Ost i stora lass!

av Åse

Hej på er! Jisses som jag sovit! Sov ju 3-4 timmar i ggr mitt på dagen, däckade i soffan vid 22 och sov till 7.30 (hade kunna sova flera timmar till!) min förkylning hjälper säkert till! (Blir alltid sjuk av luftkonditioneringen!)
I dag tar jag träningsfri dag men tänkte komma ut på en skön powerwalk efter detta inlägget. Har så många poddar som jag vill lyssna i kapp.
Eftersom jag knappt orkade hålla ögonen öppna igår men ändå ville mysa lite på tu man hand med älsklingen så plockade jag fram ostarna jag köpte i Paris, myyyyyy gaaaaaadd vad de luktade! Eller doftade ska jag väl säga! Haha!
25112015-012A7738


St. Agur är ALLTID med på ostbrickan och utöver det: Fikon, jordubbar, vindruvor, tryffelsalami och Parmaskinka. Lite boveteknäcke och finn crisp. Sockerfri fikonmarmelad är gott till osten!
25112015-DSC07291
Mitt röda favoritvin heter Aventino, finns HÄR
25112015-DSC07296

25112015-DSC07297
 

 
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
 

7 kommentarer

Vivi 27 november, 2015 - 09:35

ser super ut, har du något recept på Fikonmarmelad? har massor fikon i frysen.

Svara
Åse 27 november, 2015 - 09:43

Nej jag köper färdig!

Svara
Julia 27 november, 2015 - 09:18

Men gud så mysigt! Jag blir ju banne mig sugen på att osta ikväll 😀

Svara
jenny 26 november, 2015 - 15:11

Åh så gott med ostar : ) Ja vila å familjeliv rockar lixom i december å skippa sockret och frossan som lätt råder då… Kram

Svara
Malin B 26 november, 2015 - 15:10

Välkommen hem. Tack för att vi får följa med på ett litet hörn på dina resor.. Åhhhh så gott det ser ut med ostbrickan och vinet. Mums!!!!

Svara
Karin 26 november, 2015 - 13:09

Guuud vad goda ostarna ser ut! De som luktar/doftar brukar vara de godaste tycker jag 🙂
kram

Svara
Malin J 26 november, 2015 - 12:26

Amen på den 🙂 Våga vägra sockerträsket, jag är med!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.