6,K
Detta tillbehöret är så magiskt gott! Väldigt gott till fisk men som ni ser i den HÄR rätten så passar det perfekt där också!
Enjoy!
Berätta gärna vad ni tyckte nedan i kommentrsfältet!
Parmesangratinerad fänkål
- Portioner: 2
Ingredienser
1 stor fänkål
½ citron
2 msk smält smör
1 dl riven parmesan
salt, smör att steka/smöra i
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 gr.
Putsa fänkålen och klyfta den. Lägg i en kastrull med lättsaltat vatten, pressa ner citronen. Koka nästan mjuk i ca 10 minuter. Smält smöret. Riv osten. Häll av vattnet och lägg kålen i en ugnssäker, smord form. Häll over det smälta smöret och toppa med riven ost.
Gratinera i ca 15 minuter.
annonslänkar
56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
KOMMENTERA GÄRNA! Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
KOMMENTERA GÄRNA! Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
3 kommentarer
[…] Parmesangratinerad Fänkål hade vi som tillbehör men det är även gott med allt från pasta till ugnsrostad potatis till en god sallad! Ta det ni gillar och mår bra av! […]
Hej!
Vad härligt det ser ut! Hoppas ni får en fin och avkopplande resa! Angående din blogg som någon var så kritiskt till. Bara älskar den! Allt som du skriver om är bara bäst! Jag förstår inte att du hinner med att skriva så ofta i bloggen så mycket aktiviteter som du har. Jag gör ofta dina recept och blivit så nöjd! Ikväll blir det parmesanlax med räkor och chokladmousse till efterrätt!
Njut och må gott i värmen!
Kram Lilian
Tack rara Lilian för positiv feedback! Detb glädjer hjärtat ska du veta! Stor kram!