När det som inte ska hända

14 augusti, 2014

….händer.
Ber om ursäkt över min frånvaro här men i går var en intensiv dag med möten och hemfärd till Skåne.
I dag har tyvärr min Juni (7 år) blivit svårt biten i arm och baksidalår av en oprovocerat attackerande hund så jag har varit på lasarettet hela eftermiddagen.
Nu har hon nyss vaknat upp från operationen men vi vet ännu inte hur det gått men det var en hel del sår som skulle sköljas och sys ihop och så hoppas jag att det inte var några muskler som fått stryk..
Inte hade jag väl kunnat tro att en kopplad hund på en promenad skulle göra sådant utfall mot ett barn som bara gick förbi 🙁
Vi hörs i morgon vänner! <3
Jag vet att många inte kunde kommentera detta inlägget men nu ska det fungera!! TACK för allt engagemang på min FB sida ❤️
Det hjälper att veta att så många tänker ljusa tankar!
Juni mår efter omständigheterna bra, vi måste stanna ett dygn till eftersom hon ska ha antibiotika intravenöst.

2014-08-14 13.55.52

40 kommentarer
0

40 kommentarer

Maria Lilja 19 augusti, 2014 - 16:36

Hemskt ledsen att ni råkade ut för detta, kramar till er!
Blir också lite upprörd över kommentarerna om det skulle vara föräldrarnas ansvar eller hundägarens! Nu är dt ju så att i Sverige råder strikt hundägaransvar! Vi hundägare är ALLTID skyldiga till vad vår hund gör vad som än händer!

Svara
Åse 20 augusti, 2014 - 10:12

Så är det. Tack för kram den kommer tillbaka! <3

Svara
Lotta 19 augusti, 2014 - 14:19

Hoppas allt ordnar sig! skickar mina varmaste tankar till er!!

Svara
Åse 20 augusti, 2014 - 10:12

TACK!<3

Svara
Lotta 19 augusti, 2014 - 14:15

Så hemskt! tänker på henne! hoppas hon blir bättre snart!

Svara
Britta 17 augusti, 2014 - 21:29

Stackars lilla! Usch, får flashbacks när jag läser vad som hänt din dotter 🙁 Jag blev själv illa biten av en hund (schäfer) när jag var åtta och har ett stort ärr på armen kvar. Tänker ofta att det var tur att han inte bet i halsen… Har ni polisanmält? Mina föräldrar gjorde av olika skäl inte det och det har jag varit arg för i vuxen ålder.
Minns att jag bearbetade traumat i många år genom att rita teckningar, skrev om hundattacker när man fick skriva berättelser i skolan etc. Ville dock inte prata om det så ofta, utan föredrog andra sätt att uttrycka mig. Kanske kan vara till nytta inför din dotters återhämtning.
Stor kram till dottern och resten av familjen!

Svara
Åse 18 augusti, 2014 - 12:06

Åh men vännen, vad ledsen jag blir av att höra att du farit illa av händelsen 🙁
Ja vi har polisanmält! Stor kram tillbaka till dig!

Svara
1 2 3

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.