Hej vänner och GLAD ALLA HJÄRTANS idag! ♥️
Gör ni något speciellt idag?
Jag vaknade av att Daniel sa att jag ska vara klar kl 18, då ska vi hem till Samone & Martin.
Lillasyrran hade fått typ samma besked! Så vi blir utbjudna av våra män – så trevligt! 🥰
Jag har ju varit krasslig i några dagar, har jordens huvudvärk just nu och ska strax lägga mig på IR madrassen (PS! Sista dagen med hela 24% rabatt med min kod 56kilo!) men det har inte brutit ut ngn direkt förkylning så det är väl ngt virus som sitter liksom bara. Ingen träning den här veckan utan mycket vila.
I går blev det en liten snabb hittepårätt, så GOTT!
Jag fyllde kycklingfiléer med röd pesto, feta, parma, parmesan och basilika sedan tillagade jag dem i Airfryern.
På ett ungefär hade jag:
1 msk röd pesto
20 gram feta
20 gram riven parmesan
1 skiva parma
salt, peppar
smält smör eller flytande
Men snälla! Hur ofta kommer jag inte göra varianter på det här? Jag ÄLSKAR min Airfryer!
Airfryern är både praktisk och tidseffektiv men även mer energieffektiv!
Som sagt, kycklingfiléerna fylldes med godsaker, sedan penslades de med en blandning av smör och soja.
Airfryern värmde jag upp i 5 minuter till 180 grader och sedan fick kycklingfiléerna gå i 20 minuter.
När de vilat 5 minuter så skar jag upp dem och serverade med en enkelt grönsallad med rå blomkål och oliver.
Visst kan man servera en sås till men kycklingen är ju fylld med godsaker så jag tycker inte det behövdes men absolut – min goda vitlökssås hade tex varit supergod till!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
1 kommentar
Det ser mycket gott ut! 👌😋 Jag har (ännu) ingen airfryer. Hur funkar det att göra ren den, är det många delar som ska diskas och kan man lägga det i diskmaskinen? Jag är lite emot att ha åttioelva maskiner som belamrar köket. 😬🤷♀️😉
Grattis till det kommande barnbarnet! 👶 🥳 Det blir säkert underbart. ❤️