NYTT i hemmet & Energin tillbaka!

av Åse
Innehåller reklam genom annonslänkar till Ellos, NordicNest, Åhléns

Gooood morgon vänner och Happy fredag!

Livet har återvänt känner jag!
Hur underbart att känna hur energin har återvänt, jag har fortfarande lite sviter kvar och det lär sitta i ett tag tror jag. Stämbanden är lite påverkade fortfarande efter blödningen.
Alice är hemma femte dagen med vattkoppor men hon fick det lindrigare än Noel som tur är! Juni är fortfarande frisk så hon får det antingen efter Alice om ca 10 dagar eller inte alls om hon har antikroppar.

Jag gör mitt bästa med att boosta kroppen med bra mat!
I förrgår blev det min varmrökta lax med kall örtsås – såååå gott! Jag hade även avokado på som ni ser.

Efter morgonpromenixen med Vilde igår blev det gymmet, 1 månad sedan jag var där sist! Först min TVT operation ju sedan blev jag sjuk. SÅ skönt att vara tillbaka! Vi körde inget pulshöjande utan körde bara igenom kroppen i maskiner.

Invigde min mysiga dunjacka från Ahkka! Sååååå gosig! Lite suddig bild för den är från insta story.
HÄR hittar ni den och det är 30% på den nu!

Ni har även min personliga rabattkod 56KILO som ger 33% på dyraste varan på Ellos kollektioner ink varumärkena Agnes Cecilia & Ahkka! (gäller nog inte på redan kampanjnedsatta varor som ovan jacka dock)

Lite nytt har kommit in i hemmet!
Dessa ljuslyktorna blev jag såååå glad för! De finns även i svart och brunt!

HÄR hittar ni dem.

De andra Ljuslykorna är från Bllomingville och kommer med en träbricka – superfina!

Ni hittar dem HÄR

Ni vet ju att jag älskar UYUNI Ledljus, har de i alla möjliga stoelekar.
Så enkelt att tända och släcka ljusen med en fjärrkontroll! Slippa sot i taket nu i jultuder och det känns säkert att inte ha ljus i uterummet.

I förrgår såg jag detta märket hos Flowerteam och de var identiska i princip till Uyuni fast billigare! Även de med fjärrkontroll. Efter lite googlande så insåg jag att Eledea är ett dotterföretag till Piffany Copwnhagen som gör Uyuni! Så det är ju sama same =)

De finns bland annat hos Åhléns! HÄR

De här besticken från Bllomingville äääääälskar jag! Beställde först ett set om 4 st men beställde till fler – så fina nu i jul!
Riktigt vassa knivar!

HÄR hittar ni dem, få i lager!

Underläggen hittar ni HÄR och tallrikarna HÄR
NordicNest har MASSOR med kampanjer nu under kommande BlackWeek – Kika in HÄR

Om 1 vecka (helgen) så kommer vår lille valpis! Då är han +9 veckor (född 20/9)
Så nu börjar nedräkningen!
Hans transportbur är inköpt, koppel, sele, hundskål, filt etc men måste köpa bädd, tandborste, mat m.m och så klart, VALPSÄKRA hemmet!
Ujujuj, blir ju extra tufft nu i jultider! Är ju mycket som är farligt för en valp (och även större hundar) allt från russin, vetedeg till choklad, julskinka, presentsnören etc. Vi har ju koll så blir bara till att ha extra koll och även berätta för barnen vad de måste vara uppmärksamma på.
Men vi längtar efter vår lille isbjörn! (Han är en vit/beige Bichon Havanais)

I går hade jag en efterlängtad lunch med min bästa Patzy! ❤️

Vi åt på Bara Vara som faktiskt hade stängt men vi fick sitta där ändå 😅 (Både jag och Patzy känner ägare/personal mer eller mindre)
En MAGISKT god torskfilé med potatispuré, kryddstekt blomkål, spenat, blåmusslor, stekt ostronskivling och musselsås.
#hållkäftengott som vi brukar säga!

Jag gick upp till Daniels byrå på Kullagatan sedan så åkte vi hem tillsammans sedan och sedan blev det en lugn kväll i soffan med både jobb och skoljobb för mig, Daniel och Juni.

KRAM på er alla!

PS! Fredagsdrinken är tillbaka, kika in igen om en stund!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Susanne Berggren 20 november, 2021 - 08:10

Skönt att du mår bättre , såå tråkigt att va sjuk
Din blus är jättesnygg 😍

Svara
Cissi 19 november, 2021 - 11:48

Jag vill så gärna ha en valp till men min kille tycker att det räcker med vår 15 månaders, han är ännu ärrad av den värsta trotstiden 😂. Värre än barn tycker han. Men jag har förträngt allt och vill ha ett ”syskon”. Märkligt det där… grattis och lycka till 😊

Svara
Åse 19 november, 2021 - 11:50

Haha!! ja jag har inga minnen alls från när Vilde & Milo var valpar – förträngt ALLT! 🤣
Taaaaack ❣️

Svara
Catharina Nordqvist 19 november, 2021 - 11:42

Var har du köpt den fina ljusa kappan?

Svara
Åse 19 november, 2021 - 11:45

Den är dessvärre slutsåld. I märket Soyaconcept! Älskar deras kläder! https://www.cellbes.se/varumarken/soyaconcept

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.