Mums i magen, mums på G!

av Åse

Hej hopp!
Nu är plåtningen klar inför nästa nummer, temat blir Vårbuffée. Så nu har vi i vanlig ordning gått lös på maten vi plåtat 😉
Detta ligger i magen nu – MUMS! Recept kommer i tidningen så klart och sedan här.
IMG_1378
Och JA vinet var för syns skull inför plåtningen 😉
I kväll blir det en Biff Rydberg här! Fast på lågkolhydratvis, dvs utan potatis! Vi ska även få prova ett nytt vin genom Vinguiden. Spännande! Återkommer med recept och vinrecension i morgon.
Men först ska jag faktiskt snöra på mig skorna och komma ut på en liten runda! Inget gym har hunnits med hittills i veckan och i morgon har jag två möten inbokade i HBG/Malmö men på fredag tänkte  jag boka in CxWorx och så tar jag mig ut varje dag förutom det.
Har ni provat appen Get Running??? Har ni någon annan app att rekommendera förutom Runkeeper?
Förretsen, så KUL att så många vill tävla om R Sportswear kläderna! Wow!!! Och era historier är helt fantastiska att läsa, tänk så många duktiga, kämpande och livsglada läsare jag har! Är stolt över er och glada att ni läser just hos mig!!! ♥ ♥ ♥

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

17 kommentarer

Caroline 7 mars, 2013 - 20:42

Get running är super! Har gått från att vara en som typ hatat att springa till att tycka att det är helt ok och väldigt bra träning. Pers bästa hittills 29 min på 5 km, nöjd!

Svara
Pernilla Jensen 7 mars, 2013 - 17:27

Halloj,
Har precis hittat till dig genom Johanna Toftbys blogg. Jag lär bli en trogen besökare hos dig :-). Jag började vid årsskiftet mitt nya liv, som skall bli hälsosammare & på kuppen siktar jag på att tappa ca 25-30 kgs övervikt som hängt med länge.
Jag för dagbok över framsteg & motgångar i min blogg: http://www.mepernilla.wordpress.com
En app jag kan rekommendera är Endomondo. Jag började med gratisappen, men har nu uppgraderat till ”köpeappen” & för 38 kr kan jag även lägga upp egna intervallpass, något jag tror kommer att bli GRYMT när jag skall börja jogga om ett par veckor…
Kram Pernilla

Svara
Åse 7 mars, 2013 - 18:38

Välkommen hit! tack för tippet, några av er har rekommenderat den – jag ska kika! =) Heja oss!

Svara
Jennie 7 mars, 2013 - 12:52

Jag tycker verkligen Runtastic är suverän. Jag har betalvarianten och där kan man lägga in intervaller, få coachning, koppla pulsband till osv. Jättebra app tycker jag.

Svara
Sara 7 mars, 2013 - 10:06

Blev förälskad i denna Chill Norway tunika, men jag kan itne avläsa vilken fär den är se så vackert ceris ut på korten här och hittarden bara i Rapberry på på hemsidan nu hänvisar till. Hittar ingenstans denna knalliga variant…
Hoppas du kan hjälpa mig!
Vilken härlig blogg och snygga kort!!! fortsätter läsa med intresse och inspiration!
Hälsningar från ett Soligt Norrbotten

Svara
Åse 7 mars, 2013 - 11:24

Hej! Färger är alltid svåra att visa på bild speciellt rosa och rött. Det är denna: http://www.tintinstyle.se/perry-tunica/p/5563
Färgen på bilden är ganska lik, lite mer hallronrosa i verkligheten tycker jag.

Svara
Magdaweena 6 mars, 2013 - 21:25

Jag tycker absolut att du ska köra Funbeat. Jag har använt många olika appar till promenader, ländskidor, cykling, och löpning. Funbeat är bäst och har ALDRIG laggat! En bra funktion på en del appar är att man kan sätta starten på fördröjning så att man hinner fixa iordning med telefonen (var man nu ska ha den), sätta på sig vantar och allt man ska göra. Kör hårt!

Svara
Lotta 6 mars, 2013 - 20:28

Hej Åse. Tack för en mkt bra blogg. Tittade igenom dina gamla blogginlägg och såg då jackan med stort J, detta från ett blogginlägg från förra våren. Jackan är en vit OM med broderi på ryggen. Snälla, snälla vad heter den modellen och var har du köpt den? Måste bara ha!!! Kram

Svara
Åse 6 mars, 2013 - 21:33

Hej! Den lär nog tyvärr inte finnas ute längre men kanske på Tradera! Kommer inte ihåg vad den heter men ska höra mig för!
annars googla på vit jeansjacka odd molly

Svara
Agneta 6 mars, 2013 - 20:08

Hej! Jag har laddat ner ”Svettig”. Använt den på promenad, men man kan själv välja vllken träningsform man nyttjar!! Finns en GPS i den som visar din runda om du varit på t ex promenad eller jogging. I like!!!!

Svara
Anette G 6 mars, 2013 - 19:09

Jag använder Funbeat. Funkar jättebra tycker jag!

Svara
Anna 6 mars, 2013 - 18:08

Jag använder sportypal, tycker den är toppen. Man kan använda den till olika träningsformer, och jag älskar när man hör en röst som säger” Today is your day” innan man sätter fart 🙂 och hon talar även om hur långt man gått och på vilken tid, under tiden man går.
I dag fick jag hem din kokbok, så jäkla nöjd 🙂

Svara
ÅsaS 6 mars, 2013 - 17:53

Mums, säger jag! Du är helt otrolig vad det än gäller!
Själv har jag laddat hem ett antal appar, men inte hunnit testa dem än. En som jag tänker använda inom snar framtid är Casall T O D. Flera olika övningar man ska göra, och inget långt program. Nåt man kan klämma in när sim helst under dagen.
Nu blir det duschen, för jag är nyss hemkommen från gymmet! Grymt kul att träna, vilket jag aldrig trodde att jag skulle säga… 😉
Kram och ha en fortsatt fin onsdag!
/ÅsaS

Svara
Jessica 6 mars, 2013 - 16:56

Är appen tänkt att logga promenader/löpning så rekommenderar jag varmt Sports-tracker då den är den som visat mest korrekt av alla jag testat =)

Svara
Rosita 6 mars, 2013 - 16:46

Jag kör Endomondo, tycker den visar mer rätt än Runkeeper.

Svara
Petra 6 mars, 2013 - 16:44

Testa en app som heter runtastic. Den har fler alternativ till träningsformer och den räknar ut hur många kal. du gjort av med. Jag lägger nämligen in mina träningspass manuellt efteråt.

Svara
Åse 6 mars, 2013 - 17:04

Tack! Verkar jättebra!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.