Detta tillbehöret är så magiskt gott! Väldigt gott till fisk men som ni ser i den HÄR rätten så passar det perfekt där också!
Enjoy!
Berätta gärna vad ni tyckte nedan i kommentrsfältet!

Parmesangratinerad fänkål
- Portioner: 2 1x
Scale
Ingredienser
1 stor fänkål
½ citron
2 msk smält smör
1 dl riven parmesan
salt, smör att steka/smöra i
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader.
Putsa fänkålen och klyfta den. Lägg i en kastrull med lättsaltat vatten, pressa ner citronen. Koka nästan mjuk i ca 10 minuter. Smält smöret. Riv osten. Häll av vattnet och lägg kålen i en ugnssäker, smord form. Häll over det smälta smöret och toppa med riven ost.
Gratinera i ca 15 minuter.
Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.
2 kommentarer
Hej!
Vad härligt det ser ut! Hoppas ni får en fin och avkopplande resa! Angående din blogg som någon var så kritiskt till. Bara älskar den! Allt som du skriver om är bara bäst! Jag förstår inte att du hinner med att skriva så ofta i bloggen så mycket aktiviteter som du har. Jag gör ofta dina recept och blivit så nöjd! Ikväll blir det parmesanlax med räkor och chokladmousse till efterrätt!
Njut och må gott i värmen!
Kram Lilian
Tack rara Lilian för positiv feedback! Detb glädjer hjärtat ska du veta! Stor kram!