Parmesankyckling med tomat, basilika och dijon

av Åse
Innehåller annonslänkar till Cellbes

Hej vänner!

Hoppas ni har en finfin måndag! Det har jag, jag startade dagen med en timmes promenad med Alfons, så himla skönt.

Val igår! Vi lämnade våra valröster vid 15 tiden sedan var det raka vägen hem, svida om till ”matlagningskläder” hahah! Nåja, var anständigt klädd i en halvtimme åtminstone 😅

Nu ska ni få ett riktigt gott tips!
En favorit från bloggen men även från min bok MINA FAVORITER.

Den här måste ni testa tycker jag!

Slurp! En riktig helgfavorit!

Här kommer receptet!
KRAM så länge!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kycklinggratäng med tomat, basilika och dijon


Ingredienser

4 stora kycklingfiléer
2 dl grädde
2 dl Creme Fraiche
2 dl riven parmesan
3 msk naturell färskost
3 msk dijonsenap
1 dl skivade svarta oliver
50 g strimlade soltorkade tomater (jag köper torkade)
2 vitlöksklyftor
0.5 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk torkad oregano
smör att steka i
1 kruka basilika


Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Putsa och dela kycklingfiléerna på längden. Stek i smör i het panna, bara tills kycklingen fått fin färg. Lägg över i ugnsform.
  • Vispa ihop grädde, crème fraiche, riven parmesan, färskost, dijonsenap, pressad vitlök, skivade oliver och strimlade soltorkade tomater. Smaka av med salt och peppar.
  • Grovhacka basilikan och lägg över kycklingen, häll såsen över. Krydda med lite oregano
  • Sätt in i ugnen i ca 30 minuter.
JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Anne Tinglöf 14 september, 2022 - 18:05

Vilken storlek har du i byxorna? Hur lång är du?
Vill passa på och tacka för härlig blogg!

Svara
Åse 15 september, 2022 - 07:46

Hej! Jag är 1.63 och har S32 i mina!
Härligt att du trivs här! 🙏🏻

Svara
A 14 september, 2022 - 12:24

Vilken mysig jacka:) Hur är den i storlek? Vilken har du?

Ha de bäst:)

Svara
Åse 14 september, 2022 - 12:25

Den är rymlig! Jag har S!

Svara
Cecilia 12 september, 2022 - 21:43

Tack för både shoppingtips och recepttips😍😋. Vart kommer dina snygga bruna skor ifrån? Grymt snygga de med 🥰Kul med din nya bok- den ser jag fram emot/ kram

Svara
Åse 12 september, 2022 - 21:46

Hej! De är länkade i inlägget! 😅 =) KRAM!

Svara
Anna 12 september, 2022 - 22:37

Nej, bara jacka och byxor är länkade.
Undrar oxå över skorna, är det Agnes Cecilia eller Vagabond?

Svara
Åse 12 september, 2022 - 22:47

Ah läste fel. De är från Rieker men flera år gamla.

Svara
Ewa 12 september, 2022 - 21:25

Den gratängen är jättegod
Kommer du ha gratänger i nya boken😊

Svara
Åse 12 september, 2022 - 21:36

väldigt lite!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.