OSTTACOS (eller Pizza utan botten)

25 mars, 2020

Hej på er!

Tack för recepttips igår! Det blev smörstekt torsk med ägghack och skirat smör =) Till det mosad kokt blomkål.
Så enkelt men så gott!

Vete katten var tiden har tagit vägen idag, jag gick min PW i morse och sedan hann jag knappt komma tillbaka och ta en kaffe innan det var dags att möta upp Anna (Hallén) för en fika på Espresso House. Så mysigt att ses!

Jag lovade ju er att jag skulle lägga ut receptet på mina osttacos eller pizza utan botten som jag även tycker det är hehe =)
Inget recept egentligen utan mer ett tips till er!

För 1 portion så tar jag drygt 1 dl riven ost och så lägger jag två högar i en het stekpanna, sänker till medelvärme, lägger på topping och lägger ett lock på.
När undersidan är gyllenbrun tar jag bort från plattan och antingen så serveras de som typ pizza utan pizzabotten elelr så låter jag de svalna i en form så de formas till tacoskal.
De stelnar och blir krispigt sega.

Enkelt men gott!!

Önskar er en fin kväll! Själv ska jag hem till min Micheloppa och äta lite gott! Jag köper med mig från Trattoria Venti – Känns bra att stödja restaurangerna nu!  ❤️


Annonslänkar till Ellos

FAVORITER JUST NU!
Min kod 56KILO ger er 33% på dyraste varan från Ellos kollektioner ink varumärkena Agnes Cecilia & Ahkka!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.