Ostvåfflor / Chaffles

av Åse

De här våfflorna är magiska!
Kan användas som hamburgerbröd, pizzabotten, bröd, till toast, som sandwichbröd – du bestämmer!
Regeln är ett ägg per dl ost, så det är enkelt att anpassa till större satser.
Jag använder ett litet runt våffeljärn. Googla ”minivåffeljärn” så hittar du inköpsställen.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ostvåfflor / Chaffles


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Åse
  • Yield: "1 PORTION (2 SMÅ VÅFFLOR)"

Ingredients

1 ägg
2 msk mandelmjöl eller 1 msk havrefiber, eller 1/2  msk proteinpulver (utan smak)
½ tsk pulveriserat psyllium (Lindroos)
2 krm bakpulver
olja
1 dl riven mozzarella


Instructions

Rör ihop ingredienserna.
Strö lite riven ost i botten på våffeljärnet och fördela ½ dl smet ovanpå.
Strö sedan lite ytterligare riven ost ovanpå och grädda smeten i ca 3 minuter tills den är gyllenbrun.

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Annons för TrendRehabJUST NU: IR Kampanj! Min kod 56KILO ger 20% rabatt. Även på redan nedsatta priser Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
TrendRehab