Morrn på er!

av Åse

Gomorron på er! Hoppas helgen varit bra i alla aveseenden, det har den varit här!
Det känns sååå skönt att ha tagit sig i kragen och ha kontroll över pointsen! Givetvis har det ju suttit i ryggmärgen även om man inte räknat points, det är ju det som är det braiga när man räknat points länge att man förändrar sitt beteende även om man inte tänker på det. Man själv kanske tycker att man ätit extremt dåligt och i kopiösa mängder men jämför man hur man åt när man var kraftigt överviktig så är det ju stora skillnader.
Men hur som haver så mår jag definitivt bäst när jag har koll.

Förra veckan så gjorde jag hemmalagad pizza och eftersom min matberedare är kastad (önskar mig ny i julklapp *S*) så köpte jag sådan där färdig deg i förpackning med tomatsås. Kommer inte ihåg märket men hela pizzadegen (en plåt) + tomatsås delad på fyra portioner var bra 5 points. det tycker jag är bra! 10-17% ost + mager skinka och grönsaker som champinjoner, tomater etc gör ju pizzan lika mager som den jag brukar göra.

Kram på er!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Åse 30 oktober, 2007 - 20:06

YES! Det var det!! Googlade på det och yeps, stämmer bra!! 🙂

[quote comment=”14609″]Hej på dig igen! Åh vad roligt att du är tillbaka…
Vad bra att det är så lite points i den degen. Jag har aldrig heller brytt mig om att testa den för jag har alltid trott att det var så många points.
Men nu ska jag ju definitivt testa![/quote]

Svara
Marie Hj. 30 oktober, 2007 - 19:47

Hej på dig igen! Åh vad roligt att du är tillbaka…
Vad bra att det är så lite points i den degen. Jag har aldrig heller brytt mig om att testa den för jag har alltid trott att det var så många points.
Men nu ska jag ju definitivt testa!

Svara
Gabriella 30 oktober, 2007 - 18:58

Hejsan, tror att pizza kitet du tänker på är av märket Sara Lee. Har använt kitet flera gånger och tycker det är super; enkelt och gott. Sen att de va så få points hade jag inte den blekaste om (?)….tänk att man aldrig har fått för sig att räkna pointsen, jag hade precis som Jenny skrev antagit att de va ett stora NO-NO. 🙂

Svara
Åse 30 oktober, 2007 - 10:53

Hej gums, det är nog olika – jag har provat sådana förr och då har det inte funnits någon energideklaration! Men nu köpte jag en ny (ett grönt paket på maxi) och där fanns! Nästa gång jag köper, ska jag se vad dne heter!

[quote comment=”14600″]god förmiddag får jag väl säga! kul att du börjat skiva här igen 🙂
Den där färdiga pizzadegen är ju så himla smidig. Jag har aldrig räknat ut pointsvärdet på den utan har bara antagit att den är ett stort NO-NO men nu vet jag bättre!!
TACK O KRAM[/quote]

Svara
jenny 30 oktober, 2007 - 10:51

god förmiddag får jag väl säga! kul att du börjat skiva här igen 🙂
Den där färdiga pizzadegen är ju så himla smidig. Jag har aldrig räknat ut pointsvärdet på den utan har bara antagit att den är ett stort NO-NO men nu vet jag bättre!!
TACK O KRAM

Svara
a-k 30 oktober, 2007 - 10:17

Nu är du duktig som uppar här 🙂 MAn kan göra deg utan matberedare, det gör jag fast jag har en. Det är som terapi när man knådar…

Svara
Malin J 30 oktober, 2007 - 10:09

God morgon på dig med! Jag säger som du det känns skönt att ta tag i det igen. Jag var ju på VV i går, som du vet hahaha, jag skall nu erkänna att jag gått upp rätt så många kilo av de jag gick ner, alla utom tre. Jag känner mig jätteladdad och har satt som mål att gå ner 5 kilo innan jul, det måste jag ju klara och förhoppningsvis lite till. Dessutom tror jag att jag skall känna mig nöjd när jag är nere där jag var när jag flippade ut sist tror nämligen att det är bättre för mig att kämpa med att hålla vikten där än att försöka gå ner ytterliggare då, jaja jag får se när jag kommer dit. Nu laddar jag inför min sista viktresa och nu skall det bli av på riktigt. KRAM

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.