Ingredienser
4 stora kycklingfiléer
2 dl grädde
2 dl Creme Fraiche
2 dl riven parmesan
3 msk naturell färskost
3 msk dijonsenap
1 dl skivade svarta oliver
50 g strimlade soltorkade tomater (jag köper torkade)
2 vitlöksklyftor
0.5 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk torkad oregano
smör att steka i
1 kruka basilika
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Putsa och dela kycklingfiléerna på längden. Stek i smör i het panna, bara tills kycklingen fått fin färg. Lägg över i ugnsform.
- Vispa ihop grädde, crème fraiche, riven parmesan, färskost, dijonsenap, pressad vitlök, skivade oliver och strimlade soltorkade tomater. Smaka av med salt och peppar.
- Grovhacka basilikan och lägg över kycklingen, häll såsen över. Krydda med lite oregano
- Sätt in i ugnen i ca 30 minuter.