Det är 5 pp i hela bullen, Mao 2,5 alt 3 i en skiva.

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.